Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| oxela | 110742 |
|
|
19.4.2011 14:52:22
v Rakousku je to zatim ilegalni, nechteji to uzakonit, protoze maji strach, ze by z toho vznikl velky obchod, ze by tam prave jezdily cizinky z vychodu apod. kvuli velkym castkam, ktere se za to jinak v jinych zemi Evropy vyplaceji. Samotne Rakusanky, chteji-li takovymto zpusobem otehotnet nebo jim nezbyva jina moznost, jezdi prave do zahranici, kde je legalne povoleny odber vajicka, jako ve statech Beneluxu, v CR nebo ve Spanelsku.
Sama jsem v Rakousku zila pres sest let, a vim, ze tam hodne berou plazmu a sperma, ale o odberu vajicek jsem nikdy neslysela. |
| Bucánkové | 93163 |
|
|
18.4.2011 20:10:11
Ahoj dnes jsem byla darovat vajíčka.Byla jsem na klinice v Brně kde je opravdu příjemné prostředí i lékaři a zdravotní sestřičky byli užasní.Po zákroku jsem asi hodinku ležela na pokoji a jela jsem domu.Chci jen zdělit své pocity po zákroku trošičku mě pobolívalo břicho jako při menstruaci a to je vše.Rozhodla jsem se po 3 měsících jít znova.Takže pokud někdo chodíte do UNICA centra v Praze a chcete posunout v pořadníku klidně se ozvěte na mail jahudka84@seznam.cz
v červenci jdu darovat opět takže ráda pomohu i tím že poposunnu Všem co si miminko přeji bych chtěla popřát aby se co nejdříve dočkali svého štěstí.Držím všem palečky. |
| madlenka+2 | 103220 |
|
|
14.4.2011 14:28:29
Ne že bych to chtěla udělat, mně by se s tím špatně žilo že někde běhá moje dítě (i když chápu že je to pro někoho nepopsatelná pomoc), ale zajímalo by mně, kolik se za to v zahraničí dárkyni platí?
|
| Levný úklid | 103064 |
|
|
14.4.2011 9:48:05
Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s darováním vajíček v zahraničí, konkrétně mě zajímá Rakousko.
Jednou jsem již dárcovství podstoupila a šla bych do toho ještě jednou. Uvítám jakékoliv postřehy a zkušenosti. Díky |
| Bucánkové | 93163 |
|
|
10.4.2011 13:20:55
Ahoj všem,
dlouho jsem hledala takovouto diskuzi.Jdu poprvé darovat vajíčka.Zítra se dozvím termín odběru a chtěla jsem se zeptat zda je tu někdo kdo by mi popsal jak mu bylo po odběru. Chodím na veškerá vyšetření tady v Praze a na odběr jedu do Brna.Kdo by potřeboval posunout v pořadníku a ví jak postupovat ozvěte se na jahudka84@seznam.cz jsem rozhodnuta jít po 3 měsících opět darovat, takže moc ráda dopomohu nějaké mamince a posunu ji v pořadníku ![]() Všem držím palečky aby brzy byli v očekávání a měli své vytoužené miminko ![]() |
| Lenulka |
| • |
7.4.2011 14:34:38
Ahoj holky ráda bych někomu pomohla jsem dárkyní kostní dřeně,ale to zatím ještě nikdo nepotřeboval. Tak abych mohla nějak bejt nápomocná tak budu darovat vajíčko jestli vše vyjde v pohodě. Budu darovat v Příbrami tak kdybyste někdo chtěl posunout na pořadníku tak mi písněte. Ani jsem netušila,že je vás tolik co čekáte. Tak snad někomu přijde moje vajíčko vhod.Držte palce at to dopadne dobře. Lenka svatazena@seznam.cz
|
| Elíláma | 101194 |
|
|
7.4.2011 12:46:43
Hodně štěstí a jsem ráda, že se tu ozval někdo z druhé strany
snad jednou, až budu mít odŕozeno, seberu odvahu a daruji je to jeden z mých snů a stimulace a odběrů se nebojím! ![]() |
| Mulen |
| • |
7.4.2011 9:17:50
Milá Bien, jen bych ti ráda poděkovala za to, že jsi.
takových lidí, kteří nezozstyšně chtějí pomoci druhým je již málo. Moje sestra onemocněla leukémií a jediná možnost byla transplantace kostní dřeně, kdyby nebyli mezi nám takový lidí uvažujííc jako ty, už by tu s námi nebyla. Takže opravdu DĚKUJI!!! |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
31.3.2011 17:57:49
Ahooj holky, chtěla bych moc poděkovat všem dárkyním. Jsem jedna z těch, která kvůli genetické vadě netvoří své vlastní vajíčka. Proto jste má jediná šance Vy. Prožila jsem si už 3 nezdařené cykly, teď čtvrtý pokus snad vyšel, ale je to hoooodně v začátku, tak raději mlčím...
![]() ![]() . Chtěla bych Vám všem říct, že jste dobré! Já, kdybych byla zdravá, tak sama nevím, jestli bych darovala...ale DĚKUJI![]() |
| barkula | 43044 |
|
|
31.3.2011 15:42:28
jasan,taky chápu,mě taky to psaly holčiny,kterým opravdu věřím,takže jsem to vůbec nebrala,že mě chtěj odradit a nepřejí mi.já jen,když jsem viděla kolik je špatných zkušeností,či názorů,tak mi to nedalo napsat můj,čistě kladný,o))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.