Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marta |
| • |
29.7.2008 13:33:19
Ano, máte částečně pravdu, navíc o všech rizikách vím a i s tím, do toho chci jít. Budu jen doufat, že si NM dítě nenechá a udělá to proto, aby nám pomohla, vždyť to nebude její dítě. Bohužel do Ruska bych nedostala mého manžela.
|
| Amoneta | 65868 |
|
|
29.7.2008 13:14:47
Marto,
v ČR je to obrovské riziko. Pokud si ta žena to dítě nechá, tak máte minimální šanci je získat, v podstatě jde o obchod s dětmi, což je trestné. Vy platíte ženě za to, aby vám prodala podle naší legislativy své dítě. A pokud se rozhodne si dítě nechat, tak na něj budete jen platit. Ve vašem případě je řešení jednoduché - v Rusku je tato metoda legální a upravená legislativou. Stačí napsat e-mail příslušné agentuře a ta vše zařídí. |
| Marta |
| • |
29.7.2008 13:10:03
škoda, doufám jen, že se někdo najde!!!!!!!!!
|
| Veronika |
| • |
29.7.2008 12:25:21
To chápu,že když můžete mít genetický své dítě,tak ho chcete..po tom asi touží každý....to je škoda,že maminka nemá dělohu..já když se o tom v minulosti bavila s mamkou..tak říkala,že by mi minčo klidně donosila,to jsem ještě netušila,že to opravdu jde..naštěsí to nebylo třeba..teď už jí také čeká operace a bude jí odebrána děloha...já bych pomohla,ale momentálně jsem v 6týdnu
|
| Marta |
| • |
29.7.2008 12:07:45
Bohužel v rodině nikoho nemáme, maminka, která by nám ráda pomohla je už bez dělohy. To stejné teta a pak mám bráchu a sestřenice jsou v pubertálním věku. Takže nikdo nepřipadá v úvahu.Manželova sestra je velmi mladá a navíc nás odmítla. Jediná cesta je oslovit někoho neznámého, i když mám z neznámá strach, ale mě to za to stojí. Opravdu chci a toužím po geneticky svém dítěti, zvlášť když vím, že tudy cesta vede a po konzultacích s lékaři, jsem zjistila, že se to u nás v republice děje a nebudeme ojedinělý případ. Jen sehnat zodpovědnou, zdravou ženu a jdu do toho. Jak jsem říkala všechno máme zajištěné po lékařské stránce, jen se domluvit na detailech a atd.
|
| Veronika |
| • |
29.7.2008 11:41:19
Aha,tak to jsem vůbec netušila,že to jde..a to nemáte nikoho v rodině,kdo by pomohl?To musí být risk...ale zase nadruhou stranu,proč by si ta NM,chtěla to dítě nechat,když není ani napůl její...leda,že by sama nemohla mít ne?Ale já bych do toho třeba šla
|
| Marta |
| • |
29.7.2008 10:22:06
trestné to není,napadnutelné z hlediska zákona také né, cesta bude naprosto legální, proto rodiče do toho vstupují s velkým rizikem, že kdyby jim dítě NM nedala, tak s tím nic nenadělají. Do NM bude vloženo embryo biologických rodičů, jde tzv. o pronájem dělohy.
|
| Veronika |
| • |
29.7.2008 9:34:54
Takže je to vlastně trestné?A jak to probíhá..to by jako do té náhradní matky,daly už oplodněné vajíčko jo?
|
| Marta |
| • |
29.7.2008 9:28:49
Ano, jde to, ale obchází se zákon. Všechno se vede cestou legální, proto geneticky rodiče do toho vstupují s velkými riziky. Otec je znám a je uveden v rodném listě, náhradní maminka se dítěte formálně vzdá ve prospěch otce a genetická matka si ho musí adoptovat. Všechno máme zajištěné, lékaře, který by nám pomohl a i porodníka. Jen hledáme ženu, která má velké, dobrotivé srdce a pomůže nám. Je to pro nás jediná šance mít další dítě, neboť ze zdravotního důvodu nejsem schopna ho donosit. Samozřejmě za určitý honorář.
|
| Veronika |
| • |
28.7.2008 21:47:43
Ahojda..to u nás jde?Nechat donosit dítě u jiné ženy?
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.