| Lionka | 8937 |
|
|
16.8.2005 23:34:21
ahoj,já o oboustranném vliselinu slyšela jen v souvislosti s patchworkem,kterým se taky aktivně zabývám,ale na ubrouskování ne-to lepení je asi tím,že ubr je přece jen pórovitý a ten vliselin se sice roztaví,ale taky jde do těch pórů-zajímavé by taky bylo vyzkoušet,jak by vydžel praní.
Holky-máte ty textilní decoupage na trikách moc pěkné-tleskám-sama jsem dělala jen jednu a zklamalo mne že to je tak na trojí nošení-nemá to rádo praní-podělte se pak,prosím,se zkušenostmi,jak dopadla trika po praní vám... |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
16.8.2005 22:33:05
jitko, to odpovida tomu co mam doma.. tak potom je to asi rukama:( postup mam jinak stejnej, ale po zazehleni lepidla mi to zacalo lepit:(
budu muset jit k nekomu do uceni nebo co:)) vy planujete sraz?? muzu se pridat?? |
| Marčelína,Adámek01,Anička08 | 25577 |
|
|
16.8.2005 21:47:49
![]() |
|
|
16.8.2005 21:46:17
Ahoj holky, tak vidím, že počasí donutilo vytvářet nová trička. Jiti, jsou moc pěkná. Já mám dojem, že má trika jsou vidět hodně s tou mřížkou.
Už se těším na trička, budeme mít příští týden ten srazík? Já tvořila dnes. Chtěla jsem Medvídka Pú, ale Adámek Spidermana. Mrkněte. ![]() |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
16.8.2005 13:10:23
Ahoj,
vliselin to je totéž co oboustranná zažehlovací páska? Já ji používám, je to taková mřížka na papíru, který se pak sloupne. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nemůžu říct, že by to nějak lepilo. Pak se to natře lepidlem na textil, pak zase zažehlí a je to OK :-) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
16.8.2005 8:54:00
ahojky. holky kdo ubrouskujete na tricka, znate oboustranny vlizelin? mate s tim zkusenosti? me to prislo jako pohodlnejsi reseni, ale po konecnem prezehleni mi ty obrazky trochu lepi:( tak nevim, jestli je to rukama nebo tim vlizelinem.
|
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
15.8.2005 20:16:25
Lionko, já jsem si to myslela, nezklamal :-(
|
| Lionka | 8937 |
|
|
15.8.2005 19:07:39
Zdravím ubrouskářkaytak koukám že od ubrouskováíní se přešlo k šablonování-holky,kdyby někdo potřeboval rybníkovou folii-tak se klidně hlaste-mám půl metrovou šíři-4 metry pás-tak se klidně rozdělím-přišel mne metr čtvereční asi na 70-80?(teď nemám při ruce účet) Kč.
klidně do vzkazíků-rodina.cz/lionka |
| Lionka | 8937 |
|
|
15.8.2005 19:01:52
Čau,Jituš-neplní-tradičně kecaL... :O(((
TAK OČEKÁVÁM JAK JSEM PŮVODNĚ PŘEDPOKLÁDALA-POLOVINA ZÁŘÍ ;O) |
|
|
14.8.2005 12:19:50
Já používám savo perex a nic neředím! Jsem vybavená tlakovou pumpičkou, kterou jsem si objednala u Brýdové. Jednak to nezanechává velké skvrny, jako když se šplíchá sprejem a tím že je pumpa pod tlakem, tak se jen jednou zmáčkne a šplíchá to samo. Je to myslím pumpa na barvy na hedvábí. Po práci ji musím samozřejmě několikrát propláchnout vodou, jinak by časem savo rozežralo i samotný uzávěr. Pak začnu od shora a jen jednou tričko pošplíchám. Úplně to stačí,protože savo začne po několika sekundách teprve pracovat.Když nepočkáč a pořád sprejuješ, tak tam toho dáš hodně a vyžere to díry. To savo perex je prý nejmíň agresivní. Jinak na srazík donesu nějaké šablony, které jsem si dělala na té rybníčkové folii. Nemusí se vyhodit a lze je použít i zrcadlově.Daleko je to lepší, než samolepicí tapeta. Doneste taky Vaše šablonky, ať něco vyměníme.
Mimo jiné, jsem "chytrá", protože jsem na savování byla na kurzu. Kdybych jím neprošla, tak mám děravá trika taky. Na kurzu jsem totiž viděla, jak to stačí malinko pošplíchat a splní to svůj účel. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.