| Lionka | 8937 |
|
|
13.10.2006 13:56:03
Sháním ubrousek a velký,pokud možno-říkám mu Růže a plazivé rostliny
je na adrese moje.dama.cz/foto.php?blog=11407&foto=228659 mám ho na podnose:![]() kdyby někdo věděl,kde ho seženu-budu mu zavázána |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
9.10.2006 18:35:29
Dášo, díky moc. Taky doufám, že budu spokojená a stanu se pravidelnou zákaznicí :-)
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
9.10.2006 17:32:01
Jéééé - mě se příspěvek zobrazil vícekrát :o(((
Moc se tedy omlouvám všem, že to tu takhle zabírám.To jsem vážně nechtěla. Dáša :o((( |
|
|
9.10.2006 17:30:07
Aha - tak to jo. Nebraní telefonu může být způsobené Romanovou pracovní vytížeností. Je to chlap co maká jako šroub celý den od rána až do večera , až si z toho uhnal nějaké žaludeční potíže co se mu pravidelně ozívají :o(((Navíc kdykoliv potřebuješ, tak ochotně i poradí ,když si někdo neví rady s tvořením.Třeba když se tvořilkám něco nedaří a nevědí proč.
A co se týče mailu, tak já mu v poledne psala mail, že bych ráda objednala určité barvičky a že je nemá na netu, tak pokud jsou v kamenném obchodě, tak že bych je potřebovala a obratem mi během hodiny došla odpověď, že momentálně nejsou na skladě, protože je nějaký problém u výrobce, ale že snad do pátku by měly přijít nové zásoby . Fakt si nemůžu stěžovat.Pana Svitáka znám osobně (v létě, při mé návštěvě Prahy jsem se šla do jeho obchůdku v Praze -Dejvicích podívat a pozdravit člověka s jehož službami jsem spokojená )a je to fakt milý a maximálně ochotný a schopný obchodník. Nechválila bych někoho, kdybych svojí chválu neměla opřenou o pár desítek kvalitních objednávek - to mi věř. Ahojky Dáša :o))) PS: Zajdi na www.Dáma.cz , zaregistruj se tam a pak jdi na diskuse o tvoření a poptej se i tam .Výtvarník chodí občas na tenhle server nakouknout a písnout, že třeba má nějakou novinku a všechny ho tam opravdu rády vidíme, protože si vážíme jeho zkušeností a dobrých rad.Důkazem jeho kvalit je i to, že je v diskusích zapsán mezi našimi ( tvořilek ) ověřenými prodejci materiálu na tvoření. |
|
|
9.10.2006 17:30:06
Aha - tak to jo. Nebraní telefonu může být způsobené Romanovou pracovní vytížeností. Je to chlap co maká jako šroub celý den od rána až do večera , až si z toho uhnal nějaké žaludeční potíže co se mu pravidelně ozívají :o(((Navíc kdykoliv potřebuješ, tak ochotně i poradí ,když si někdo neví rady s tvořením.Třeba když se tvořilkám něco nedaří a nevědí proč.
A co se týče mailu, tak já mu v poledne psala mail, že bych ráda objednala určité barvičky a že je nemá na netu, tak pokud jsou v kamenném obchodě, tak že bych je potřebovala a obratem mi během hodiny došla odpověď, že momentálně nejsou na skladě, protože je nějaký problém u výrobce, ale že snad do pátku by měly přijít nové zásoby . Fakt si nemůžu stěžovat.Pana Svitáka znám osobně (v létě, při mé návštěvě Prahy jsem se šla do jeho obchůdku v Praze -Dejvicích podívat a pozdravit člověka s jehož službami jsem spokojená )a je to fakt milý a maximálně ochotný a schopný obchodník. Nechválila bych někoho, kdybych svojí chválu neměla opřenou o pár desítek kvalitních objednávek - to mi věř. Ahojky Dáša :o))) PS: Zajdi na www.Dáma.cz , zaregistruj se tam a pak jdi na diskuse o tvoření a poptej se i tam .Výtvarník chodí občas na tenhle server nakouknout a písnout, že třeba má nějakou novinku a všechny ho tam opravdu rády vidíme, protože si vážíme jeho zkušeností a dobrých rad.Důkazem jeho kvalit je i to, že je v diskusích zapsán mezi našimi ( tvořilek ) ověřenými prodejci materiálu na tvoření. |
|
|
9.10.2006 17:29:58
A co se týče mailu, tak já mu v poledne psala mail, že bych ráda objednala určité barvičky a že je nemá na netu, tak pokud jsou v kamenném obchodě, tak že bych je potřebovala a obratem mi během hodiny došla odpověď, že momentálně nejsou na skladě, protože je nějaký problém u výrobce, ale že snad do pátku by měly přijít nové zásoby . Fakt si nemůžu stěžovat.Pana Svitáka znám osobně (v létě, při mé návštěvě Prahy jsem se šla do jeho obchůdku v Praze -Dejvicích podívat a pozdravit člověka s jehož službami jsem spokojená )a je to fakt milý a maximálně ochotný a schopný obchodník. Nechválila bych někoho, kdybych svojí chválu neměla opřenou o pár desítek kvalitních objednávek - to mi věř. Ahojky Dáša :o))) PS: Zajdi na www.Dáma.cz , zaregistruj se tam a pak jdi na diskuse o tvoření a poptej se i tam .Výtvarník chodí občas na tenhle server nakouknout a písnout, že třeba má nějakou novinku a všechny ho tam opravdu rády vidíme, protože si vážíme jeho zkušeností a dobrých rad.Důkazem jeho kvalit je i to, že je v iskusích zapsán mezi našimi ( tvořilek ) ověřenými prodejci materiálu na tvoření. |
|
|
9.10.2006 16:33:28
Dášo, ve fóru na Výtvarníkovi. Převážně stížnosti na neodpovídání na maily, nebraní telefonu atd. Nicméně, já včera objednala a dneska mi přišel mail, že objednávka se kompletuje tak doufám, že ubrousky přijdou brzo a budu spokojená.
|
|
|
9.10.2006 15:58:37
Markéto - prosím Tě jaké fórum máš na mysli ???
Ráda bych se podívala co je s Výtvarníkem za potíže.Já sice doposud žádné neměla, ale tak pro jistotu. díky Dáša |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
9.10.2006 14:22:30
Objednávka z Eldoráda přišla za strašně dlouho, po několika urgencích mailem. Rámečky osobně považuji za méně kvalitní.
|
|
|
9.10.2006 7:58:09
Dášo, díky moc za reference. Docela sem se uklidnila :-) Na fóru si zákazníci fakt dost stěžujou.
OBjednala jsem si pár ubrousků, ale jinak sortiment má fakt lákavý a ceny ani nemluvím :-) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.