| Lionka | 8937 |
|
|
9.7.2005 19:39:40
Martino-já lepím zásadně na ciferník s nevyndanýma ručičkama-prostě si to netroufnu a moc nevěřím,že by pak ty ručičky pasovaly dobře-ev. hodiny dobře fungovaly (nějak mi tam vadí to násilí ;o)-když jde motiv přes střed,jednoduše nastřihnu a slepím tak ,že to nikdo nepozná- a že jsem jich už dělala hodně ;o)
Koukni viz album http://rodina.cz/lionka a s princeznou jsem např. dělala tyto: ![]() |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
7.7.2005 8:38:35
Já myslím, že udělat vnitřek z nového papíru (čtvrtky) by určitě taky šlo. Jestli budeš malovat čísliče, tak pozor na barvu, ať se ti to při lepení ubrousku nerozpije. Jinak je asi celkem jedno, jestli budeš nejdřív malovat číslice nebo lepit ubrousek. Podle toho, co chceš mít opticky v popředí :-)
Hodně štěstí! |
| Martina, 2 holčičky |
| • |
6.7.2005 23:26:54
V albu máš ode mě taky vzkazík. Díky moc.
Ještě chci poděkovat za návod na ty hodiny, ale ještě vás poprosím o radu. Doma mám hodiny v dětském pokoji, rámeček,velikost všechno vyhovuje. Jen okolo ciferníku je namalovanej obrázek a já bych to chtěla mít s jiným obrázkem co bych udělala právě ubrouskovkou. Ty hodiny jsem ještě nerozmontovala, ale potřebuju poradit,jak to udělat. Jestli tam bude ten obrázek vloženej jen na nějakým tvrdším papíru,tak to dát pryč a dát tam třeba jiný tvrdší papír (čtvrtku???),na kterou bych polepila ubrousek?Ale tím bych neměla ciferník. Napadlo mě,že bych ho domalovala. V tom případě pod ubrousek s tím,že jak tady psala Klára by prosvítal nebo by bylo lepší ho domalovat až na ubrousek?????????? Omlouvám se,že jsem vás zahltila dotazama,ale pokud se mnou budete mít trpělivost tak prosím piště a raďte. Moje holky se zamilovaly do princezen od Disneyho a mají všechny dekorace v pokojíčku "princeznovské". Chtěla bych jim než se vrátí z prázdnin připravit překvápko a udělat ty hodiny. I když- tak krásné jako je máte holky vy,určitě nebudou.Ale aspoň to zkusím. Díky ještě jednou. |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
6.7.2005 10:55:17
Máš v albu vzkazík
Dáša |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
6.7.2005 9:53:40
MOJE ALBUM
mrkni a vyber si, ty nové co jsem vkládala po dovolené, má celej balík, takže i pro tebe odložím. |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
6.7.2005 9:50:44
Ahoj Martino, taky tě vítám mezi námi :-)
Klára ti to vysvětlila úplně přesně (Kláro, dík za experta :-))) V těch hodinách je většinou tvrdý papír, takže se neboj a ubrousek na to zažehli. Jinak mám ještě pár Disney ubrousků, tak když budeš chtít, tak se mi ozvi na mail, pošlu ti fotky. Ať se ti decoupage daří! |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
6.7.2005 9:38:27
Kláro - ty máš ubrousky s princeznama???? Týýýý jooooo a neměla bys nějaké navíc pro mě???? Moc prosíííím.
Dáša PS:Zdravím novou zpřízněnou duši a doufám, že se tady budeme vídat častěji. |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
6.7.2005 8:35:01
vítám tě mezi námi.
Hodiny: na ty je tady expert Jitka, ale pokusím se ti to vysvětlit i já. Hodiny musíš rozdělat, pod průhledným plexisklem je na tvrdém papíru natištěn ciferník, odděláš ručičky a lepíš na ciferník. Klidně přes číslice, ten ubrousek se dost tenkej, takže číslice budou prosvítat. Ubrousky: v mém albu si vyber kterékoliv, obyčejné mám za 5,- a Disney za 7,-Kč. Nebo výměnou kus za kus. Napiš mi do vzkazů nebo na mail a domluvíme se na poslání. |
| Martina, 2 dcery |
| • |
6.7.2005 0:18:13
Ahoj všem. Jsem tady nová,ale strašně se mi líbí vaše výtvory. V ubrouskovce jsem zatím udělala pouhopouhý 1obrázek,ale strašně mě to bavilo.
Jak už jsem psala jsem "zajíc" a proto mám dotaz na Kláru s Jitkou. Strašně se mi líbily jejich hodiny. Ale vždyť na tom tvrdém podladu kam jste lepily ten obrázek, byly napsané ty číslice,ne? To jste lepily přes ně????????? Jsem z toho jelen. Dál bych se chtěla zeptat Kláry. Měla bych zájem o odkoupení ubrousků s princeznama od Disneyho. Kolik by jsi chtěla za 1ubrousek a byla by jsi ochotná mi to poslat poštou? Nebo jak to děláte s ostatníma holkama co nejsou z Brna. Pokud se domluvíme, objednávku upřesním. Děkuju moc a ať se vám dílka daří |
| Lionka | 8937 |
|
|
4.7.2005 22:37:43
prosím moc,schovej pro mne toho Půa s tygrem-jsk jsem Ti psala-díky!!!
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.