Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
31.3.2011 8:11:20
Bien, já se při stimulaci cítila dobře a normálně fungovala. Jen jsem vynechala cigarety a alkohol. Brala jsem to jako, že už jsem těhotná. Měla jsem 7 oocytů, z toho 5 vajec a nakonec 3 embria. Myslím, že to zvládneš v pohodě. Napiš pak co ti dali na stimulku a my to porovnáme s tím co jsme měli my.
|
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
31.3.2011 0:30:48
no, nic....podívala jsem se kolik je hodin a je mi šoufl...dobrou noc...zítra se ještě podívám,jestli tu něco přibyde....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
31.3.2011 0:23:40
takže pro nic za nic...peníze šly do kopru....
to naštve....fakt je, že je veeeeeeeelikej rozdíl toto podstoupit pro vlastní dítě anebo pro dárcovství.... já budu v klidu...když nedozrají, nedozrají...bude mi líto, že to bylo zbytečný, ale větší angažovanost v tom nemám....a já věřím, že dozrají....prý mi dle hodnoty jakési mutace vyšla velká pravděpodobnost oplodnění, tak prostě musej dozrát....ať je dětí jako smetí..... |
|
|
31.3.2011 0:18:04
barkulo-díky...
já chápu i ty negativní (odrazující) názory.....o tom je to diskuse...kdybysme se bavili o očkování (např.proti chřipce), tak to bude stejný....beru, že někdo si váží a hlídá svý zdraví a to má na prvním místě....já prošla sparťanskou výchovou (při horečce pod 40°není důvod nejít do školy, při hmatatelným pulsu není důvod jít na pohotovost) tak to mám trochu jinak....beru, že v důsledku bude trpět moje dítě, pokud se mi např.rozjede rakovina..což se může i bez stimulace..ale pokud bude důsledek takovej, že mi bude měsíc špatně, budu náladová a budu mít mega PMS, tak to, dle mě a mé výchpvy, žádná tragedie není....pokud budu mít hyperstimulák a skončím ve špitále, postará se o raracha moje matka, pokud mi bude "jen" zle a třeba i hodně, zvládnu to...zvládám péči o něj se zlomeným prstem na noze, zvládle jsem s ním i horečku k té 40ce, zvládnu i toto...nebude to příjemný, budem oba třeba měsíc trpět, ale někdo bude (doufám) šťastněj celej život....a to mi za to stojí....a syn se nevyjádří, bo nechce mluvit.... |
| Binturongg | 104880 |
|
|
31.3.2011 0:16:05
Neeee, žádný hyperstimulák, jen jsem odkývala levnější a drastičtější léky, což jsem neměla dělat.
Nebylo mi nic, ale neuzrála vejce ![]() |
| barkula | 43044 |
|
|
30.3.2011 23:47:16
ahojík,koukám kolik tu je negativních názorů,o)tak já za sebe,i když teda u mě dárcovství zkončilo na nezájmu dr.,o)ale stimulaci mám za sebou kvůli IVF.takže mám za sebou 2 a u obou případu naprosto skvělý,žádné šílenosti,kterýma mě všichni strašili,o)naopak dokonce ted po delší době mi můj dr. řekl na preventivce,že tak nádherný nález jsem neměla.trpívám,ale opravdu hodně na cysty,po asi dvou letech od posledního pokusu,žádná cysta,ale to je vedlejší,no prostě i když jsem na vozíku,mám zdravotní problémy jiné,pro mě bylo to stimulování přínosné,i když žádný pokus nevyšel a peněz je fuč hafo,o)dokonce jsem i hubla,i když mi každý hrozil,že po hormonech budu přibírat,čehož jsem se jediného bála,s mou váhou,o))
|
|
|
30.3.2011 23:40:59
jano-opožděně-jde o darování oocytů (lidově řečeno o darování vlastních vajíček)....
|
|
|
30.3.2011 23:36:43
a Binturong- tos při té první měla hyperstimulák? nebo to bylo o tom, že než si na to tělo "zvyklo" ?
|
|
|
30.3.2011 23:35:00
Binturong-díky za povzbuzení a radu....
a budu jako nová?to je super....tato stará není moc chic... ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
30.3.2011 23:32:02
Je to víc než darovat krev - daruješ život a štěstí k tomu
![]() Pokud jsi zdravá, budeš mít patrně jen cosi jako PMS nebo klimakterium - já neměla ani to (mám za sebou stimulace 2, kvůli IVF), přičemž první stimulace byla fakt rasovina a nápor na tělo.Až Tě odeberou, začneš pít kopřivu, uděláš si jarní detox a za měsíc budeš jak nová ![]() Držím palce! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.