| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 2295  [Dalších 1415 >>]
Kačule a R & R 34854
20.12.2005 14:53:11
Dášo, děkuji za odpověď. Kolik ty máš vlastně těch dětí?
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
20.12.2005 13:51:54
Katko - obrácená decoupage se používá třeba na průhledné plastové kouličky,všelijaké průhledné krabičky( třeba od Ferero Rosche - či jak se to píše),průhledné zvonečky a pod.
A spočívá v tom, že děláš decoupage klasicky,ale v obráceném pořadí úkonů.
To znamená,že třeba tu vánoční kouličku jsem nejdříve otevřela a uvnitř popatlala glitrovým lepidlem( uschnout).Pak nalepila ubrousek( naruby - tak aby barva po uzavření koule byla vidět.Nechám uschnout a přetřu barvou.Na úplný závěr přelakovat.To vše zevnitř koule.No a pak jí můžeš naplnit třeba hedvábným šátkem pro kamarádku a pod.)

Dáša

Právě jsem se vrátila z města ( pro neznalé - Brno) a ve Vágnerovi v drogerii jsem koupila Zuzce k vánocům barvu na textil ve spreji ( mají stříbrnou,zlatou a takovou měňavou - 109,-Kč)a kolečko se šablonama( 79,-Kč).Dává se to třeba na džínsy,nebo tmavé triko.Naše puboška to jistě správně využije s kámoškama.
Kačule a R & R 34854
19.12.2005 21:14:51
Dášo, prosím tě, co je to OBRÁCENÁ decoupage?
Kačule a R & R 34854
19.12.2005 21:00:26
No tak s květináči nepomůžu, zatím nemám žádný kvítko v decoupage-květníku, ale když jsem to probírala s Brýdovou, tak ona říkala, že je-li to natřené lakem (dobře i kolem odtokové dírky) tak vydrží i kvítko, i květináč. Nejlépe je to asi vyzkoušet na nějakém květináči a kvítku, kterých by ti nebylo tolik líto, že bys o ně přišla. Já to tak tyto Vánoce udělám - obdarovavám květináčem rodinu, ať si tam něco zasadí oni (já bych nedala žádnou ze svých kytiček v risk :o))) - jsou to "citlivky") a pak si to risknu teprv i na těch svých :o))
Mišpule a Domule 18330
19.12.2005 12:35:25
taky trochu ubrouskuju , ale chtěla bych se prosím zeptat : Když natřu květináč balakrylem a pak nalepím ubrousek po té přetřu sportakrylem i zevnitř dá se pak použít normálně na kytku , prostě dát do toho přímo hlínu s kytkou a nebo to nějak zareaguje ty nátěry s tím lakem a barvou ? Máte s tím zkušenost ? Moc prosím o radu , předem děkuji :-)

Tady kdyby jste chtěly mrknout o co se pokoušim ;-) http://rodina.cz/mis
18.12.2005 17:08:24
Zdareček holky - včera jsem si ulovila další ubrousky.Tak pokud některá chcete,tak písněte počet,ať Vám je můžu dát stranou.

Dáša
Romana, 2 holciny 2981
18.12.2005 9:07:06
ahoj holky,
teda vy jste pilne vcelky!!! vsechny chvalim, dilka jsou moc povedena. ja jsem ted jako posledni delala obrazek pro nasi skolku, ale nestihla jsem ho vyfotit, tak prihodim az po novem roce, az bude ve skolce poveseny a ja si ho tam vyblejsknu:-). jeste planuji do vanoc udelat prostirani pro babicky, ale netusim, jestli stihnu...musim pro nej do ikey....uvidime....v patek odjizdim do cr, takze nejakou dobu nebudu on-line....vsem uz ted preju krasne vanoce a stastny a uspesny rok 2006 plny novych napadu!!!

Romana
Myšák*** 31646
17.12.2005 11:55:53
Zdravím všechny

PROVÁZEK místo rámečku je super nápad, já mám z galanterie normální šňůrky co se dávaj do tunýlků u oblečení, prodávaj je v hodně barvách, sílách a měly i lesk nebo mat, takže opravdu bohatý výběr

Jinak všechna dílka jsou móóóc pěkná jste a já všem
Markéta - Verunka a Daneček 16351
16.12.2005 20:22:26
Tak já se taky pochlubím i když není s čím :-) Dělala jsem dárek a šetřila jsem na špatném místě. Koupila jsem umělý květináš a vůbec se mi to nelíbí :-(
16.12.2005 18:36:10
Zdareček holky - taky se jdu pochlubit ( vyslechnou nemilosrdnou kritiku)

Obrácená decoupage

Obrázky na dveře dětských pokojíků
Tenhle obrázek máme na vstupních dveřích místo věnce

Dáša
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 2295  [Dalších 1415 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.