| Myšák*** | 31646 |
|
|
23.7.2006 21:37:28
P.S. "přijď" se podívat mezi nás na Dámu, tam je živo o:)))
|
| Myšák*** | 31646 |
|
|
23.7.2006 21:36:09
Ahoj Kamčo,
no to hle je práce za dnešní den o:))) po dlouhé době jsem se zbavila zbytku rodiny, tak jsem si to musela užít a udělat si taky něco sobě pro radost, jak dělám jenom na zakázku, tak to mě tolik neba o:))). Stěhovat se budem až v říjnu, ale už mám v hlavě všechno promyšlený skoro do detailu a plnopu hlavu nápadů. Právě jsem opět udělala šílenou objednávku u Výtvarníka, poprvé chci zkusit něco na plátno, tak uvidíme, jaký bude výsledek. Mějte se krásně a nezapomeň se pochlubit. (tu stoličku maj v Lídlu za 99,-) |
| Kamča s Adélkou | 41452 |
|
|
23.7.2006 20:14:53
Jéje, ahoj Míšo! Jak se máš? Podle toho že už si děláš obrázky, tak asi budete za chvíli bydlet, viď? Jsou moooc pěkný. Já už mám taky konečně nějaký fotky, ale zatím ve foťáku:-(. Nějak nestíhám. Slibuji, že to zítra stáhnu a taky se pochlubím. Mějte se všichni krásně. Papa
|
| Myšák*** | 31646 |
|
|
23.7.2006 17:14:20
Ahoj vespolek,
tak já to tu trošku oživím: dělala jsem si dekorace do nové kuchyně o:))) ![]() ![]() ![]() |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
19.7.2006 14:22:17
Lucko, poslala jsem ti mail.
|
| Lendul* | 37206 |
|
|
19.7.2006 11:08:28
Andreyo, něco nafocené mám a má to v albu tady na rodince, tak můžeš mrknout: rodina.cz/satanci
Já bych taky ráda vyrazila na nějký kurzík, ale teď už to nějak nebude možné nějaký ten čásek, v neděli mám první termín ;-), tak si to vynahrazuju doam. Zatím teda nemám nafocenou postýlku, co jsem prckovi zdobila, ta přibude, až bude celá složená a připravená... Pak jí tu dám, aby ses mrkla. Určitě se jí optej, je hrubá a jemná strukturovací pasta, Ta hrubá už víš, jak vypadá a ta jemná je jako snížek, nanese se na rámeček a pak třeba špendlíkem do ještě mokré něco vyryješ a necháš tvrdnout (těch několik hodin), pak můžeš různě barvit... No, myslím, že ona ti dobře poradí ;-) |
| Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
|
|
19.7.2006 9:59:56
LENDULINKCHO!
Díky moc za informaci, v srpnu jedu na tvořivý kurz z Brydovou, tak se jí tam přeptám. Určitě pak taky něco vytvořím a vyfotím. Ale do vaší šikovnosti mám fakt ještě daleko. Nemáš i nějaké svoje album, kde máš výtvory? |
| Lucka a Matyášek |
| • |
19.7.2006 8:56:30
Ahoj nastávající maminky,mám už dvouměsíčního špunta a ted mu právě zařizuji pokojíček a moc se mi líbí obrázky vyrobené UT,tak jestli nějaká děláte i na prodej a můžete mi je zaslat poštou,tak budu ráda,když se mi ozvete na e-mail.
|
| Lendul* | 37206 |
|
|
18.7.2006 19:41:04
Andreyo, je to hrubá strukturovací pasta. Nanáší se jakoukoliv špachtlí, mám to vyzkoušené jak zednickou, tak tou doktorskou dřevěnou. Původní barva je bílá, přítel to zhodnotil, že to vypadá jako písek v lepidle ;-) Dle jedné informace, když zaschne (což tedy min 12 hodin trvá), je pak tak tvrdá, že by se do ní dalo brousit, jako do kamene, ale to nemám vyzkoušené.
Tu je ještě jedna ukázka, jak se s ní da pracovat: ![]() P.S.: Jak se tam udělá tak struktura písku a ztvrdne to, je pak hooodně o nervy všechno to zabarvit :-) Naštětsí mě to baví, ale trvá to mnohem dýl, než "obyčejné" krakelování :-)) P.SS.: Zkus mrknout na jakýkoliv e-shop, kde se prodávají potřeby na decoupage, já kupovala u Brýdové. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.