Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina,2 děti | 39297 |
|
|
5.4.2006 13:42:52
Zdravím všechny šikulky z tého diskuze a chtěla bych poprosit o radu, čím barvíte ta vajíčka na věneček? Já už mám jeden rozpracovaný, zkouším to akrylkama, ale musela jsem dát 4 vrstvy, aby to bylo pěkné. Určitě mi poradíte, čím jiným to barvit. Předem díky za info.
|
| Lionka | 8937 |
|
|
5.4.2006 10:28:30
ad vajíčkové věnce:ano vyfouknuté :o))))
jdu se chluuubiiiit s včerejší prací :266::266::266: ![]() ![]() |
| Beruška |
| • |
4.4.2006 21:55:25
Marketo, koukla si na datum podani toho baliku? Mam totiz tu zkusenost, ze vetsina takovychto odesilatelu ma s postou nasmlouvano, ze jim budou treba jednou za tyden podavat zasilky (posta si k nim pro zasilky prijede). Odesilatel mi tvrdil, ze zasilka jiz byla pred tydnem odeslana a nakonec zjistim, ze datum podani je predesleho dne.
|
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
4.4.2006 13:42:27
Tak jen jsem to dopsala tak zvonila pošťačka. Balík dorazil. Takže se omlouvám paní Brýdové a nadávám na poštu :-) Ten balík musel za ty dva týdny objet celou republiku nebo co :-)
|
|
|
4.4.2006 13:33:49
Nechtěla jsem vyloženě hanět paní Brýdovou. Nicméně by asi každý na mém místě byl naštvaný - teda myslím. Navíc to bylo za docela dost peněz, ne za 100,-
Ach jo, doufám, že to brzo přijde. Už se těším na další tvoření :-) |
| Binks a Kristinka 11.2.05 | 18939 |
|
|
4.4.2006 12:47:57
Hodiny jsem dostala od manžela. Měli v práci troje nadbytečný. Žádné další už nemám.
|
| Marčelína,Adámek01,Anička08 | 25577 |
|
|
4.4.2006 12:23:54
Tak já se musím Moniky Brýdové zastat. Objednávky jsem měla čtyři, vždycky vyřízené do týdne, bez problémů. Dá se to zkontrolovat na netu,jaký je stav objednávky. K objednávce lze uvést větu, že to spěchá apod. Nikdy nebyl problém. Jen je pravda ta, že někdy nedojde kompletní objednávka. Vyřizuje to její manžel, Monika věčně někde jezdí. Nyní jsou povodně, tak možná to zdržení...Já si nemůžu pomoct, znám ji z kurzů, je velice příjemná, ochotná, prostě taková hrrr ženská. Všechno něco stojí, je opravdu dražší, takže hledej i na jiných adresách.
|
|
|
4.4.2006 10:55:06
Dášo díky. Zajímalo mě to, že jsem si u ní objednávala slupovací barvy na textil - podstatně levnější než u nás v uměleckých potřebách. Píše, že balík odesílá během 5 - 14 dmů. Trvalo skoro měsíc než mi balík odeslala. Už bych ho měla mít 14 dní doma a ještě pořát mi nepřišel :-) Na svých stránkách má icq, píše napište mi na icq nebo mail. Pokoušela jsem se o obojí, ale paní podnikatelka asi komunikaci se zákazníky nepovažuje za důležitou. Docela jsem si o ní pokazila mínění. Takže už skoro dva měsíce marně čekám na balík. Jediné co mě těší, že jsem nic neplatila předem.
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
4.4.2006 10:32:52
Ahoj - s M.Brýdovou mám jen tu zkušenost, že je výborná podnikatelka ( dokáže se zvyditelnit),šikovná ženská, ale v jejím obchodě už nic nekupuju, protože je také velice drahá,přišlo mi od ní jen část objednaných věcí bez omluvy,že třeba momentálně není na skladě.....
No a kdo umí počítat,tak si najde levnější internetové obchody,jako je například www.vytvarnik.cz ( doporučuji) http://koukej.com/www/ubrousky/ http://lubka.internetshopping.cz/ www.svetcz.com/index.php A další spousta výtvarných obchodů. Dáša |
|
|
4.4.2006 9:17:19
Holky, chtěla jsem se zeptat, jako máte zkušenost s internetovým obchodem Moniky Brýdové?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.