| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 1645  [Dalších 855 >>]
Kika
  • 
4.1.2010 12:37:02
Zrovna dnes jsem přemýšlela, že už se mi po těch injekcich stýská. A je to tu, telefon zazvonil a já mužů zase někomu udělat radost:-)
applee 84637
19.12.2009 23:23:14
Holky příjemkyně:přeji hodně štěstí a Ježíška do bříška ~;) ~x~ ~x~
Benedeta 26643
19.12.2009 20:00:19
A já také děkuji, v pondělí jsi jdu už pro druhé "miminko". Mám už skoro tříletého kloučka z dar. vajíčka a teď v pondělí mě čeká KET (transfer těch zmražených). Kdyby to vyšlo, tak bych byla moc ráda, děti by měly stejnou biologickou maminku... :-) Už nevím, kolik jsem měla od dárkyně vajíček, ale nakonec celkem 6 embryjek. Děkuji!
sára
  • 
19.12.2009 17:06:20
Ahoj holky,chci vám moc poděkovat,za to,co děláte. já sama teď čekám na darované vajíčka a tak vím,jaký to je. jsem ráda,že nám dáváte šanci mít děti. Teď v pondělí už snad bude Et,máme 5 pěkných kousků,tak věřte,že i pár kousků udělá radost a dá naději. Dííííííííííííííííííky
applee 84637
12.12.2009 21:08:00
Určitě pomůže i sedm vajíček - člověk musí věřit :-) A třeba ten počet nakonec bude větší ~;) Mě na ultrazvuku Dr.už asi 2x řekla nějaký počet a pak jich bylo víc ~z~ .Tak nezoufej.Přeji hladký průběh odběru ~x~ ~x~
pavlísekP 95607
12.12.2009 15:31:41
Ahoj holky, tak už mám stimulku téměř za sebou....v úterý jdu na OPU. Docela se těším, pomoct někomu takhle před Vánoci...snad se to povede. Ale mám "jen" sedm vajíček, minule jich bylo 12. Tak nevím jestli mě budou chtít pak ještě někdy znova. Ale Dr. embryoložka mi minule psala, že moje vajíčka byly opravdu kvalitní, tak si říkám, že i sedm opravdu kvlaitních by mohlo pomoci aspoň k jednomu miminku, né????

Mějte se krásně a užívejte předvánoční časík......Páááááá~x~~x~
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
11.12.2009 19:35:33
Apple,Violet-zdravím a přeju krááásné vánoce~x~~x~~x~~x~
applee 84637
9.12.2009 12:40:36
Ahoj.Srdečně zdravím všechny,které již darovaly i ty,které se k tomuto kroku teprve chystají :-).I já se připojuji k ,,plánovanému dárcovství" - půjdu darovat v lednu,již po sedmé.A už se moc těším ~k~ .Všem zúčastněným přeji krásné a klidné prožití Vánoc a do Nového roku mnoho zdravých vajuch ~:-D ~x~
Kokisek 103034
9.12.2009 2:49:40
Ahoj,

teď jsem si přečetla Tvůj příspěvek a trochu mě mrzí, že Tvůj manžel hodnotí něco, o čem dle reakce vůbec nic neví. Byla jsem darovat již 4x. Mám své dvě krásné holky a o tom, jestli půjdu nebo ne, jsem se rozhodovala sama. Sammozřejmě jsem to řekla manželovi, který mimochodem nic nenamítal, protože si před tím něco o tom přečetl a informace zjistil. Zákrok i celá hormonální stimulace před odběrem je bez vlivu na Tvé zdraví, mimochodem hormony bereš max. 10 dnů. Po odběru jsi jeden den trochu unavená a podle toho jaká je stimulace máš nafouklé břicho, které však po další MS zplaskne. Jinak žádná změna. A musím říct, že se vždy na ten odběr těším, protože pocit, že pomůžeš nějaké nešťastné rodině, která děti nemůžou přirozeně mít, je k nezaplacení. Už jen chvíli čekat v čekárně než jdeš na řadu a vidět to trápení v očích ostatních žen, je pro mě dostatečnou motivací jít do toho znova. A naopak u svého muže jsem získala jen samá plus tím, že jsem do toho šla.
Hodně odvahy a rozhoduj za sebe sama. Pa
Violet
  • 
8.12.2009 20:30:07
Marge,
držím palečky:-)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 1645  [Dalších 855 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.