| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 2295  [Dalších 355 >>]
rascal-ka 15516
5.8.2005 18:53:24
Jitko, je jen dvouvrstvý, takže i večer máš oči jako ostříž. Napsala jsem ti mailíka, mrkni na to prosím. Díky.
Jitka a Matyášek 9398
5.8.2005 18:48:26
Klári, super! To víš, že se budou líbit. Mám malý dotaz. Jen ten ubrousek s Barbinou (ten růžový s pruhy) třívrstvý, nebo jen dvou? Já jsem ho včera snažila rozdělat a nabyla jsem dojmu, že je jen dvou. Ale bylo to večer ... tak nevím :-)
rascal-ka 15516
5.8.2005 18:35:57

taky se pochlubím, dnes jsem dělala jen princezny. Snad se těm mým princeznám budou líbit :o)

Romana, 2 holciny 2981
5.8.2005 18:34:35
Ahoj holky,

hlasim se z dovolene:). Mame se prima, jen na ubrousky jsem se jeste nedostala. TEda na kramy s ubrouskama, vsechny od vas dorazily v poradku, tema uz jsem se potesila.

Klaro, jsme na tom podobne. Jsem tu dneska 5 den a vcera me chytly zuby:(. TAky zanet. Jenze ja dneska obvolala 8 zubaru a az ten osmy byl ochoten me osetrit. Ovsem moji pojisteneckou kartuEU mi neuznal(prestoze mel), takze jsem pekne vsechno zacalovala. No, zub mam ted otevrenej a dr. mi oznamil, ze az prijedu domu, mamsi to nechat zaplombovat. TAk nevim....no, v Plzni, kam jedeme odsud maji pribuzni dobrou a ochotnou zubarku, tak k ni asi zajdu.Drzim ti palecky, at to trhani probiha co nejprijemneji!!!

Dasi, s timhle ubrouskem jsem mela velky problemy ho sehnat. V Cechach jsem ho nesehnala vubec, ani v Praze, az u nas. Tak ti budu drzet palce a kdybys ho nesehnala, pisni az budu doma ja se ti po nem podivam.

Holky, mejte se prima a uzivejte zbytek leta.Romana
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
5.8.2005 9:47:13
Zdar tvořilky - tohle jsem dělala včera .Snažím se udělat nějaké dárky pro příbuzenstvo, zítra odjíždíme a tak klasicky nestíhám :o(((

Dáša
Bibione 22850
4.8.2005 21:05:05
To jsou krásný prkýnko a tašky?? Vypadá to fakt super i ten ubrousek je krásnej.
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
4.8.2005 18:38:24
Klári - neleknu se.I já mám u Marcely docela slušnej balík :o)))Domů pak dojedeme 14.8.

Holky nemáte některá tenhle ubrousek?Mám jen dva malé a brala bych tři velké.

Potřebuju ho na obrázky a nemůžu sehnat.

Dáša
Bibione 22850
4.8.2005 16:41:42
Ahoj berušky
mám obrovskou prosbu - sháním ubrousek s plachetnicí přes celý rozměr ubrousku - nejde mi dát foto máme to nějaký zasekaný ale je tam velká plachetnice vpravo je ještě jedna malá loďka a úplně vpravo dole nápis v moři VASA 1678
Kdybyste některé věděla nebo měla prosím, ozvěte se mi na mailík alexkirnak@seznam.cz vyměním či zaplatím - za jeden ubrousek si můžete vybrta 3 ode mně. Díky moc
Jitka a Matyášek 9398
4.8.2005 15:06:58
Kláro, teď jsem přijela ze města :-(, tak co zítra? Já bych brala tak kolem 14,30 na Hl. nádr. u drogerie.
Napiš buď sem, nebo na mail.
rascal-ka 15516
4.8.2005 14:32:44
tak jsem se vrátila z dovolené předčasně a už se na žádnou další nechystám. Roste mi osmička, mám v ní zánět, beru ATB, příští týden jdu na rengen a pak na trhání :o((

JITKO - já bych ten ubrousek moc potřebovala, můžeme se sejít někde v centru?

DÁŚO - já mám u Marcely obrouvskou objednávku, tak se nelekni.

SRAZÍK - odedneška kdykoliv!
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 2295  [Dalších 355 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.