| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1645  [Dalších 1345 >>]
Kreaty 128225
14.8.2012 16:35:09
Jasněnko, nepiš tady p.č.viny a svoje dojmy. Jaký přechod a zástava cyklu?

Jinak pro zakladatelku, velmi se těchto lidí vážím, že umožní někomu mít dítě, je to dar a těch několik peněz je jenom za ztrátu času a možné obtíže, které to provází. Když to člověk dělá pro sebe, tak s tím má spojeny obrovské nervy, aby se zadařilo, takže to je nesrovnatelné, když je ti výsledek víceméně jedno. Otečeš, zavodníš se jako vedlejší účinek, ale takový vliv má i spousta léků po nasazení, než si tělo zvakne na jejich účinky.
Martina, 3 synové 101865
14.8.2012 16:14:12
Něco schvalovat a něco dovolit jsou dvě rozdílné věci. ~a~

Kdybych chtěla darovat vajíčka a můj manžel by to neschvaloval, tak bych se nad tím krátce zamyslela, a pak bych je darovala... ~t~
...j.a.s... 81911
14.8.2012 16:07:19
Dárkyně nemusí mít souhlas partnera. Jen říkám, že jako chlap bych to ženě jen tak kvůli přehnanému pocitu "dlužení" nedovolila. Těžko se to vysvětluje. Kdyby tvůj muž chtěl jen tak darovat národnímu registru ledvinu a ty bys nevěřila bezrizikovosti, mávla bys nad tím jen tak rukou? Zvlášť když tady manžel není jen pro tebe ale i vaše společné děti? Stejně tak bych manželovi nedovolila, aby jen tak daroval sperma. Prostě to pro mě jsou dost citlivé věci na to, abych mu to schválila, když to není potřeba pro mě nebo pro něj.
jak 39257
14.8.2012 16:00:27
blbecky, kravicky a sobce?takze kdyz nekomu nefunguje ledvina, tak ji Valorio darujes?
nesla bych do toho, huntovat si telo jen pro penize. kdyby to byla kamaradka, tak jo.
Martina, 3 synové 101865
14.8.2012 15:58:20
Dárkyně musí mít souhlas partnera?
Hana + 2K+EDOUŠEK+VIKTORKA 48531
14.8.2012 15:56:50
prošla jsem tím za poslední 3 roku mockrát a musím říct, že nějaké problémy s výkyvy nálad nebo tak něco jsem nezaznamenala. Myslím, že u Tebe to bude o to snažší, že se nesnažíš otěhotnět, takže Tě nebude stresovat, kolik bude vajíček, kolik se jich nakonec oplodní atd. Po fyzické stránce byly pro mě nejhorší dny hned po odběru (tak 2-5 podle průběhu akce). Obecně si myslím platí, že čím víc vajíček je odebíráno, tím víc se to dole "rozdrbe" a dýl to regeneruje. Ale zas tak hrozné mi to nepřišlo. Jenže je to strašně individuální, někdo umírá už během stimulace, to se opravdu nedá odhadnout, jak to budeš snášet zrovna Ty. Ale pokud ses už rozhodla, řekni si, že když to zvládly jiné, zvládneš to taky~;)
...j.a.s... 81911
14.8.2012 15:38:59
A dvacet litrů hodně málo za případné zdravotní potíže. Konečně se začalo mluvit o tom, jak velký svinstvo je HA a myslím, že za pár let se bude otevřeně mluvit o tom, co vlastně ta obr hormonální stimulace se ženskou udělá. Zatím je to velký byznys. A když si vezmu, jak jsou ženské s dětmi znevýhodňovány, tak přijmout velké riziko zdravotních potíží a být třeba na čas mimo provoz si dost rozmyslím. Ale pokud máš k tomu tak velké puzení... Já bych byla drsnej chlap, já bych to totiž ženský jen tak nedovolila :-)
...j.a.s... 81911
14.8.2012 15:32:28
A víš o tom, že je to docela riskantní, když jsi v plodném věku? Protože aby mohla být stimulace, tak ti nejdřív cyklus zastaví jako v přechodu. A následně objem hormonální stimulace napomáhá do budoucna k rakovině. Kdyby neměl trable někdo z rodiny, tak bych do toho nešla ani náhodou. Cena za nesobeckou pomoc je pro mě velmi vysoká. Myslím tím ohrožení vlastního zdraví.
Moncaka 56657
14.8.2012 15:17:15
Já stimulaci zvládala v pohodě, teda vadili mi injekce do zadku - to zrovna nemusím a pak teda nervy na pochodu, ale to až po stimulaci - jestli se miminko zadaří nebo ne.
Já jsem o dárcovství kdysi taky uvažovala, ale nakonec mám problémy s vlastním početím, nesplňuji už věkovou hranici a taky bych množstvím vajíček příjemkyni moc nenadchla.
Xantipa. 34439
14.8.2012 15:15:44
No - v poslední době se z toho stává folklór, ovšem na druhou stranu - o pisateli to cosi vypovídá.~;)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1645  [Dalších 1345 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.