| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2295  [Dalších 2205 >>]
Andrea + 2 holky 20023
24.3.2009 19:25:00
S dcerou jsme ozdobily kvetinac ubrouskovou metodou a me napadlo jestli by se to dalo nechat venku. Mela jsem doma pouze lepidlo na textil, tak jsme pouzily to. Rikam si, ze kdyz se to da na latce prat, ze by to mohlo byt i venku. Ma nekdo nejakou zkusennost???
Diky moc
kotenka 94097
3.3.2009 20:08:27
Ahoj vyměnuji ubrousky mé nabídky jsou na www.sbiram-vse.blog.cz tak se podívej a jestli se ti mé ubrousky zalíbí ráda vyměním.Kdyžtak písni na email.:-)
kotenka 94097
3.3.2009 16:25:31
Sbírám ubrousky mé nabídky jsou na www.sbiram-vse.blog.cz tak se kukněte a jestli se vám ubrousky zalíbí tak ráda vyměním.Kdyžtak písněte
:-):-)
Markéta - Verunka a Daneček 16351
24.11.2008 17:54:37
Kacul, jasně. Klidně se ozvi :-) Jestli máš ICQ nebo Skype tak to můžem probrat i rychleji než po mailu. Mimochodem v německu 100% seženeš lepidlo na decoupage. Určitě najdeš nějaké umělecké potřeby. Nebo na netu najdeš spoustu internetových obchodů s uměleckými potřebami.
kaculda 17148
24.11.2008 10:53:49
Holky diky:),

nebojim se, ze to nezvladnu, ale spis, ze se mi to nejak pokrabati~q~. Za mesic se stehujeme, tak chci dcerce udelat originalni doplnky a v Ikee mam vyhlidnutou komodu ( bilou a ruzovou), tak jsem ji chtela necim okraslit~x~( jsem na lovu ubrousku s Hellou Kitty:oDD). Bydlime v nemecku, tak budu muset po nejakym lepidle kouknout tady:).

Market, az to bude aktualni, tak si Te tady nejdu a ozvu se:))) s myma tisice otazkama:)).

Slo by, kdybych ten suplik na male teplote preci jenom prezehlila? Zkousela jste to nektera?

Za chvilku letim do prace, ale vecer zase nakouknu:). Diky
maminka-martinka 54996
24.11.2008 10:21:24
Ahoj devcata, chtela bych udelat nejakou vyzdobu do detskeho pokojiku ale koukala jsem ze ty ubrousky co se me libi jsou dost drake a to prodavaji jen par kousku. Tak jsem si neco nasla v nemeckem katalogu. Myslite ze je to levnejsi nebo jsem jen kapla na nejaky drahy obchod v cechach ?
Tady je adresa pro srovnani

http://basteln-de.buttinette.com/shop/gruppe-DE-de-BU/14000-14800-14810-14811/Serviettentechnik.htm
*Niki* 19980
24.11.2008 8:35:33
Kaculdo, já decoupage kombinovala ještě s krakelováním a dělala si pár obrázků a 2 odkládací stolečky. Žádné přežehlování a drží jak přibité (ty stolky musím občas pořádně umýt a vydrhnout, jak přes to děti malují pastelkama a drží a drží - i ty pastelky bohužel ~o~~j~
Postup: tmavší barva - usnout, krakelovací lak- uschnout, světlá barva - uschnout. Pak lepidlo, na to poslední vrstva ubrousku, znova lepidlo. Nechat zaschnout a výsledek ještě přetřít bezbarvým lakem - pak to vydrží "navždy" ~;)
Markéta - Verunka a Daneček 16351
23.11.2008 21:40:13
Ještě doporučuju pečící papír ten světlý. Hnědý může nechávat fleky.
Dana+2 berušky 51432
23.11.2008 21:32:36
Já myslím, že se ti to povede. Není to nic složitého.
Co chceš ubrouskovat natreš barvou, nejlépe světlou, tmavá prosvítá a ubrousek nevynikne., pokud máš světlý podklad a chceš ho zachovat tak natírat nemusíš.
Když máš vetší motiv, tak je lepší prvně nařít lelidlem (Herkule, spec. na decoupage) a nechat zaschnout, až zaschne přilož vybranou část, kterou můžeš vystřihnout nebo vytrhat (jsou pak jemnější přechody) nebo třeba celý ubrousek, na to polo pečící papír a přežehly, radši menší teplotou, aby sis to nespálila. No a pak staší přelakovat.
kaculda 17148
23.11.2008 21:29:00
tak jsem zkoukla album zlate rucicky:)), tolik inspirace~:-D. Tam jsem zrovna videla zidlicky a stolecek. Jestli to dobre chapu, tak je to o sikovnych rukach a praxe, jestli mi ubrousek nesklouzne? A je lepsi na nabytek leskly nebo matny lak?
Holciny, diky, zitra znovu nakouknu:).
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2295  [Dalších 2205 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.