| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
13.7.2005 18:37:24
Holky, uz jste u nej nektera objednavaly? Jaka je kvalita ramecku? Ma dost slusne ceny, ne? Mozna bych se k hromadne objednavce taky pripojila.....
R. |
|
|
13.7.2005 18:36:11
Jeste poznamka: ta adresa co sem dala Jita je VYMENNY PORTAL. Ubrousky se daji vymenit JEN za ubrousky, ktere ty ubrouskarky hledaji. Objednat se da na par dobrych e-obchodech.
Daso, jestli hledas tu zabu, myslim, ze ji mam a jeste par jinych. Dej vedet.... R. |
|
|
13.7.2005 18:33:53
Uf, holky vubec netusim o co jde:). Chcete objednat v Nemecku nejake ubrousky? Objasnit prosim:))).
Jitus, nene tech 20 ruznych ubrouku je jedna sada, teda lepe receno v te sade jsou vsechny ubrousky co jsou na tom albu Sada 20-ti ubrousku vyfocene. Tech detskych je tam prave tech 5 po jednom kousku. Tak dej vedet.... Klaro, pisla jsem ti vzkazik na tvuj album, ubrousek jednotlive uz nemam, je jen v te sade po 60-ti. Ale dumam, jak to udelat, vydrz..... Jdu ted do skolky na tridni schuzky, bude tam urcite nuda, tak budu dumat dal a dam vecer jeste vedet, jestli jsem neco vymyslela. Zatim se mejte! R. |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
13.7.2005 18:10:26
Cože??? Přes Romanu???
Romano, odkud jsi? Co ty na to? Dášo, tento jsem našla na těch stránkách, co sem dala Jitka. |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
13.7.2005 17:59:59
Aha, taky možnost :-) No, ale třeba by to šlo domluvit právě s Romanou ...
Já teď koukám na Žubora. Potřebuju rámečky a Dáša říkala, že až v září ... To já už na tu výstavu nic nestihnu ... A taky kamoška chce 4 obrázky. Co říkáš (a vy ostaní) neobjednáme u Žubora? |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
13.7.2005 17:54:44
Jitko, díky za tip, ale nejsem si jistá, že by mi to poslali do Čech a pokud ano, tak bych se asi nedoplatila. Nicméně jsem ho právě objevila na stránkách Romany, tak budu doufat, že ho ještě má a pošle mi ho.
|
|
|
13.7.2005 17:53:54
Ahoj Romano,
tak já se rovnou přiznávám, že nevím, na co ty archy jsou :-) Poradíš? Díky! Jinak bych brala tu malou dětskou sadu. Znamená to, že každý ubrousek je tam 4x? Když jich má být 20 a na obrázku je jich 5 ... Nebo jsem fakt tak blbá a nechápu to? |
|
|
13.7.2005 17:46:15
Holky, díky, bylo to super!
Klári, zkoušela jsi to hledat tady: http://serviettenportal.teddybearin.de? Je tam ubrousků... Děsně se těším na trička :-). |
|
|
13.7.2005 17:15:16
Ahoj holky,
pridala jsem na svuj album etapove 3D-archy. Bud na vymenu, nebo na prodej po 15 Kc. Pokud by nahodou nekdo nevedel co s nimi, tak rada zaslu navod k pouziti:). Ke zkouknuti jsou tady: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?choose_image=&choose_image_dialog=&id=30000 Dnes jsem pridala i nove ubrousky, mam je ve dvou sadach(po 60 kusech a po 20 kusech). Tyden je necham na prodej(velka sada za 180 Kc, mala za 60 Kc), pokud se nenajde zajemce, od pristi stredy jsou k vymene nebo prodeji jednotlive po 3 Kc.Velkou sadu si muzete prohlednout tady: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?id=32348 a malou tady: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?choose_image=&choose_image_dialog=&id=32349 Romana |
| Lionka | 8937 |
|
|
12.7.2005 22:06:42
Tino,díky :o).Klidně se inspiruj,mne to potěší!
ten květináč je řezaný wolfram. pilkou a ta CD řežu normálně řezátky-ulam.nože. Ty ubr,pokud chceš-si klidně vyber-ještě budu tak do konce tohoto týdne dodávat-celkem budu mít k nabídce kolem 100 motivů.Dobírka je zbytečně drahá-posílám jak si kdo řekne-doporučeně nebo obyčejně-dle ceníku ČP(v druhém případě ale riziko na sebe bere ten,kdo to tak chce-už se stalo že jeden obyč dopis pošta ztopila a jeden doporučený-ale tady tu ztrátu zaplatili). A ještě : mám ještě k nabídce ubrousky ze zahraničí,co je shání jedná kámoška z Lucemburska- jsou na albu Ubrousky -vstup ZDE. Dáši -mám 1 ks Spidermana s drátem-chceš?Jinak ho bere Mirjam. A nesháněla jsi toho medvídka s lodičkou-jak jsou v moři 2 delfíni? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.