| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1645  [Dalších 1115 >>]
Babsi+2 63297
30.3.2011 23:04:02
Darováním krve si tělo nehuntuješ! Ba naopak, moje babička to měla nařízeno - snižovalo jí to tlak a nemusela brát taková kvanta prášků. A jako bonus pro dárce - máš dokonalý přehled o svém zdraví každé tři měsíce. Manželovi řekli, že má v těle zánět, ještě před tím, než se projevily sebemenší příznaky.
Chrysantéma 100475
30.3.2011 23:03:29
Bien,

já jich na soukromé klinice měla 19 a 35 a myslela jsme,že po punkci umřu = měla jsem OHSS jak blázen,kromě břicha mě bolely ledviny,srdce lítalo jak blázen...nestraším tě,jen upozorňuju,že Tvůj zdravotní stav po odběru pro ně nebude důležitý,protože oni získají co potřebují a vajíčka prodají 2x tak draze...A jak psala Hrouda,máš malé dítě,které Tě potřebuje ze všech nejvíc,víc než příjemkyně...Jo kdybys měla doma puberťáky,tak si člověk řekne "fajn"...děti se opatří ev.samy.

A jiak musím napsat,že jsme CAR nakonec vůbec nepotřebovali a 3 mé kolegyně,ketré primárně podstoupily IVF,pak měly další děti přirozenou cestou.Takže tolik k údajně se zvyšující neplodnosti.
bien+Kája08/08 95624
30.3.2011 23:01:13
táni-trochu odlehčím-víš, jak vypadám...pocit (a nejen pocit) nafouknutýho břicha mám už přes 2 roky~t~~t~
hrouda
  • 
30.3.2011 23:00:41
dárcovství krve je nekdy považována dokonce za zdravé ....

tohle je riskantní jak swiňa a já bych ti radila ten mesiášský komplext projevit jinde.

Zdraví máš jen jedno a CAR to to sponzorovat nebude, pokud se třeba buseš muset léčit.

Dobrou.
bien+Kája08/08 95624
30.3.2011 22:58:52
stormer-o té podmínce mít vl.děti jsem neslyšela...a to jsem při výběru CARu prozkoumala celkem 3....
bien+Kája08/08 95624
30.3.2011 22:56:47
chryzantémo-to snad ani nikdo netvrdí....

k počtu vajíček-já mám ve smlouvě, že za úspěšný se považuje odběr 5ti zralých vajíček...myslím, že tady jsem četla, že někdo vyprodukuje 12 a jedna s hyperstimulákem snad 20?30? takže v tom mi "můj" CAR přijde humánní
bien+Kája08/08 95624
30.3.2011 22:52:26
Merko-ještěže anonymně....kdyby viděli mýho raracha, tak se budou bát, co z něj sou moje geny~t~~t~~t~~t~

díky za podporu
Chrysantéma 100475
30.3.2011 22:51:36
Ananto,Stormer,

budu to muset vzít víc zeširoka,takže předem prosím o trpělivost:

Z mého pohledu se IVF stalo legálním,velkým byznysem,těžícím z lidského trápení,někdy až zoufalství.Z mé zkušenosti je počet skutečně neplodných párů(jedno na které straně)sotva třetinový.Mám možnost srovnání,protože jsme navštívila jak CAR soukromý(mlýnek na peníze),tak CAR státní = skutečná léčba neplodnosti.
Při skutečné "léčbě neplodnosti se vyšetřuje první-poslední a postupuje se od těch jednodušších metod k těm složitějším,pokud je toho vůbec třeba.Erudovaný,rozumný odborník ví,že IVF je to poslední řešení.A to by mohlo být vodítko pro Anantu...

Stormer,

neřekla bych,že to poškozuje vaječníky,i když punkce vajíček je zásah.Je to spíš velký zásah do hormonální rovnováhy těla dodáním "cizích" syntetických hormonů.A s tím se každé tělo rovná jinak.Navíc u dárkyň je potřeba těch vajíček získat co nejvíce,takže tomu odpovídají dávky jednotlivých hormonů.A právě "zdravéů tělo se dává dohromady déle,než tělo,které ty hormony skutečně potřebuje...

Nakonec napíšu o AnněK. = v tisku to proběhlo jen jednou,ale IVF jí odstartovalo carcinom prsu.Měla k němu dispozice,o tom žádná,ale bez IVF by se nemusely projevit.Druhým případem je má sestřenice,které hormony odstartovaly rakovinu jater,měla žloutenku B...Takže úplně neškodné to není!!Pokud to někdo tvrdí,je to vědomá lež...
bien+Kája08/08 95624
30.3.2011 22:50:03
chryzantémo-pana Úžasného doufám nepotkám...ex se mnou dost zacvičil...a jakožto dítě rozvedených rodičů, co mělo to "štěstí" na nevlastního otce, toto svýmu dítěti NIKDY neudělám....nejsu pesimista, ale realista....znám JEDEN případ z okolí, kdy byl nevl.otec opravdovým otcem a nedělal rozdíly....a to mám kolem sebe rozvedený skoro všechny, co se kdy vdávaly/ženili...

druhá věc je, že jsem sama nikdy neměla mít děti....hned z několika důvodů...mmj snížená průchodnost vejcovodů....to, že mám syna byl zázrak (a projevil se mrška ve 21tt)....a pokud můžu tento zázrak někomu zprostředkovat, je pro mě velmisilná motivace....jakožto dárce krve si taky huntuju tělo (jasně míň, ale každých 90 dní už 12 let) a přitom mě nikdy nenapadlo přemýšlet, jestlimi to dává (jen pocitově-jsu bezplatná) víc, než bere....když víte, že jste mmj 3x dali krev na výměnu novorozenci, že jste Xkrát dali na těžkej pooperační stav (většina krve do oběhu většinou nejde, ale dělají se z ní léky), pak to všecho dává smysl....morální stránku věci mám vyjasněnou...spíš jsem chtěla vědět praktický zkušenosti těch, co toto dělají...ale i tak díky za pohled z jinýho úhlu....
Marka
  • 
30.3.2011 22:48:08
Mám za sebou 5 stimulací a vše jsem zvládala v pohodě, pokud jde o fyzično. Jen po odběru jsem byla zblblá z narkózy. Ale to za 2 hodiny přešlo. Nejhorší je na tom celém psychika, zda to vyjde. To tobě odpadá. Ty můžeš mít naopak pozitivní pocit, žes někomu pomohla. A věř, že i když anonymě, tak ti bude někdo hrozně moc vděčný.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1645  [Dalších 1115 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.