| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 1645  [Dalších 395 >>]
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
30.9.2008 17:20:56
Díky za vysvětlení..
Mě dr. řekl,že šance na otěhotnění je stejná jako každý jiný cyklus.prostě musím počítat s tím,že se jim nemusí podařit odebrat všechna vajíčka a že tam-stejně jako po normální ovulaci-může jedno zralé vajíčko bloudit ve vejcovodu:-)
My si s manželem dáváme pozor už několik let,tak snad to zvládneme:-)
Ty sis píchala normální jehlou nebo tou "propiskou"? Je toho v té jedné dávce hodně?? Bojím bojím:-))
@Maja@ 52758
30.9.2008 14:02:04
Nemusíš se ptát odpovím Ti...hihi. No nemělo by ti nic prasknout....je to řízený cyklus, všechny vajíčka budou dozrávat stejně, asi od 7 den injekcí dostaneš další (orgalutran) a ten zabraňuje!! předčasné ovulaci a zabezpečuje, aby byli všechny vajíčka stejné velikosti, k dozrání a ovulaci dochází až po poslední injekci pregnylu(já měla decaceptyl). Jen si dejte celou dobu opravdu pozor a po odběru velký(já teda nemohla za celou dobu bolelo mě břicho a bylo nafouklé)abys jsi neotěhotněla...je velká!! šance a né vždy se jim podaří odsát úplně všechny folikuly.
30.9.2008 13:30:05
Díky za uklidnění,taky se bojím té první injekce:-) A taky je blbý že tam běhěm těch 10 ti dní budu muset na UTZ třikrát..
ještě mě napadla jedna věc-já mívám ovulaci asi 10-11 dní od prvního dne MS.Ale injekce se začínají druhý den MS a trvají 10 dní a pak za dva dny odběr! Co když mi mezitím folikul už praskne a dojde k ovulaci a tím vajíčko uteče??? :-) Musím se na to zeptat dr...
Lus
  • 
30.9.2008 11:52:35
darovala vajíčka v červenci. A někdy na jaře do toho půjdu znova. Marge, není to nic hrozného...co mě osobně nejvíc vadilo: první injekce, než jsem se odhodlala, další bez problémů, a pak prohlídka ultrazvukem asi 3 dny pře odběrem, pěkně to bolelo, jak bylo vše zduřelé, ble...ale trvalo to jen chvilku a pak strach z narkozy. Jinak bez problému a jsem na sebe hrdá!
petruš
  • 
29.9.2008 10:08:35
Ahoj, jsem dárkyně, ale jen do ciziny. Nevím jak to funguje tady v ČR aby jsme byli obě z čech.
profimak 83131
25.9.2008 22:31:38
Marge, tak jsi to zvládla:-)
Budu držet palceR^
25.9.2008 20:10:09
Tak mám za sebou úvodní vyšetření!
Nejdřív jsme probrali moje nemoci zdětství,opareace,alergie atd...Pak mou rodinku-děti a rodiče..
Pak následovalo vyšetření+UTZ.No a teď jsem objednaná 6.10.na odběry a genetiku. Pak se 6 týdnů čeká na výsledky.Když budou ok,tak přijdu druhý den MS azačnu si 10 dní píchat.Během toho budou 3 UTZ pro kontrolu vajíček i mě:-)
No a po těch injekcích následuje do tří dnů odběr.
A hotovo-už aby to bylo:-)Snad to píchání zvládnu...
Držte palce...
Kactom 34624
19.9.2008 14:23:05
omlouvám se, vyskytla se chyba a poslalo se mi to 3x
Kactom 34624
19.9.2008 14:22:18
najde se tu holčina, která by darovala vajíčka - oocyty a která by byla chtěla jezdit do CAR v Praze - Apolinář. Jezdím do tohoto centra a mám předčasné selhání vaječníků, sháním tedy proto dárkyni, která by mi pomohla v pořadníku čekatelek na vajíčko. Bohužel jiným způsobem mít miminko nemůžu. Děkuji všem
Kactom 34624
19.9.2008 14:21:41
najde se tu holčina, která by darovala vajíčka - oocyty a která by byla chtěla jezdit do CAR v Praze - Apolinář. Jezdím do tohoto centra a mám předčasné selhání vaječníků, sháním tedy proto dárkyni, která by mi pomohla v pořadníku čekatelek na vajíčko. Bohužel jiným způsobem mít miminko nemůžu. Děkuji všem
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 1645  [Dalších 395 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.