Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
31.3.2011 13:00:32
tak ja to mam jinak..moje je dite,ktery vychovavam..10 let me presvedcovali,ze vlastni mit nebudu,tak sem se smirila s adopci..
A taky se muze nakrasne stat,ze ta matka bude ti dite vychovavat lip,bude mit treba vic pochopeni pro jeho nalady,prave pro to,ze bude mit jinou povahu..tot muj pohled.. |
| 7kraska |
| • |
31.3.2011 12:30:34
nedelala bych to, pripada mi to nezodpovedne vuci batoleti
|
| Ajlina |
| • |
31.3.2011 11:31:54
taky to oceňuji, uděláš někoho šťastným a to je hezký pocit, ne? vím i o několika maminkách tady na Rodině, které by se nikdy maminkami nestaly, kdyby nebylo takových jako ty....
|
| Begonie | 17189 |
|
|
31.3.2011 10:48:40
Podstoupila jsem stimulaci 5x a nikdy to se mnou nic nedelalo, ani zvetseny bricho, ani zvetseny prsa, ani zmeny nalady - nic. Chodila jsem normalne do prace, i hned po odberu druhy den jsem byla v praci. Samo, ze to pichani injekci do bricha neni nic prijemneho, ale co bych pro mimino neudelala, zejo. Naposled jsem vysedela vajicek silene (uz si to nepamatuju, ale pres 30), ale to hlavne proto, ze jsem byla predavkovana leky, ty minuly stimulace, kdy jsem mela normalni davku, tak to na me absolutne nezabiralo a nebylo nic. Ani z ty posledni akce jsem nemalo OHSS (nebo jak se to zkracuje). ALe kazdy je jiny a jinak na stimulaci reaguje.
A neexistuje neco, zue by ti odebrali vajicko v prirozenym cyklu, Ze bys nemusela tu stimulaci podstoupit? Meli by sice kazdy mesic jenom jedno,ale zas bys nepotrebovala leky a bylo by to celkove setrnejsi. |
| Rigor Mortis | 115798 |
|
|
31.3.2011 9:21:12
Bien tak já Tvé rozhodnutí darovat vajíčko ocenuji velmi.Dárkyn je velmi málo a párů ,které by vajíčko potřebovali je o dost víc,takže zcela určitě některý pár,bude štastný a vděčný za Tvé vajíčko.Jistě,nese to rizika,ale o všech víš,takže s dobrou vírou bude vše v pohodě.Jdeš do toho a pomůžeš,to je hodně lidské
|
| Vanka | 26819 |
|
|
31.3.2011 9:19:16
o tom jak se odebírá a souvislosti nic nevím, ale jak to tu čtu tak jsem asi jediná kdo se na to dívá z pohledu "matky" toho vajíčka.
já vím že lékařsky to není nic, ale přesto jsou to moje geny, moje krev, moje součást, moje dítě - je to prostě taková malá adopce mého vlastního dítěte. jak můžu vědět že ta další matka to mé dítě bude umět vychovat. všechny mé děti jsou malé osobnosti, mají složité povahy a já si nejsem jistá zda by je někdo vychoval z takovou trpělivostí a citem jako já. = nikdy bych své vajíčko nedarovala |
| Ajlina |
| • |
31.3.2011 9:11:35
řekla bych, že nejhorší jsou ty nervy z toho, že to stojí fůru peněz a nevíš zda to vyjde /což u tebe odpadá/, jinak u stimulace mě akorát bolelo břicho, do práce jsem nechodila, protože to nešlo spíše časově, jezdila jsem 200 km na sono obden, což se s prací jaksi neslučovalo
|
| Ajlina |
| • |
31.3.2011 9:09:14
já jsem podstoupila stimulaci a poté odběr a vložení a pak jsem naprosto přirozeně dvakrát otěhotněla a porodila dvě děti a to ve velmi vysokém věku, neříkám že se nemůže nic špatného stát, ale není to pravidlo....
|
| Megan | 31568 |
|
|
31.3.2011 8:58:08
Stimulaci jsem zvládla v pohodě, měla jsem tehdy 2-leté dítě a hned jsem fungovala, měla jsem jen nafouklý břicho. Dozrálo mi 12 folikulů, nakonec z toho byla ale jen 2 zralá vajíčka. Tak hodně štěstí
![]() |
| & | 21461 |
|
31.3.2011 8:56:57
Bien, postoupila jsem stimulaci 4x. Udelalo mi to ohromou paseku se zdravim, jak fyzickym tak psychickym. Ty leky jsou sileny "sajrat". Dobrovolne bych do toho nikdy nesla> ja jsem mela hrozny prubeh, zvraceni migreny dva dny v kuse jsem se nemohla ani napit. V posteli jsem kvuli tomu byla tak tri tydny. Cela rodina v pohotovosti, musela se o mne a o syna starat moje mama. Rozohodne bych nezvladla chodit treba do skoly. Nehlede na to ze mas znemy nalad a natykas..
Nevim jestli ti to nekdo polopaticky vysvetloval, ale oni te nejdrive umele prevedou do prechodu, a pak teprv se zacina stimulovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.