Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdeňka + Šimon 12/03 | 22674 |
|
|
10.12.2005 16:32:09
Ahoj holky,
nemáte některá z vás ubrousek s Bořkem nebo nevíte, kde by se dal sehnat - už jsem se dívala na různé e-shopy, ale nikde jsem ho neviděla. Díky. Jinak vás musím všechny pochválit, fakt krásný věcičky - jste šikulky. Já teď taky pilně tvořím, tak doufám, že se mi to taky povede. [img src=http://jirka.kbx.cz/obrazky/vanoce_soubory/obr038.gif] |
| Lionka | 8937 |
|
|
10.12.2005 15:32:34
Myšák:díky za pochvalu :O)
JÁ novinky postupně vkládám na album tady na rodině,ale musím mít na to čas a nervy-však to znáš... zatím ho aktualizuji současně |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
10.12.2005 15:15:33
Ahoj, tak jsem včera dokončila aspoň část dárečků pro mé děti a neteřinky, tak se jen v rychlosti pochlubím a jdu pokračovat :-)
![]() Vím, že se tyhle ubrousky hodně opakují, ale mě se moc líběj :-) a moje rodinka zrovna žije Medvídkem Pů :-))) |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
9.12.2005 21:52:03
Dášo, tak to je škoda, že některé ženské pojaly takovou krásnou předvánoční akci zrovna takhle, to je fakt sprostý, ještě to veřejně přiznat. Já takovýhle akce miluju, hlavně v tomhle předvánočním čase, ale je fakt, že já teď vánocema žiju, ale žádný shon, prostě pohoda, vytvořit hezkou náladu a atmosféru...., dárky jsem buď vyráběla, nebo pověřila nákupem manžela a něco málo mám přes nett, obchodům se spíš vyhybám, jenom spíš tak zevluju a nasávám tu náladu a výzdobu kolem. Škoda, že tady prší, místo sněhu.
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
9.12.2005 19:24:59
Ivko - jarmárek nic moc :o(((Bylo tam spousta lidí, ale asi čekali,že dostanou dárky zadarmo,nebo nevím.Maminky vyrobily spoustu moc krásných věcí - opletené lahve,šité hračky,oblečení,batikovaná,nebo malovaná trička,sysalové ozdoby,malované hedvábné šátky a kravaty,korálkové náramky,WiCo obrázky a závěsy,přáníčka,mramorované jmenovky na dárky,šité kabelky,kloboučky a zimní čepičky,jarní vesty,různá decoupage.....No bylo toho dost a určitě jsem na spoustu věcí zapoměla.
Taky došlo spousta Nasávaček,co jen chtěly okoukat ( nasát) nápady druhých a vůbec se hambářky nestyděly prohlašovat,že si podle toho vše doma udělají samy.Kdyby alespoň mlčely. No alespoň jsem netratila,když už jsem nevydělala.Koupila jsem neteřince k vánocům pěkný termo roláček za 100,-Kč ( paní tam šila moc krásné věci) a Majdalence červenou kabelku za 90,-Kč.Ode mě si lidi koupili nějaké ubrousky a pak hlavně malé obrázky na prkýnkách na dveře. No co dám si vše neprodané do albíčka a třeba se někdo ozve,až bude potřebovat narychlo nějaký dárek. Dáša |
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
9.12.2005 16:32:03
Ahoj holky,
jak se vám daří v předvánočním čase? Já jsem nemocná, tak zatím žádné velké přípravy. S tím lakem ve spreji jste mně překvapily. Mám ho koupený, ale zatím jsem ho nepoužila. Dášo, máš podobné zkušenosti jako holky? MMCH, jaký byl vánoční trh v MC? Irbisiris, moc hezké! Dárečky se budou určitě líbit. Iva |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
9.12.2005 13:45:28
LIONKo, na jiných stránkách jsem viděla tvoje novinky a móc pěkný, hlavně to prkýnko a květník, fakt super
|
| Lionka | 8937 |
|
|
9.12.2005 11:43:13
Adélo:lékárnička-třeba andělíčči z vánočních ubr-viz třeba ko-hobby nebo esy-shop Inspirace nebo světcz.com
krabice na šití-ubr jsem viděla pouze s oblečkama-kalhoty,trika,pak prý excistuje decoupage papír s šicíma potřebama,ale in natura jsem ho neviděla |
| Lionka | 8937 |
|
|
9.12.2005 11:41:04
littlemaouse-skoro stejně jako s ubr,jen při nalepování se musí postupovat dost rychle-jinak se papír zkrabatí
|
| Naudi | 33463 |
|
|
8.12.2005 19:28:25
Tak jsem konečně dokončila některé dárky k Vánocům a plno toho mám ještě naplánováno. Jsem zvědavá, jestli to zvládnu:o))
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.