Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
30.3.2011 23:27:47
Ananto-to právě nevím, jestli su hodná....možná právě proto chci udělat něco "pěknýho" pro druhýho....abych hodná byla....děkuju
|
|
|
30.3.2011 23:26:08
meggy-díky za naději....
|
|
|
30.3.2011 23:25:02
Chrysantémo-o tom jsem už taky slyšela...že po neúspěšné IVF otěhotněly přirozeně...ale bylo to právě daný do souvislosti s předchozí stimulací...že se to tělo srovnalo...(možná to souvislost nemá...nedokážu posoudit...neslyšela jsem to v CARu, ale tak nějak mezi lidma)
a taky si kamarádka šla do CARu pro výsledky, kde stálo, že je neplodná a byla v 5tt a ještě o tom nevěděla... ono stát se může komukoli, cokoli...život je bizarní... a uvědomuju si, že některý věci jsou dráždění hada bosou nohou....ale su taková....nikdy jsem se nebála....ani tmy |
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
30.3.2011 23:22:54
Bien, po dobu stimulace jsem fungovala naprosto normálně, chodila jsem do práce, doma jsem se taky neflákala. Den po odběru vajíček jsem byla zase v práci a bylo mi dobře. Jen po narkoze jsem odpoledne pár hodin spala.
Absolvovala jsem tuto proceduru 4x a bez problémů. |
| Ananta | 97295 |
|
|
30.3.2011 23:17:38
Musíš být asi moc hodná co tě tak čtu, hlavně ať jsi v pořádku, ale ono nic co dáš nezištně a s dobrým úmyslem se ti neztratí
![]() |
|
|
30.3.2011 23:16:30
Babsi-tak já s tlakem většinou 95/55 fakt snižovat nepotřebuju....jednou mi dr (ne na transfuzce, ale praktička) naměřila i 80/45....mě to snížení právě spíš škodí....
|
| Ananta | 97295 |
|
|
30.3.2011 23:14:09
Chudáku :-( to jsi si teda užila s tím hyperstimulačním syndromem
|
|
|
30.3.2011 23:11:44
Chrsantémo (omlouvám se za předchozí komolení nicku) to sou právě dost šílený čísla, cos měla ty....ale já tomu "mýmu" CARu věřím....chodila jsem tam už dřív, taky léčit neplodnost....a třeba po zákroku se teda hodně starali a zajímali o můj stav...narozdíl od FN, kde jsem rodila a pustili mě domů s jakousi sviní bakterií a ještě ani o kapačkách a horečkách, co sem měla nenapsali do zprávy ani Ň...
Prostě já nevím, mám pocit, že něco dlužím....ne CARu, ale osudu (kdybych byla věřící tak třeba bohu)..... |
| Ananta | 97295 |
|
|
30.3.2011 23:06:44
Chrys, děkuju. Mám na to stejný názor, bohužel ty státní cary nejsou moc v dosahu a skloubit tohle (dojíždění) pokud chodíš do práce mi připadá takřka rovno dost velkým nepříjemnostem ze strany zaměstnavatele a to i přes dobrou pozici v práci. Já budu léčit tu štítnou žlázu, takže mám ještě cca půlrok na přemýšlení, popravdě nemám chuť riskovat, jednoduše se na to mám moc ráda a srovnání rizik a pravděpodobnosti že by se zadařilo, nic moc. Ve finále zůstat oškubaná bez peněz, bez dítěte, bez partnera (což hrozí) a ještě se zdravotními problémy se mi nějak nepozdává. Navíc eticky je to taky dilema jako bejk.
|
|
|
30.3.2011 23:05:41
hroudo-darování krve je "zdravé" (nehrazuje středověké oblíbené pouštění žilou) ale taky ne pro každýho...vím, že dárce krve budu max.ještě dalších 10 let, pak budu mít zkřehlý žíly, mám dost nízkej tlak, takže dorovnávání hladiny mě taky dost vyčerpává....
nicméně chápu tvůj pohled na věc, vím, že to myslíš dobře (hlavně s mým synem) a děkuji ti za "starost"...bohužel,já su rozhodnutá... dobrou noc |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.