| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
24.7.2005 12:19:21
Ahoj holky. Jsem tu s dalším dotazem. Potřebuju tónovaný Balakryl. V obchodě mi sice řekli, že to dělají, ale stojí to cca 350,-Kč a je toho moc. Mě stačí od každé barvy trochu. Četla jsem, že jde Balakryl tónovat temperama. Jak to řešíte vy? A používáte některá barvy Sokrates? Prý jsou kvalitou na stejno k Balakrylu, jen levnější. Moc díky.
|
| Martina 2 holčičky |
| • |
23.7.2005 21:56:23
Ahoj holky,tak jsem se vrátila z dovolené a koukám, co je tu nového. Musím se trochu pochlubit. Udělala jsem holkám do pokojíčka obrázek s těma Disneyho princeznama a stojánek na pastelky. A myslím,že se mi to povedlo. Holky byly nadšený a i manžel mě pochválil. Tak mám fakt radost! Strašně mě to chytlo. Ještě se chci zeptat a nějak to nemůžu najít ve starších příspěvcích. Jak jste dělaly ubrouskovku na textil? Stejně, jen jste použily lepidlo na textil a pak jste to přes pečící papír zažehlily? A jak je to pak s praním? Chci udělat holce do školky prostírání (na svačinu), tak abych to pak praním nezničila. Díky moc |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
23.7.2005 20:27:34
Holky díky za gratulace :o)))
Dneska jsem udělala malý nájezd na ubrousky a do alba jsem přidala 11 nových kousků.Tak mrkněte, jestli se Vám něco nehodí.Myslela jsem i na Vás. Dáša |
| Marcela a Adámek |
| • |
22.7.2005 9:51:38
Ahoj Dáško, přidávám se ke gratulacím. Jsi šikulka!
|
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
21.7.2005 13:31:23
Gratuluji!!!!
Na ubrousky kouknu. |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
21.7.2005 13:11:01
Holky mám pár nových ubrousků, tak ke mě mrkněte.
Jo a můžete mi začít gratulovat - autoškolu jsem udělala Dáša |
| Martina |
| • |
21.7.2005 9:12:18
Ahoj Aleno,
Sklenici můžeš určitě natřít balakrylem.Já to taky zkoušela a zatím to drží. Sklenice na ukázku jsou i v galerii na www.brydova.cz.Tak hezké tvoření. |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
21.7.2005 8:30:37
Marjánko, dala jsem si do vyhledávače Chomutov a slova jako ubrousková technika, decoupage, kurzy. Něco se najít dá. Brýdová měla kurz v Kadani (netuším, jak daleko to je od vás), v Chomutově Dětský dům dětí a mládeže pořádal přímo kurz decoupage letos o jarních prázdninách,pak jsem našla spoustu obchůdků s výtvarnými potřebami ... Chce to jen hledat :-) Zkus www.google.com
|
| Marjánka |
| • |
20.7.2005 23:38:36
Já se zeptám, ale právě že jsem o ničem neslyšela a zrovna já jsem ten typ co všechno musí nejdřív vidět...popis mi nestačí.Škoda, že jsi z Brna hodil by se mi někdo kdo už si může založit pomalu i obchod jako většina mamin tady.Věřim, že "dekupáž" je návyková věc a člověk když začne tak neví kdy přestat.....a já chci taky bejt závislááááá.papa Marjánka
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
20.7.2005 21:28:47
ahoj holky.
prosim o radu. cim se da natrit sklenena doza? da se natrit balakrylem?? chtela bych vylepsit korenky, ale ubrousky nevyniknou na pruhlednem skle.. a vetsi dozy, treba od kafe bych natrela i plastova vicka.. diky za tipy:) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.