Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michaela83+1 | 55331 |
|
|
22.5.2011 10:23:42
Mám za sebou 3 umělá oplodnění. Na mě zanechala stopy stimulace maximálními dávkami hormonů. Dárkyně musí být natolik zdravé, aby jim stačily základní dávky. Cyklus mi hormony nerozhodily nikdy, jen první MS po stimulaci přišla trošku později, pak už to zase šlapalo normálně. V době stimulace budeš více zadržovat vodu a mít nafouklé břicho. To vše by Ti v CAR kam půjdeš darovat měli říct. Hodně štěstí
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.5.2011 10:21:11
zerat - výborně, vyděsit někoho, kdo chce dělat něco dobrého, jakýmsi nepodloženým, extrémistickým názorem
![]() Prý? Kde se to dá dohledat? Kolik procent lidí se už nikdy nedalo dohromady po HA? Zobala jsem HA 12 nebo 13 let. Prošla jsem 2x procesem stimulace. Jsem podruhé těhotná se zkumavkou. Jsem UFO nebo zombie????? ![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
22.5.2011 10:12:40
Udělat to může cokoliv. Každý organismus je jiný. Lékaři ti extra pravdu neřeknou, pro ně je to skvělý obchod. Já to podtoupila dvakrát a za chvíli je člověk fit, ani v průběhu stimulace nebyly extra problémy. Po absolvování punkce, odběru vajíček, se zvyčuje riziko následného mimoděložního těhotenství a to z důvodu možně miniinfekce v malé pánvi. Na tohle nikdy nikdo neupozorní.Jen pak pokyvují hlavami.
|
| zerat | 18305 |
|
|
22.5.2011 10:02:02
Jakákoliv nelokální léčba hormony i HA prý rozhodí hormonální hladinu v těle tak, že už ji nikdo nedá do kupy
|
| Mickey16 | 40737 |
|
|
22.5.2011 9:40:42
No rozhodit ho muze kazdopadne, me ho rozhodila i normalni HA.
|
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
22.5.2011 9:36:09
já jsem absolvovala jednu, zadarmo, hormony placené pojištovnou, povedlo se..jen jsem byla hrozně oteklá a to celý první trimestr...
myslí, že by to mohlo mít nějaké větší negativní účinky,kdyby se stimulace opakovala několikrát za sebou... |
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.5.2011 9:27:38
Absolvovala jsem dvě kůry kvůli vlastní IVF.
První - levnější a více agresivní - nevyšla, takže zbytečná akce. O 5m později jsem si připlatila a dražší, nicméně neagresivní vyšla. Ani jedna kůra na mně nenechala žádné stopy - tedy žádné takové, kterých bych si všimla. Je to dost individuální, nicméně jde o nárazovku, takže Tě to jen velmi těžko trvale poškodí. Na dobu PO bych zakoupila Sarapis Soja nebo aspoň kopřivu na čištění krve, ale nijak zvlášť bych to neřešila... |
| xtinakikina | 118826 |
|
|
22.5.2011 8:46:54
Dobrý den, chystám se darovat vajíčka a ráda bych se zeptala, jaká rizika jsou spojena se stimulací hormony.A dále by mě zajímalo zda je pravdou, že hormonální kúra před odběrem vajíček ti může totálně rozhodit organismus. Děkuji za odpověď Kindlová.
|
| oxela | 110742 |
|
|
19.4.2011 15:09:16
A jeste jsou tu navic ta rizika, ktera vznikaji pri odbera vajicka darkyne aplikovanim hormonu do tela darkyne.
|
| oxela | 110742 |
|
|
19.4.2011 15:04:26
Pravda ale je, ze Rakousko uvazuje, respektive je tlaceno, pozmenit zakon do budoucnosti, aby mohlo vyhovet vsem bezdetnym parum, kteri jsou odkazani na nahradni vajicko matky. Nedavno takhle vysoudil jeden rakousky par 10 tis. euro jako odskodne u soudu.
Jinak tim zakazem chce Rakousko zabranit tomu, aby napr. zeny z nizsich socialnich vrstev nebyly nuceny k darovani vajicek kvuli financim apod., coz je vzhledem k poctu pristehovalcu a azylantu z vychodu a stredni Asie do Rakouska dost opodstatnena obava. Vajicka pry nelze darovat ani ve Svycarsku a Nemecku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.