Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Aida* | 5732 |
|
|
24.6.2011 12:55:34
Tak na dite by se to preneslo pouze v pripade, ze by na tom samem chromozomu mel nejakou zmenu i otec ditete. Jinak deti jsou na 50% tez prenaseci teto zmeny. Zalezi, co nasli, muze to byt cokoliv.
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
24.6.2011 12:52:41
Jestli už sama máš děti neznamená to nic - spousty lidí jsou přenašeči nějakého "špatného chromozomu" nebo abnormality aniž by to něco znamenalo ... prostě nějaká jistá genetická "odchylka" .... pokud ale děti nemáš tak tím,že se to teď o tobě ví, tak ti na genetice řeknou jaká ja pravděpodobonost, že bys to mohla v nějaké formě přenést na dítě - případně co by z toho mohlo vzniknout. Většinou to ale neovlivní nic ..
Pokud bys nepodstupovala IVF nebo stimulaci tak bys na to nikdy asi ani nepřišla. Nicméně neznám důvody darování jen ti chci říctˇ, že to není zcela bezškodné ... každou stimulací si žena minimálně zadělává na rakovinu ...ty co po miminku moc touží to podstoupí (já jsem z nich) ale pokud to děláš pro peníze případně tak bych si s tím až tak nehrála. |
| Němcová Božena | 119760 |
|
24.6.2011 12:46:02
Já bych to neřešila, pokud už dětí máš a jsou zdravé. Jinak bych se zajímala o podrobnosti, protože to může znamenat problémy.
|
| xtinakikina | 118826 |
|
|
24.6.2011 12:44:00
dobrý den, ráda bych se zeptala. chtěla jsem darovat vajíčka a po měsíci se mi ozvali s tím, že nejsem vhodnou dárkyní jelikož z výsledků zjistili jakýsi špatný chromozom. bližší informace dostanu až v centru. nevíte někdo, co to může znamenat? děkuji.
|
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
22.6.2011 18:24:35
Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo víte, zda se dá v Třinci, případně v nejbližším městě darovat vajíčka. Děkuji moc za odpovědi.
|
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
23.5.2011 17:49:53
Doporučuji stranky www.darkyne.cz, najdeš tam spoustu informací, kontaktů a můžeš si pokecat s ostatními.
|
| Kaa |
| • |
22.5.2011 20:57:48
mám tříletou dcerku, otěhotněla jsem relativně brzo po léčbě té hypofýzy a dokonce se mi těhotenstvím a kojením vše srovnalo, druhé početí už proběhlo zcela přirozeně, teď jsem ve třetině :)
|
| Tvoje horší já | 57363 |
|
22.5.2011 20:53:11
Hahaha. Já to svinstvo neberu a štve mě, že to kvůli ostatním piju já i moje rodina a že se ničí takovým způsobem životní prostředí. A porod nic nerozhodí, je to přirozená záležitost, nechápu, co by měl rozhodit.
|
| Ananta | 97295 |
|
|
22.5.2011 18:15:52
A máš děti, dítě?
|
| Kaa |
| • |
22.5.2011 16:53:54
ale proboha, já ivf nezatracuju, chápu že je to pro někoho poslední naděje. Jen prostě nemůžu souhlasit s tím, že je jakékoliv nacpávání hormonama normální nebo přirozené jen proto že se to teď tak dělá.. a ano, vím, že do sebe každý den nedobrovolně pereme tunu s...k, leč to taky nepovažuju za normální ani přirozené, v celku :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.