Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tvoje horší já | 57363 |
|
22.5.2011 14:12:24
Myslím si, že většina lidí to dělá pro peníze. A v tom je ten problém. Huntují si zdraví pro pár tisíc. Jo, kdyby to darovali kamarádce nebo sestře, to by byla jiná. Ale to podle zákona asi ani nejde. Takže jde vlastně o mizerný přivýdělek pro ženské v nouzi s poměrně velkým zdravotním rizikem.
Ať mi nikdo nepovídá, že rozdává svůj genetický materiál pro dobro lidstva. Osobně by mi třeba dost vadila představa, že někde po světě běhají "moje" děti. U chlapů platí samozřejmě to samé, i když tam je ten proces "darování" mnohem jednodušší a bez rizika. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.5.2011 14:09:19
Riziko rakoviny zvyšuje kdeco, stačí plíseň v obýváku, tam je to prakicky tutovka. Nárazovou párdenní akci vskutku nepovažuju za tragédii a je to samosebou víc věc názoru než jakkoli podložené teorie.
Selský rozum velí, že to není nic zdravého, al ani zhoubného ne a snad to dárkyně nebude dělat 30x do roka. Osobně bych se daleko víc bála darovat třeba ledvinu ![]() U vajíčka bych se spíš zamýšlela nad etickou otázkou celé věci - tj. ti, kteří tak brojí proti zbytečné stimulaci pro pár tisíc, jestli náhodou nejsou proti tomu aktu - darování vajíčka... |
| Miilu | 74767 |
|
|
22.5.2011 14:09:05
děkuju, určitě se podívám
![]() |
| Tvoje horší já | 57363 |
|
22.5.2011 14:03:37
Rozhodit může, může zvyšovat riziko rakoviny atd. Trošku jiný názor mají samozřejmě ženy, které do toho jdou v rámci umělého oplodnění. Výsledkem je totiž jejich dítě. Ale pro pár tisíc bych to rozhodně nedělala.
![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.5.2011 14:03:02
Miilu - Adina dobře připomněla - projeď si www.neplodnost.org , jsou to hezké a optimistické stránky s diskusním fórem a poradnami.
Můžeš se tam ptát, uvítají Tě kdekoli ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.5.2011 14:01:03
Adino - tytéž stránky fungují pod názvem www.neplodnost.org
A nestraš Miilu, když jsi IVF a touhu po dítěti sama zažila V našem "pokojíčku" v Neplodnosti je nás cca 11 a žádná z nás nemla se stimulací problémy, kromě jedné maminky s hyperstimulačním syndromem, což ve finále taky lze přežít, zvl. když z toho jsou dvojčátka ![]() |
| Miilu | 74767 |
|
|
22.5.2011 13:38:43
já ještě nevím, co to s tělem udělá, ale můžu Ti rovnou napsat, že Tě obdivuju a myslím že jsi úžasná, když chceš pomoct jiným
![]() ![]() |
| Miilu | 74767 |
|
|
22.5.2011 13:36:53
a co máme dělat, když chceme dítě a jinak to nejde?
|
| Adina,kluk 08 |
| • |
22.5.2011 13:18:31
tak do toho já bych nešla.
dříve existovaly stránky neplodnost.com podstoupila jsem také IVF a musela jsem si píchat hormony a již NIKDY VÍCE!!!! rozjela si štítá žláza,zhoršilo astma,trpěla jsem návaly..hruza.a ve finále se mi udelala cysta jako pomeranč a musela jsem do nemocnice. není to nic dobrého,hodně lidí má s tím zdravotní problémy,i skončili na kapačkách,takže takové svinstvo do tela nikdy !! |
| Miilu | 74767 |
|
|
22.5.2011 13:15:10
Děkuju, snažím se nic nečíst a říkám si, že to prostě BUDE v pohodě, tak snad to vyjde
![]() jj, to je to nejmenší, co pro ně můžeme udělat, taky to tak nějak cítím ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.