Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lionka | 8937 |
|
|
29.1.2006 21:14:02
Lionka :o)))
ne veřejně ne,já se to naučila sama z internetu-tady na rodině v diskuzi Nápady pro šikovné ruce |
| Kačule a R & R | 34854 |
|
|
28.1.2006 20:12:53
Ahoj holky, vy jste šikulky šikovný :o)
Lionko, chci se tě zeptat, jak se vlastně jmenuješ? Ty děláš decoupage atd. i nějak "veřejně"? Já teď moc "nepracuji" není na to čas :o/ .. takže jen co jsem udělala za poslední dobu jsou dva obrázky. Na záchod: A pro kamarádčinu maličkou k narozeninám (klasika - princezny): |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
28.1.2006 13:44:05
Ali, není zač. Na Vietnamce na Masarce vidím z okna :-))) a nenapadlo mě to.
JJ |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
28.1.2006 13:37:03
Lionko díky za rady.Brzo se do toho pustím. Normální hodiy mě ani nenapadli. Já jsem myslela tyhle:
![]() |
| Lionka | 8937 |
|
|
28.1.2006 13:23:02
dÁŠI:: ;O))))
Markéto: 1) lepím na svíčky obojím způsobem a na jakoukoliv (teď zrovna lepím a obrovitánskou-pak se pochlubím): ![]() ![]() 2)čísla:buď nechávám původní(ubr lepím přes a on prosvítá) nebo jsem i kreslila rukou nebo se dá číslo natisknout na tiskárně a nalepit na ciferník(včera jsem zrovna četla na livigu) jinak je mám všechny pohromadě,které stojí za něco -na této adrese:http://mujweb.cz/Zabava/mojehobby/DECOGALHOD.HTM |
| Lionka | 8937 |
|
|
28.1.2006 13:11:57
Alili-jestli máš strach ,že Ti zbydou,tak mi písni,kolik čeho ještě máš a já Ti zajistím,že BUDOU ROZEBRANÉ :O))))
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.1.2006 12:24:32
jitu, diky za tipa:)) nakonec jsem je sehnala u vetnamcu na masarce:))
uz jsem nebyla u vetnamcu hodne dlouho a docela me prekvapilo, co tam maji za veci... |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
27.1.2006 16:15:01
Na hodiny se raději zeptej Lionky.To je kouzelnice na tyhle věci.
Dáša |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
27.1.2006 9:04:00
Ahoj šikulky, měla bych na vás dvě otázky :-)
1) Na jaké svíčky děláte decoupage? Dají se koupit běžně v obchodě? A lepíte na ně jen motivky nebo proužek ubrousku přes celou svíčku? 2) Chtěla bych udělat dětem do pokojíčku hodiny. Chtěla jsem objednat z Inspirace ty hranaté, ale nevím jak udělat čísla. Dají se někde sehnat? Díky |
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
26.1.2006 19:21:45
Jeden ubrousek ve fotkách chybí, zítra ho nafotím a přidám.
Madagaskar je beznadějně rozebraný, princezny jsou na tom podobně, ale pro všechny, kdo se ohlásily jsem odložila nějaké stranou. Pokud si vyberete jakékoliv jiné dva ubrousky, můžete k nim dostat 1 Madagaskar nebo princezny... Omlouvám se za toto opatření, ale jinak by mi tu ten zbytek zůstal ležet, já to nevyužiju. Ale aspoň jedna potěšující zpráva - počítala jsem ceny ubrousků a vychází to u Madagaskaru a princezen na 6,- kč, u ostatních velkých na 5,- kč a u malých na 3,- kč. Ubrousky budou buď u Dáši nebo je dovezu. Nabídka platí do vyprodání zásob, ale nebudu se zlobit, když odejdu ze srazíku s prázdnou...!! :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.