Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marie |
| • |
4.2.2006 10:42:08
koukla jsem se nááádhera,to bych taky chtěla takhle umět,ty zvonky úžasný,obrázky dětský fakt hezký.Musím se to taky naučit.Ještě se zeptám na skleněný dozy je jiný lepidlo a přetíráte ty dozičky ještě něčím,aby když je navlhčím aby se mi to neslouplo.
|
| Marie |
| • |
4.2.2006 10:35:26
je to lepidlo na ubrouskovou techniku od firmy marabu,zkoušela jsem to i herkulesem,ale to bylo úplně hrozný.Do alba se podívám děkuji
|
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
4.2.2006 10:26:05
Obrázky na dózy jsem lepila štětcem. Moje album je rodina.cz/hadam. Mrkni se.
|
|
|
4.2.2006 10:18:22
Chtěla jsem napsat přežehlit.
Menší obrázky dělám štětcem (lepidlo přes ubrousek) a větší žehlím. To je divné, že by tvoje dílko bylo do popelnice. Když to zvládám já - výtvarný antitalent. Jaké používáš lepidlo? Iva |
| Marie |
| • |
4.2.2006 10:05:42
Ivo díky,ted jsem zkusila napatlat balakrylem plastovou dozu,tak po o se na to vrhnu znova.Docela mě to vzalo elán do tvorby,už jsem viděla jak mají děti nazdobený pokojíky,ale zatím to vypadá,tak na popelnici.
|
|
|
4.2.2006 9:13:57
Jak použiješ žehličku a pak na to šáhneš štetcem, tak se to vždy zkrabatí. Zkus dát o trochu víc lepidla?!?. Pokud se to někde nepřichytí, opět přežehli.
Iva |
| Marie |
| • |
4.2.2006 8:12:22
tak jsem to vyzkoušela zdařilo se tak nějak na půl.Někde se mi to nepřichytlo,tak jsem to dolepila normálně a to mám zase zkrabacený.Budu muset zkoušet snad na to příjdu,kde dělám chybu.Každopádně děkuji za radu.
|
|
|
3.2.2006 20:44:30
Marie,
na destičku nanést lepidlo, nechat uschnout a pak nažehlit (bavlna bez napařování) ubrousek přes pečící papír. Dej vědět jestli se dílko zdařilo. Iva |
| Bampi | 16007 |
|
|
3.2.2006 20:41:12
Snad se nerozlobíte, že se cpu do ubrouskování, ale potřebovala bych prosím radu.
Ráda bych poprosila, nemáte nědo zkušenost s barvami na látku? Jaký je mezi nimi rozdíl a na co vše se dá malovat? Mám takový nápad, který bych ráda realizovala, ale, když jsem včera vlezla do obchodu s výtvarnými potřebami, zjistila jsem, že jsem jak děcko z první třídy. Prodavačka na mě vychrlila vše - nerozuměla jsem ani slovu a pak se mě zeptala co tedy chci. Poděkovala jsem a celá červená hanbou jsem vylezla ven. Prosím pomozte ... než tam zase vlezu ať vím o čem mluví ... |
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
3.2.2006 20:36:14
Lionko - ozvi se mi prosím mailem, mám pro Tebe ubrousky.
Dášo, Klára chtěla ještě o jednu princeznu navíc, prosím odlož jí stranou. Kláro, nezlob se, měla jsem ráno internet mimo provoz a nepoznamenala jsem si, co jsi všechno chtěla. Doufala jsem, že to bude Jitka vědět. Ale všechno ještě mám, můžeš se někdy stavit a vybrat si další nebo Ti je vyměním. Napíšu Ti adresu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.