Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
16.2.2006 10:13:36
Ivo, obrázky krásný. Já se budu muset naučit ten krakel. Mě to prostě nejde :-( vždycky to mám flekatý, nestejnoměrně natřený a praská si to jak chce :-) Budu muset trénovat :-)
|
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
15.2.2006 15:20:48
Ahoj holky, dívala jsem se do vašich alb. Máte moc hezká dílka.
Já jsem také trochu tvořila. ![]() ![]() ![]() Tady něco pro děti do jesliček ![]() Zdeni, nám se letos zatím nemoce vyhýbají. Musím zaklepat. Náš Adámek je také pěkně číslo. Hlavně vzteklé, takže o zábavu máme postaráno. Já tvořím občas po večerech, i když Adámek usíná čím dál později, nebo když je v jesličkách. Mějte se hezky Iva |
|
|
14.2.2006 13:08:15
Holky, díky za účast v botanickém okénku :-) Mě se ty ubrousky strašně líběj :-) Už se těším až mě políbí můza a něco z nich vytvořím. V nejbližší době to bude nejspíš právě ten květináč :-) a pak možná dřevěnou chlebovku :-) a skleněné lahve a prostírání. Ha, jdu vystřihovat :-)
|
| Kačule a R & R | 34854 |
|
|
13.2.2006 19:45:54
Marki, i břečťan má úponky :o) - právě na tom odkazu tam je i jedna fotka, kde jsou vidět :o))))
|
| Lionka | 8937 |
|
|
13.2.2006 19:29:02
obojí je břečťan :o)))
|
| Dzana | 28916 |
|
|
13.2.2006 18:45:28
No to je samozřejmý ;o)) já taky kolikrát váhám.
|
|
|
13.2.2006 18:38:34
Dzano, díky za postřehy :-) Ono je to svým způsoben jedno, jen mě to zajímalo :-)
|
| Dzana | 28916 |
|
|
13.2.2006 18:29:19
Dámy,
že sem vpadám. Jsem biolog, tak vám chci rozluštit tu břečťanovou záhadu ;o)) Břečťan vytváří 2 typy listů. Jedny tzv. plodné - ty jsou ale vejčité )ne jako na ubrouscích, co tu máte) a na těch právě v pravý čas vyrůstají plody - bobulky. Jsou to úplně jiné větve, plné takových plodných listů. Zbytek ale vypadá jako ty členité - cípaté listy a měl by být bez bobulek. Ten první ubrousek - bobulky by tam tedy neměly být, ty listy mi úplně břečťanově nepřipadají, ale zas nejsem botanik - nemůže to být "psí víno"? Má to úponky a takové bych u břečťanu nečekala, ale můžu se plést. Možná to je takový trochu nepovedený břečťan. Tak se mějte. A až někdy půjdete kolem většího lánu břečťanu (a musí to být tuším někdy na podzim), tak se můžete přesvědčit. |
| Kačule a R & R | 34854 |
|
|
13.2.2006 18:22:04
Marki, ještě k těm břečťanům - ty venkovní se nemnoží tak snadno jako ty dovnitř :o), ale snad se ti zadaří - na těch stránkách bylo dobře popsané, jak je rozmnožovat - tak přeji hodně zdaru - břečťan je odolný, ale dlouho roste :o( (ten venkovní)
|
|
|
13.2.2006 13:30:45
Katko, teď jsem koukla na ty stránky a jsem překvapená kolik druhů je a jaký mají tvary listů :-) Tak jsem se naladila, že asi dneska zajdu do květinářství a ten břečťan si koupím :-) A ten venkovní si na jaře ukradnu na jednom plotě kousek od našich :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.