| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 2295  [Dalších 1575 >>]
Marie
  • 
3.2.2006 18:44:29
prosím poradíte my?Jsem teprve začátečník chtěla bych se zeptat,když lepíte ubrousek vypínáte ho nějak nebo by se měl vypnout sám,nalepila jsem jich několik,ale pokaždé zůstaly zkrabacené.Děkuji
Marie
  • 
3.2.2006 18:43:47
prosím poradíte my?Jsem teprve začátečník chtěla bych se zeptat,když lepíte ubrousek vypínáte ho nějak nebo by se měl vypnout sám,nalepila jsem jich několik,ale pokaždé zůstaly zkrabacené.Děkuji
Marie
  • 
3.2.2006 18:42:08
Markéta - Verunka a Daneček 16351
3.2.2006 15:35:22
Čistě pro zajímavost nebo inspiraci. Ty pejskové jsou lepení na korkové dlažbě. Manželově babičce zbyli tři balíky korkové dlažby. Manžel mi to rozřezal na 4 kusy. Při nalepení ubrousku, je to asi půl cm zahnuté přes okraj. Ale mám to zadarmo a splní to stejnou funkci jako sololitová nebo sololaková destička :-)
Rámečky mi dělá manžel. Latě kupuje v Petrofu - odpadový materiál. Za 20 kč mám asi 6 rámečků :-)
Iva, Adámek 12/03 35203
3.2.2006 15:23:55
Míšo, mně se ten rámeček také nezdál. Obrázky s krupicí jsou super. Také se na to chystám, ale mám zimní lenivou náladu. Od vánoc jsem nic pořádného nevytvořila.
Lionka 8937
3.2.2006 15:09:53
Zuzko:
ad 1)na sololit
ad 2)laťky na rámování v OBI,Baumaxu apod.,kup si sadu na (jééééžku mně to vypadlo ten název) řezání 45°úhlů,lep a přilep rovnou na sololit(musíš koupit o to větší)-joo,pokosnice se to jmenuje-dá se sezhnat levnější plastový,ale brzo se zničí-lepší je kovový

holky,večer natáhnu do alba tu obr svíčku-at kji potom ukážu ;o)
Myšák*** 31646
3.2.2006 9:55:27
Markéto -
ta krupice je moc jednoduchá:uděláš obrázek a tam kde chceš mít rámeček natřeš lepidlem (herkukesem,a je lepší si předem narýsovat okraje) a posypeš hrubou krupicí, nebo rýží, pískem, pilinami, vločkami, čočkou...... a přitlačíš, necháš zaschnout, znova natřeš lepidlem a postup opakuješ, nakonec se to natře barvou. Já jsem to zkoušela poprvé a tak to mám takové všelijaké ušmudlané o:(((
macinam 20024
3.2.2006 7:26:03
teda holky, ty obrázky sou nádherný :-))) ste šikulky jedničky :-))))

Zuzanko, ahoooojky ;-)

Myšáku, to sem netušila, že si tak daleko
Markéta - Verunka a Daneček 16351
2.2.2006 23:11:52
Ahoj, teda výtvory krásný :-) Myšáku, prosím prosím popiš mi jak děláš s krupicí, díky.
Dáši, díky za odpověď, mě to dneska tak napadlo :-) nejsem si jistá jestli to budu zkoušet :-)
Já jsem se dneska taky pustila do jednoho obrázku. Měl by to být dárek pro naší 9 letou sousedku k narozeninám, tak doufám, že se bude líbit :-)

Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
2.2.2006 21:08:03
Ahoj holky,potřebovala bych,prosím, poradit....chci udělat obrázky do dětského pokojíku ubrouskovou technikou....

1)na co lepíte ubrousek?
2)jak udělat rámečky?

Myšáku-nádherný obrázky i rámečky....tak šikovná bych chtěla být taky

Macino-nazdárek...kde všude tě nepotkám:-D
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 2295  [Dalších 1575 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.