| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 1950] Názory 19511960 z 2295  [Dalších 335 >>]
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
2.8.2005 16:54:56
Možná jsem opravdu nedávala pozor.To víš tři děti a jen dvě oči :o)))
No uvidíme - pokusím se dostavit, ale zatím nezaručuji.

Tohle jsem dneska dodělala.

Dáša
Jitka a Matyášek 9398
2.8.2005 14:13:45
Dášo, tys nedávala minule pozor! :-)) Vždyť jsme tam o tom mluvily a Klára říkala, že ona může až ten týden od 22.8. Já se těším! Od září to bude horší, protože jdu na plný úvazek do práce.
Jinak přeji hodně sil, prckům hezké narozeniny a díky za nabídku na dovoz ubrousků, ale nevyužiji ji.
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
2.8.2005 13:27:48
Ahoj Jitko - jak to že se plánuje další srazík na srpen a já o tom doposud nic nevěděla??? :o)))
Myslela jsem si, že bude až v září.
Na ten srpnový zatím nedokážu s určitostí říct, jestli budeme doma.Starší děcka pojedou na soustředění a tak možná pojedeme někam pod stan s prťousama.

Jo a už nemám pečovatelku, tak to bude docela záběr, ohlídat tu mojí bandu,aby mi v babycafe neutekli někam ven.
Ale už se na Vás všechny moc těším a se mnou spousta ubrousků.

Jo neobjednáváte si některá u Marcely( Svět.cz )nějaké ubrousky?
------------------------------------------------------------------
Protože jedu v sobotu do Prahy, vzala bych Vám je,aby jste nemusely platit poště.

Dáša

pS: Užijte si naplno druhou polovinu prázdnin :o)))Přeju hodně krásných dnů .
Jitka a Matyášek 9398
2.8.2005 10:14:54
Holky, dorazily ubrousky od Romany. Stačí Vám to až se uvidíme v Babycafe? Počítáte s tím v tom týdnu od 22.8.?

Romano, moc díky, jdu ti psát SMS :-)
SvětCZ, Marcela
  • 
1.8.2005 21:35:35
Ahoj, do e-obchůdku jsem přidala 12 nových dětských ubrousků.
Obchůdek najdete na adrese www.svetcz.com

Pro náhled:

a další dětské najdete v mém obchůdku.

Romana, 2 holciny 2981
29.7.2005 18:13:02
Ahoj holky,

zitra rano odjizdim smer CR a hlasim, ze hned v pondeli vsem, co maji u me rez. ubrousky obalky a balicky poslu. HOlky brnensky, vy to mate vsechno v jedne obalce na Jitcinu adresu!!!

Preju vsem krasne leto! Romana
Alča, syn Filípek
  • 
28.7.2005 20:39:32
Dobrý večer všem ubrouskářkám,
kouzlo ubrouskové techniky jsem objevila teprve nedávno a také před nedávnem jsem si všimla těchto stránek. Chci se zeptat, kde kupujete tak krásné ubrousky s dětskými motivy? Postřehla jsem, že ubrousky s medvídkem Pú se dají koupit v hračkách Sparkys, ale ty bohužel u nás nejsou.
A jaké máte "podmínky" na výměnu/prodej ubrousků? Posíláte je obyčejně poštou?
Díky,
Alča
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
27.7.2005 14:21:10
Jo a ty podložky se mi trošičku jakoby prohly až po přelakování Balakrylem, ale po uschnutí se to zase postupně srovnalo.
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
27.7.2005 14:18:39
Já jsem nejdřív natřela tu podložku, pak přitiskla ubrousek a znovu přetřela. Chytlo to v pohodě. To netuším, kde by mohl být problém. Zkoušela jsem na prostírání ubrousek i nažehlit, ale to nedělej. Tím teplem vystoupí struktura korku a je to pak škaredý. No, ale chybama se člověk učí, že :-)
Xantipa
  • 
27.7.2005 13:05:15
a hezké. Jenže mě to nechytlo a kroutilo se to - myslím to prostírání. Můžeš mi poradit, jak jsi to dělala? Já normálně lepidlem na ubrouskovou techniku nanesla přes ubrousek a pak přeláknout? Takhle to stačí?
[<<Předchozích 1950] Názory 19511960 z 2295  [Dalších 335 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.