| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2295  [Dalších 1765 >>]
Markéta - Verunka a Daneček 16351
31.3.2006 7:01:39
Lionko, já nevěděla jak ty mašličky přidělat, nakonec jsem je tavnou pistolí lepila k vajíčkům, takže by se netočili. Nicméně korálky nemám a ani se mi nechtělo je schánět :-) Ale o Věneček byl okamžitě velký zájem, takže už korálky neřeším. Mám objednávku na další 3 věnečky, z toho jeden cibulák - jsem zvědavá kde vezmu vejdunky :-)
Beruška
  • 
30.3.2006 22:20:25
Lionko, muzu se zeptat (pokud to neni tajemstvi) z ceho byl ten krtecek, kdyz to neni ubrousek?
Lionka 8937
30.3.2006 20:23:38
to určitě ne-mašle by ti nedržela-točila byse furt dolů,ale měla jsem nápad-dát ještě mezi mašli a vejce korálek-ale musely by se sladit barvy a mašle JEN jednobarevné!
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
30.3.2006 18:36:28
Já jsem taky z Brna, ale z Lesné.
Rámečky jsem kupovala různě,ale všechny po internetu.V obchodech s výtvarným materiálem( eldorádo,výtvarník,žubor.......).

Pokud ale teprve začínáš,zkus si nekupovat rámečky, ale začni na destičkách ze sololitu( nutné natřít před lepením na bílo), nebo sololaku.Vyjde Tě to levněji,rámeček si uděláš z krupice ( namatlat okraj Herkulesem a posypat obyč.hrubou krupicí z kuchyně a po uschnutí natřít barvou),nebo pilinama,hoblinama,pískem.......papírovou hmotou.....možností je mnoho.

Ahojky Dáša

PS: holky už se na Vás na srazík moc těším.
Jitka a Matyášek 9398
30.3.2006 16:24:08
Evi, jsem z Líšně a srazík brněnských ubrousářek je 14.4. na Lesné v Babycafe :-)))
Jinak se obrázky vyplatí spíš zažehlovat. Zalistuj trošku diskuzí zpátky, vysvětlovalo se to tady už mnohokrát :-)
Jo a nakupuju buď na netu, nebo na Josefské, na Husové, nebo na Kolišti. Obchodů je víc, ale já mám tyhle nejradši :-)))
JJ
Binks a Kristinka 11.2.05 18939
30.3.2006 14:19:10
Ahoj holky. Já začala teprve nedávno ubrouskovat. (konkrétně před 14 dny) Jenom jsem koukla na postup na internetu a rozhodla jsem se, že se to naučím. Ale ať dělám co dělám, vždycky mám ten ubrousek na obrázku mírně pomačkaný. čím mám ten ubrousek vyhladit, aby mi tam nevznikaly takové malé sklady? Používám rámečky i lepidlo určené na decoupage, tak mi prosím poraďte kde dělám chybu...
Moc díky. Nejste některá z Brna? Kam chodíte kupovat rámečky? Eva
30.3.2006 13:11:28
Ještě mě tak napadlo, nalepit na mašličku na uzlík korálek, ale ten jsem neměla :-)
30.3.2006 12:33:42
Lionko, díky. To je inspirace jako hrom.
A mimochodem, cibulákové věnečky jsou dokonalé. Chci je taky zkusit, jen nevím jak na tom budu s trpělivostí :-)
Lionka 8937
30.3.2006 12:21:52
tak to se ti moc povedlo!!!!

jen chci upřesnit:vajíčkové věnce jako obecně už dělala před rokem originálně v ČR Ireda-měla je s peříčky(před ní asi nějaká šikulka v Německu)

já si vymyslela kombinaci s mašličkami a hlavně s netradičním vzorem na vajíčkách-CIBULÁK :o)

a musím se pochlubit-dnes mi v Receptáři prima nápadů vyšly ty Cibulákové věnce-co jsme tu již asi ukazovala ;o)

30.3.2006 9:18:55
Ahoj, tak jsem se nechala inspirovat Lionkou a včera udělala první zkušební věneček na Velikonoce :-)

[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 2295  [Dalších 1765 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.