| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1645  [Dalších 1105 >>]
Zuuuza 66577
30.3.2011 22:37:19
Moje známá mi vždy říká: Šetřete se, Z., musíte být zdravá pro děti.. ~;) Je to tak..
Albar 93722
30.3.2011 22:35:29
Bien, je pěkné, co chceš udělat, ale úplně souhlasím s Hroudou. Chápu, že ty, co čekají na vajíčko, aby mohly otěhotnět mě odsoudí, ale pro mě by na prvním místě bylo MOJE dítě a to, že se o něj musím postarat. A nemyslím si, že je to sobectví.
stormer 99373
30.3.2011 22:30:22
Tak proto většinou ta podmínka - mít vlastní děti? Poškodí vaječníky ta stimulace, nebo ten odběr?
Ananta 97295
30.3.2011 22:29:56
Chrys, jak velké a jaké jsou ty rizika, existují nějaké relevantní informace? V caru mlžej, to je jasný, jde jim primárně o prachy.
Terinka4444 77790
30.3.2011 22:29:47
Bien, to, co se chystáš udělat, darovat oocyty, je naprosto úžasná věc. pro někoho, pro koho je to jediná šance na dítě se to rovná zázraku, že jsou lidé jako ty. Samotná stimulace není vůbec tak hrozná, neumím se vžít do ženy, která to podstupuje jen s úmyslem darovat, asi odpadá to nejhorší z toho období, a to ty nervy, jestli bude oocytů dost, jestli se oplodní, později uchytí, to je na stimulaci šílené. To fyzické se dá zvládnout celkem bez újmy. Takže jsi obdivuhodná a všechny, které toto podstoupí. Ale, z pozice člověka, který to má za sebou. Po třičtvrtě roce po IVF jsem otěhotněla a těhotenství bylo mimoděložní, jakmile v nemocnici vzali mojí kartu a koukli do ní,zjistili, co mám za sebou, dva dokroři ze tří, řekli jen aha, tak to jo, tak to to vysvětluje. Pídila jsem se proč a jedna z možností neprúchodnosti onoho vejcovodu byl zánět v malé pánvi, který následoval po odběru. Dávají se na to před odběrem antibiotika, se zánětem se počítá, proto ta antibiotika. Já ho měla, trval týden po punkci. Takže, ačkoliv se mi jeví velmi sobecké toto psát, protože jsem v pozici ženy marně zkoušící všechny metody, jako dárkyně bych do toho nešla a to čistě jen z hlediska té děsivé zkušenosti. Třeba to byla jen náhoda, třeba by se to stalo i tak, třeba ne. Ale riziko zánětu a tím pozdějších komplikací tam je. Jen jsem ti chtěla napsat mojí zkušenost. Hodně štěstí~;((~;((~;((
Chrysantéma 100475
30.3.2011 22:21:18
Bien,

možná by bylo dobré si uvědomit,že CARu jde především o vlastní výdělek.Ty nebo příjemkyně a výsledek celého zásahu je podružný.Budou Tě přesvědčovat o tom,jakje to neškodné,ale není!!!! Je to velký zásah do organismu a tělo se může srovnávat docela dlouho.Mimo to se může stát,že potkáš pana Úžasného a budete spolu chtít další děti,což může být pak komplikovanějí...
Když to hodně zjednoduším,pak si CARy takhle pěstují mj.další klientky a adeptky na IVF...
jana
  • 
30.3.2011 22:19:37
o co se jedná, nechápu...
Táni+dvojčátka 7/08 38783
30.3.2011 22:17:00
Bien, to je těžký, u každé je průběh stimulace jiný. Většinou jsou to nervy, jestli vyjde ivf, což ve tvém případě tě mine, ale počítej s určitými nepříjemnostmi, jako je pocit nafouknutého břicha a podobně. V některým případech může dojít k hyperstimulaci, ale i to se dá zvládnout. Musíš hodně pít a takové věci, ale to ti vše v caru vysvětlí.
hrouda
  • 
30.3.2011 22:13:21
Vzhledem k tomum, jaký je to nápor na tělo, tak bych to jako samoživitelka batolete nikdy nepodstoupila, protože jakýkoliv zbytečný zásah do mého těla, který tělo může oslabit či vyhodit z rovnováhy, je vlastně poškození zájmů mého dítete, které na mne závisí - za mne: nedelej to.
hrouda
  • 
30.3.2011 22:13:20
Vzhledem k tomum, jaký je to nápor na tělo, tak bych to jako samoživitelka batolete nikdy nepodstoupila, protože jakýkoliv zbytečný zásah do mého těla, který tělo může oslabit či vyhodit z rovnováhy, je vlastně poškození zájmů mého dítete, které na mne závisí - za mne: nedelej to.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1645  [Dalších 1105 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.