Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
24.2.2010 19:30:58
majkli-jestli dobře chápu ikonku,tak máš už dvě dětičky-a to je nejdůležitější
tak holt nedaruješ vajíčka,ale můžeš darovat třeba krev a nebo nějakou korunku unicefu Hlavně že máš zdravé dětičky![]() |
| michaELAela | 82790 |
|
|
24.2.2010 13:15:29
Marge,gratuluju,hlavně,že jsi O.K.
S těmi cystami,prý se můžou ještě časem vstřebat,ale kdyby začaly zlobit,musí se odrstranit ![]() |
|
|
24.2.2010 12:30:11
majkli-to mě mrzí
a co ty cysty? nemá se s nima něco dělat?Aby ti to pak v budoucnu nedělalo nějakou neplechu..Jinak já mám po pondělním odběru. Měla jsem 19 vajíček,takže mě bříško docela bolí..Ale jinak v pohodě. jsem ráda že to mám za sebou. ![]() |
| michaELAela | 82790 |
|
|
23.2.2010 17:57:43
Ahojky,
tak jsem dnes byla na prvním vyš. a genetice a neprošla jsem ![]() Mám na vaječnících spoustu cyst,takže při stimulaci by to mohlo způsobovat prý velké problémy. |
| a je to? | 72327 |
|
22.2.2010 13:28:42
majkli: těch pár hodin se to dá vydržet, vlastně ti to možná ani nepřijde. Já se bez snídaně třeba ani nehnu, ale v den odběru jsem byla stejně jak na trní. A ten čas ti tak uteče...doma si pak dej za odměnu něco moc dobrýho
![]() ![]() |
|
|
21.2.2010 21:38:14
Třeba ne-v Gennetu to jde docela rychle
pak jen najít vhodnou příjemkyni a šup do toho![]() |
| michaELAela | 82790 |
|
|
21.2.2010 19:37:58
Marge,tak budu držet palce
![]() Pokud tedy testy dopadnou dobře a budu moct darovat,tak se budu držet rad a budu pořádně pít ![]() Teda od půnoci až do 11 hod nejíst,to je krutéééé Ach jo,už abych měla výsledky,to bude dlouuuhé čekání... |
|
|
21.2.2010 15:10:45
Majkli-co se týká OHSS tak hlavní je po celou dobu stimulace hodně pít! píšou 3-4 litry.
Já jsem byla včera na kontrole a i když jsem měla jít na odběr ve středu,tak jdu už v pondělí Já prostě na ty hormony nějak moc reaguju.Měla jsem tři Orgalutrany a ani jsem nestihla dobrat tu 900UI Puregonu Večer Pregnyl a zítra už odběr.Dost mě bolelo břicho,tak mi řekli ať víc piju aje fakt že je to hned lepší![]() Mmch. ten Pregnyl je paradoxně to nejbolestivější na celém procesu Píchá mi to manžel a je to do zadku. Bolí to jako čert..tak mi zítra držte palce.jdu na řadu až v jedenáct a od půlnocinesmím jíst ani pít Asi zešílím.. |
|
|
19.2.2010 8:27:42
Maj-držím palce ať vše dobře dopadne.Jinak já jim v Gennetu věřím.Takže když uvidí že máš vaje moc,tak ti dávky sníží.každopádně kdy tě to břicho při stimulaci moc bolelo,tak jim to řekni!
pak se ozvi jak jsi dopadla Genetika většinou trvá měsíc a půl než jsou výsledky![]() |
| michaELAela | 82790 |
|
|
19.2.2010 5:35:25
Děkuju za odpověďi
![]() Marge,tak držím palce ať je vše v pořádku i když ty už nejsi žádný amatér,že?![]() Já jdu taky do Gennetu,chodila jsem tam na UZ,když jsem byla těhotná a byla jsem moc spokojená ![]() co se týče toho hyperstimulačního sydndromu,tak jsem všude četla doslova horory o litrech tekutiny v břiše,šílených bolestech atd...doufám,že se mi to vyhne. Já jdu v úterý poprvé,domluvili jsme se,že mě vyšetří+ že půjdou rovnou ten den na genetiku a vezmou i krev,abych tam nemusela pyk zase kvůli té krva jezdit.Zatím se hrozně těším ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.