| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2295  [Dalších 1955 >>]
Lionka 8937
6.7.2006 10:46:26
Pavlo,ale jo,třeba kdyby někdo zkoušel decoupage na sobě :o))) - takové to bodydecoupaging- ;o)

Album ubrousků:
Například tento
a dalších 183 ubrousků/motivů nabízím na http://rodina.cz/mimi.Zájem pište do vzkazíků!
Hezký den!
Markéta - Verunka a Daneček 16351
5.7.2006 20:17:03
Ahojky, teda pokojíček je nádhera. Naše Verunka jde v září poprvé do školy, tak bych měla vymyslet nějakou výzdobu pro školačku :-)

Tak se ještě pochlubím včerejší rychlovkou :-) Jen mě nějak zase vypekli prasklinky, ach jo :-)))

Pavla+Vojta9/05+Verča5/08 23221
3.7.2006 19:42:34
No Lionko, tebe snad nemůže už ničím člověk zaskočit ne? :-)

Jinak je to úplně obyčejný lepidlo co používám na rámečky a květináče. A sundat to jde tak, že se prostě nehtem nadzvedne kousíček a pak už to jde pěkně celé sloupnout, protože to lepidlo udělá jen takový film, ale není to celé prosáknuté. Mě to šlo sundat moc dobře.

Jinak jsem Vojtíškovi dělala ještě tuhle zeď :-)

a poslední

Jinak ta zeď co jsem tu ukazovala včera se Vojtovi moc líbí. Vždycky si k ní přileze a bouchá rukou do berušek a nadává :-) Nejdou mu potvůrky chytit. Je to sranda. Jen máme doma teď skoro všechny zdi někaj pomalované. Nechci vidět, až budeme Vojtovi dělat samostatný pokoj... já si vyřádím :-) Ještě že manža moje "tvořivé" úchylky toleruje. Posledně jsem Vojtovi šila sedací pytel mrož a ten taky sklízí úspěch. No jo, u něho sklízí úspěch vše do čeho může mlátit.

Hela
  • 
3.7.2006 11:07:27
Je to krásný! Můžeš prosím napsat, jak jsi to udělala? Jaký podklad na zeď, zda normální lepidlo na decoupage apod. A hlavně JAK se to pak sundává? Díky za všechny zvědavé.
Inge
  • 
2.7.2006 23:54:17
To je pěkný, mohla bys mi napsat, jak jsi tu zeď dělala? Já s ubrouskama teprve začínám. Díky.
Lionka 8937
2.7.2006 21:39:14
nabízím nové ubr:
-více ks
-ten je ale jen 1 ks!
další viz http://rodina.cz/mimi
Lionka 8937
2.7.2006 21:38:48
pěkný!!tleskám!

jinak známe :o) (je toho málo,co nebylo ještě poubrouskované :o)))) -jedna kočena dokonce takto asi před rokem dekorovala stěny v jedné pražské kavárně ;o)
Pavla+Vojta9/05+Verča5/08 23221
2.7.2006 21:10:53
Ahojky, nevím jestli jste zkoušeli ubrouskování na zeď. Dělala jsem tak synovi zeď. A docela se mu líbí. Teď bych ji sice udělala trošku jinak, ale vzniklo to jen takovým lepením různých obrázků. Jdou i pěkně dolů (až se přestanou líbit).
Možná to znáte, tak v tom případě se omlouvám :-)

Ukázka
Markéta - Verunka a Daneček 16351
29.6.2006 12:22:56
Zoulinko, s herkulesem se pracuje úplně stejně jako s lakem. Já ho nechávám zaschnou tak aby byl ještě malinko vlhkej, ale zrovna se mi včera stalo, že se to s barvou rozpatlalo :-(
Zkus to třeba na karton, aspoň zjistíš jak to bude nejlepší :-)
zoulinka + 3♥ 18862
29.6.2006 9:48:37
Holky , díky moc za pochvalu.
Já ten krakel dělala právě tím speciálním lepidlem , ale herkules mě taky láká , jen nevím , jestli se s ním musí pracovat stejně , nebo je to jedno jak natřít , jak hodně nechat zaschnout?
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2295  [Dalších 1955 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.