| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 2295  [Dalších 715 >>]
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
28.9.2005 17:36:49
Jitko - a jéje a je to tady zase.Já vždycky jen tak něco plácnu do větru a ostatní se toho chytnou a vezmou to vážně a už se musím vézt taky ,protože jsem to vymyslela( prý hi,hi :o))) :o)))
S tím workshopem jsem to psala z legrace:o)))
S tímhle jsem šíleně štvala svého bývalého :o)))Vždycky jsem jen tak něco nadhodila,co mě zrovna napadlo bez dalšího přemýšlení o výsledku a on se toho chytil a nedal si pokoj,dokud nebylo hotovo.A přitom jsem tím nemyslela nic konkrétního,jen jsem přemýšlela nahlas :o)))
Pak mi doma brblal,že je utahanej a že za to můžu já - no chápete to holky???? :o)))
Ale teď vážně - třeba to tak někdy dopadne.Každá umíme něco jiného,někdo jde do kurzu a tam se přiučí a pak si užijeme prýma den,bez brblání taťků,že se všude povalují krámy na tvoření :o))) a taťkové s dětma za námi můžou přijít podívat se,že jejich mamina není zase tak samojediná bláznivá,že je to celkem běžné :o)))

Dáša
rascal-ka 15516
28.9.2005 15:00:08
Marcelo, tady je odkaz na to bruslení:

http://www.stadionbrno.cz/index.php?stranka=-cs-95
Jitka a Matyášek 9398
28.9.2005 14:51:13
Dášo, díky za data. Já můžu kdykoli :-)
Vašíka neřeš. My víme, jak hodné máš děti a každé dítě se někdy vzteká i to nejhodnější :-)))
S tím tvořením to není špatný nápad. Že bychom tam uspořádaly workshop? To by bylo super!
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
28.9.2005 14:27:06
Holky omlouvám se, že jsem dneska odešla tak narychlo( snažila jsem se rozloučit,ale bylo špatně slyšet),ale viděly jste samy,co začal vyvádět Vašík.Ten vztek mu vydžel celou cestu až domů.Řičel na celou ulici,odmítal jít,takže jsem ho musela vléct za ruku s tím,že po každých zhruba třech krocích podlomil nohy a šel k zemi.Lidi koukali co že tomu nebohému dítěti dělám a já se strašně styděla.Tohle mi nikdy neudělal - nevím co ho to popadlo.Došli jsme domů a jako když utne,byl zase zlatej miloučkej chlapeček.

Teď koukám do kalendáře ,na kdy by se dal naplánovat další srazík.
Soboty jsou tyhle data: 1.10.
8.10.
15.10.
22.10.
pátek-svátek 28.10.a 29.10.

Já zatím můžu každý z těchto dní.Takže to nechám na Vás jak Vy můžete.
Jinak jsem moc ráda poznala další tvořilky a musím říct,že tímhle tempem v Babycafé za chvíli zaplníme celou místnost :o))) a budeme si podnik pronajímat jen pro sebe :o))) To by jsme tam pak mohly začít i tvořit :o))).

Dáša :o)))
Markéta - Verunka a Daneček 16351
28.9.2005 9:37:26
Tak se jdu pochlubit, svým prvním pokusem :-)

Markéta - Verunka a Daneček 16351
27.9.2005 22:14:37
Romi, díky moc.
Tak jsem dneska zkusila lepit :-) Ještě to schne, ale zítra to nafotím a hodím sem :-)
Jitka a Matyášek 9398
27.9.2005 21:13:10
Klári, OK, díky, vezmu je.
rascal-ka 15516
27.9.2005 20:12:27
Jitko, Alča už ti neodpoví, už je fuč, ale vem je zítra. V úterý se uvidíme na bruslení, tak jí je předám.
Jitka a Matyášek 9398
27.9.2005 20:07:57
Aleno, já si ti chystám dovézt ubrousky ze svetcz. Takže to vozit nemám? A stavíš se někdy pro ně? Pisni mi prosím mailík!
Díky :-)
Romana, 2 holciny 2981
27.9.2005 19:19:27
Marketko, ja to delam tak, ze si na sklo treba bilou pastelkou predkreslim obrys motivu a lepidlem natru jen tento obkresleny obrys. Potom si pri pretirani (naslednem) musis davat pozor, abys nepretahla, pokud se ti to stane(jakoze asi stane;-) ), jeste nez lepidlo zaschne, hned otrit vlhkym hadrikem do cista. Nebo muzes pod motiv natupovat nejakou pastelovou podkladovku, motiv na podkladove barve i lepe vynikne, nez kdyz je nalepeny jen na skle.

Snad jsem ti trosku pomohla, ale varuju te: ubrouskovani cireho skla je fakt piplacka!!!:-).

Romana
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 2295  [Dalších 715 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.