Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marie |
| • |
3.2.2006 18:44:29
prosím poradíte my?Jsem teprve začátečník chtěla bych se zeptat,když lepíte ubrousek vypínáte ho nějak nebo by se měl vypnout sám,nalepila jsem jich několik,ale pokaždé zůstaly zkrabacené.Děkuji
|
| Marie |
| • |
3.2.2006 18:43:47
prosím poradíte my?Jsem teprve začátečník chtěla bych se zeptat,když lepíte ubrousek vypínáte ho nějak nebo by se měl vypnout sám,nalepila jsem jich několik,ale pokaždé zůstaly zkrabacené.Děkuji
|
| Marie |
| • |
3.2.2006 18:42:08
|
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
3.2.2006 15:35:22
Čistě pro zajímavost nebo inspiraci. Ty pejskové jsou lepení na korkové dlažbě. Manželově babičce zbyli tři balíky korkové dlažby. Manžel mi to rozřezal na 4 kusy. Při nalepení ubrousku, je to asi půl cm zahnuté přes okraj. Ale mám to zadarmo a splní to stejnou funkci jako sololitová nebo sololaková destička :-)
Rámečky mi dělá manžel. Latě kupuje v Petrofu - odpadový materiál. Za 20 kč mám asi 6 rámečků :-) |
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
3.2.2006 15:23:55
Míšo, mně se ten rámeček také nezdál. Obrázky s krupicí jsou super. Také se na to chystám, ale mám zimní lenivou náladu. Od vánoc jsem nic pořádného nevytvořila.
|
| Lionka | 8937 |
|
|
3.2.2006 15:09:53
Zuzko:
ad 1)na sololit ad 2)laťky na rámování v OBI,Baumaxu apod.,kup si sadu na (jééééžku mně to vypadlo ten název) řezání 45°úhlů,lep a přilep rovnou na sololit(musíš koupit o to větší)-joo,pokosnice se to jmenuje-dá se sezhnat levnější plastový,ale brzo se zničí-lepší je kovový holky,večer natáhnu do alba tu obr svíčku-at kji potom ukážu ;o) |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
3.2.2006 9:55:27
Markéto -
![]() ta krupice je moc jednoduchá:uděláš obrázek a tam kde chceš mít rámeček natřeš lepidlem (herkukesem,a je lepší si předem narýsovat okraje) a posypeš hrubou krupicí, nebo rýží, pískem, pilinami, vločkami, čočkou...... a přitlačíš, necháš zaschnout, znova natřeš lepidlem a postup opakuješ, nakonec se to natře barvou. Já jsem to zkoušela poprvé a tak to mám takové všelijaké ušmudlané o:((( |
| macinam | 20024 |
|
|
3.2.2006 7:26:03
teda holky, ty obrázky sou nádherný :-))) ste šikulky jedničky :-))))
Zuzanko, ahoooojky ;-) Myšáku, to sem netušila, že si tak daleko |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
2.2.2006 23:11:52
Ahoj, teda výtvory krásný :-) Myšáku, prosím prosím popiš mi jak děláš s krupicí, díky.
Dáši, díky za odpověď, mě to dneska tak napadlo :-) nejsem si jistá jestli to budu zkoušet :-) Já jsem se dneska taky pustila do jednoho obrázku. Měl by to být dárek pro naší 9 letou sousedku k narozeninám, tak doufám, že se bude líbit :-) ![]() |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
2.2.2006 21:08:03
Ahoj holky,potřebovala bych,prosím, poradit....chci udělat obrázky do dětského pokojíku ubrouskovou technikou....
1)na co lepíte ubrousek? 2)jak udělat rámečky? Myšáku-nádherný obrázky i rámečky....tak šikovná bych chtěla být taky Macino-nazdárek...kde všude tě nepotkám:-D |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.