| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
9.6.2005 21:18:08
Romi, já souhlasím. S Klárou si můžu dát spicha kdykoli. Bydlíme obě na trase šaliny 8, i když každá na jejím opačném konci :-)))
Ještě bych prosila, jestli máš, ubrousek 94 Pú a 108 skřítci. Já ti teda pošlu tu plechovku (to by mělo do 17. přijít) a máš tu jeden ubrousek, který šupnu dovnitř. Mám to poslat na adresu rodičů? Snad ji někde mám, nebo mi ji pošli prosím mailem. Jinak výstava bude určitě spřízněným duším otevřená :-) |
| néni | 24998 |
|
9.6.2005 21:04:34
Dášo s trojčaty - prosím tě,prodáváš ještě rámečky? Hodily by se mi ty 33x33cm. Mám sice už objednané, ale potřebovala bych na rychlovku dva až tři. Jestli jo, tak mi prosím písni mailíka. Moc dík Veronika
|
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
9.6.2005 20:58:36
Tak to gratuluju!!! A muzou se zucastnit i nebrnaci?:).
Klaro a Jitus, mam pro vas pro obe ubrousky na vymenu, co kdybych je poslala na jednu adresu(treba Jitce, pro tu mam toho vic:) ), za jedno postovny? Jak to vypada, jste ve styku nejmene jednou tydne a ja bych usetrila za postovne:). Pisnete mi, co vy na to. Do CR se chystam 17.6. takze by to hned odeslo. R. |
|
|
9.6.2005 19:06:28
Jo, Romčo, je to tak. Paní vedoucí (majitelka) byla zvědavá, koukla na ubrousky a i na výtvory, co měly holky s sebou, a navrhla to. Prac. termín je půlka října. Do té doby je třeba se snažit a pracovat :-)
|
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
9.6.2005 16:16:27
Ale ale, co to moje usi slysi? Vy budete mit v Brne prodejni vystavu??? Sem s podrobnostmi....treba bych vam poslala v balicku s ubrouskam(pro koho mam na vymenu) i par hotovych vecicek a byla taky slavna a bohata:))).
Jo holky, mam na vymenu par ubrousku fy Vielseidig, mmj treba tenhle: ![]() K videni jsou na mem albu (rodina.cz/hazavehovi). Pokud byste nekdo mel zajem, pisnete. Romana |
|
|
9.6.2005 15:01:05
Už jsem zpět, bylo to super, těším se další i na tu prodejní výstavu, co bude. Třeba budeme slavné! :-))) (a bohaté :-)))
|
|
|
9.6.2005 8:46:44
Skoro :-) Dáša, Klára a já jsme přímo z Brna, Marcela kousek od B. Právě teď vyrážím na naše setkání :-)
|
| Emma |
| • |
9.6.2005 8:39:15
Pozvání do vašeho spolku mě těší,ale je pro mě trošku z ruky.A to jste úplně všichni od Brna?
|
|
|
9.6.2005 7:29:17
Aha. Já jen jestli nejsi od Brna, že bys mohla rozšířit brněnský ubrousářský spolek :-)
|
| Emma |
| • |
8.6.2005 21:32:59
Objednávku jsem poslala před měsícem a když se tři týdny nic nedělo znova jsem je kontaktovala,ale odezva žádná.
Kurz u Brýdové jsem taky absolvovala a moc se mi zamlouval.Na podzim by měla být v Chocní a tak bych se tam ráda zase vypravila.Jsem z Pardubického kraje. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.