| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 2295  [Dalších 1585 >>]
Marie
  • 
4.2.2006 10:42:08
koukla jsem se nááádhera,to bych taky chtěla takhle umět,ty zvonky úžasný,obrázky dětský fakt hezký.Musím se to taky naučit.Ještě se zeptám na skleněný dozy je jiný lepidlo a přetíráte ty dozičky ještě něčím,aby když je navlhčím aby se mi to neslouplo.
Marie
  • 
4.2.2006 10:35:26
je to lepidlo na ubrouskovou techniku od firmy marabu,zkoušela jsem to i herkulesem,ale to bylo úplně hrozný.Do alba se podívám děkuji
Iva, Adámek 12/03 35203
4.2.2006 10:26:05
Obrázky na dózy jsem lepila štětcem. Moje album je rodina.cz/hadam. Mrkni se.

Iva, Adámek 12/03 35203
4.2.2006 10:18:22
Chtěla jsem napsat přežehlit.

Menší obrázky dělám štětcem (lepidlo přes ubrousek) a větší žehlím. To je divné, že by tvoje dílko bylo do popelnice. Když to zvládám já - výtvarný antitalent. Jaké používáš lepidlo?

Iva

Marie
  • 
4.2.2006 10:05:42
Ivo díky,ted jsem zkusila napatlat balakrylem plastovou dozu,tak po o se na to vrhnu znova.Docela mě to vzalo elán do tvorby,už jsem viděla jak mají děti nazdobený pokojíky,ale zatím to vypadá,tak na popelnici.
Iva, Adámek 12/03 35203
4.2.2006 9:13:57
Jak použiješ žehličku a pak na to šáhneš štetcem, tak se to vždy zkrabatí. Zkus dát o trochu víc lepidla?!?. Pokud se to někde nepřichytí, opět přežehli.

Iva
Marie
  • 
4.2.2006 8:12:22
tak jsem to vyzkoušela zdařilo se tak nějak na půl.Někde se mi to nepřichytlo,tak jsem to dolepila normálně a to mám zase zkrabacený.Budu muset zkoušet snad na to příjdu,kde dělám chybu.Každopádně děkuji za radu.
Iva, Adámek 12/03 35203
3.2.2006 20:44:30
Marie,
na destičku nanést lepidlo, nechat uschnout a pak nažehlit (bavlna bez napařování) ubrousek přes pečící papír.

Dej vědět jestli se dílko zdařilo.

Iva
Bampi 16007
3.2.2006 20:41:12
Snad se nerozlobíte, že se cpu do ubrouskování, ale potřebovala bych prosím radu.
Ráda bych poprosila, nemáte nědo zkušenost s barvami na látku?
Jaký je mezi nimi rozdíl a na co vše se dá malovat? Mám takový nápad, který bych ráda realizovala, ale, když jsem včera vlezla do obchodu s výtvarnými potřebami, zjistila jsem, že jsem jak děcko z první třídy.
Prodavačka na mě vychrlila vše - nerozuměla jsem ani slovu a pak se mě zeptala co tedy chci. Poděkovala jsem a celá červená hanbou jsem vylezla ven.
Prosím pomozte ... než tam zase vlezu ať vím o čem mluví ...
Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) 8156
3.2.2006 20:36:14
Lionko - ozvi se mi prosím mailem, mám pro Tebe ubrousky.

Dášo, Klára chtěla ještě o jednu princeznu navíc, prosím odlož jí stranou.

Kláro, nezlob se, měla jsem ráno internet mimo provoz a nepoznamenala jsem si, co jsi všechno chtěla. Doufala jsem, že to bude Jitka vědět. Ale všechno ještě mám, můžeš se někdy stavit a vybrat si další nebo Ti je vyměním. Napíšu Ti adresu.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 2295  [Dalších 1585 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.