| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 1645  [Dalších 1195 >>]
Kaa
  • 
22.5.2011 16:49:44
no ono to asi není prostupné logicky na obě strany :) Když zásadně chodím na červenou a přejede mě auto, tak to neznamená, že každý koho přejelo auto, šel na červenou. Jinak, u mě to šlo přes hypofýzu, která vysrala vše ostatní a až čtvrtý doktor mi řekl, že by to tou HA mohlo být..
zerat 18305
22.5.2011 16:36:24
Ajlino a to je směšné? že existují už dvoupohlavní ryby zmutované z HA... ~e~ ~d~ No nevím, směšné mi to nějak nepřipadá.
zerat 18305
22.5.2011 16:34:53
Oliverko, co na tom je jedna paní povídala? Já sama jsem byla hubená a štíhlá do chvíle než jsem začala brát HA - a od té doby jen válčím s kily - znám takových bohužel řadu. Ty ne? Ty nevíš, že jsou kortikoidy super a v podstatě byly převratným vynálezem, ale že s nimi ve všech podobách musí opatrně???
Jaké míchání hrušek z jablky? Všechno má dvě strany mince - dobrou, ale může mít i špatnou - zkrátka jako u všeho a je čistě na zakladatelce, jak se rozhodne.
Kdekoliv se dostanu k dr. a začne mi vnucovat kortikoidy, tak první se ptám na důvod a jaký rozsah budou mít.
Proč se všude při sonu prsů první ptají, jak často a jak moc dlouho byla brána HA? Proč se tak brojí proti užívání kortkoidů vnitřeně, vnějšně? Protože tam prostě rizika jsou, jak velká nebo jak malá nikdo neví.
Ano zakladatelka chce udělat super čin, proč ne?

Ad odkazy - není potřeba abych já tu něco hledala. Myslím, že když se klepne do vyhledavače kortikoidy, tak si může zakladatelka do syta počíst, jak na jednu stranu umí pomoct jsou-li potřeba, ale jak zároveň můžou i ublížit jsou-li dávány zbytečně.
Ad hormonální rovnováha - co čekáš v době, kdy je HA tak obrovským výdělkem pro ně a všechny v tomhle řetězci zaangažované. Proč i tady se tolik žen už brání HA brát...?
Já zakladatelku nehodlám přesvědčovat, aby do ničeho takového nešla, - to ani náhodou. Vážím si takových, ale nebudu jí zamlčovat, že hormony když nejsou potřeba pro její zdraví jsou prostě navíc a jak si s tím naloží je čistě její věc ~;)
Ajlina
  • 
22.5.2011 16:23:36
tak ono i normální těhotenství rozhodí organismus tak, že se nedá nikdy dohromady, jinak většinu HA vyčůráme do vody a čističky odpadních vod je nedokáží eliminovat, takže ty hormony pijeme všichni :o)
Ananta 97295
22.5.2011 15:14:42
Kaa, to je složité, já jsem si nikdy nevzala ani prášek hormonální antikoncepce, z principu jsem do sebe odmítala něco takového cpát a jaksi otěhotnět taky nemůžu.
Miilu 74767
22.5.2011 15:06:23
já zase nemám vejcovody, jinak jsem taky v naprostém pořádku, manžel je taky v pořádku, potřebujeme jen přemístit vajíčka z místa A do místa B, přirozenou cestou to u nás už nepůjde
Kaa
  • 
22.5.2011 15:00:35
promiň, neznama jsem tvůj konkrétní příběh :) Mně 10 let HA pochroumalo hormonální systém dost důkladně, tak jsem zase vysazená na věty typu Je to normální.. Je to stejné jako s jakoukoliv substitucí; tělo se buď odnaučí vytvářet vlastní a pak se to dlouze učí, nebo se rozhodí všeobecně.

A k tématu, měla jsem zrovna teď čest v nemocnici s jednou paní po stimulaci s hyperstimulačním syndromem. Přestože to asi není moc časté, docela mě to vyděsilo :(
Binturongg 104880
22.5.2011 14:37:48
Kaa - ne, to mě fakt nenapadlo. Jsem naprosto zdravá a plodná. Obě embrya se chytla na první pokus.
Problém má přítel, a jak jistě uznáš, na toho HA asi moc vliv neměla...
Kaa
  • 
22.5.2011 14:36:02
nevím jak to bylo, ale opravdu tě nenapadlo, že jsi IVF musela absolvovat právě kvůli 13 letům HA? Já třeba nejsem velký stoupenec kospirací o tom jak nás lékaři schválně draze huntují, aby nás mohli schválně draze léčit. Já myslím, že je to jen a jen jejich vlastní v dobrém úmyslu zaslepenost :(
Binturongg 104880
22.5.2011 14:31:42
Buchlovanko - ano, ten názor, že je přinejmenším podivné, že po světě běhají "moje" děti, ten rozhodně beru.
Sama s tím mám problém - kdybych potřebovala darované vajíčko, nebudu váhat, ale s darováním svého bych už asi problém měla, kdyby nebyl určen přímo někomu konkrétnímu ~7~

Ale setkala jsem se nekolikrát i s názorem, že nejen pro prachy, ale právě proto, že nemůže dotyčná darovat vajíčko přímo nějaké své blízké příbuzné či přítelkyni...
Uvažování buď stylem "sama nevím, kdy to budu potřebovat" nebo "jako bych to dělala pro ségru/sestřenku/kamarádku..."
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 1645  [Dalších 1195 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.