Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
9.9.2009 10:40:06
Martino, tak to mám za sebou. Byla jsem pak dost unavená, protože jsem musela vstávat ve 3hod. ráno, abych tam byla včas + narkóza. Dle rady svého Dr. jsem se nadopovala brufenem a chladila si bříško. Dej vědět, kdy půjdeš Ty.
|
| hanka |
| • |
7.9.2009 20:29:34
zdravim mate nekdo skusenosti s fertimedem v olomouci????moc diky
|
| barkula | 43044 |
|
|
7.9.2009 16:36:21
ahojík,tak já při první stimulaci šla dokonce s váhou dolů,o)))při druhé myslím zůstala na místě a to teda normál přiberu i z vody,o))))))
|
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
7.9.2009 9:40:33
jdu darovat zítra a mám jen trošku větší bříško a na kg pořád stejně.
|
| ajka |
| • |
7.9.2009 7:58:31
já mám navrch asi 5 kilo, ale nevím jestli je to z darování nebo z toho jak se cpu(ale jídlo mi problém nikdy nedelalo), darování proběhlo v květnu.
|
| Světlana |
| • |
6.9.2009 22:20:53
Ahojte...nedávno jsem se dozvěděla o velké poptávce darkýň vajíček tady u nás ve Zlíně a začala jsem o tom hodně přemýšlet, že někomu pomůžu, v nejbližší době vůbec neplánuju dítě a navíc ještě nějaká ta finanční náhrada za zákrok a při studiu VŠ mě to nijak časově neohrozí. Ale jak jsem si přečetla info ohledně zákroku a co předchází, že mě nadopují hormony, tak jsem se trošku vylekala. Protože mám problémy s váhou, musím si ji hlídat a právě s hormony mám špatné zkušenosti, když jsem po jedné antikoncepci najednou z ničeho nic přibrala 8 kilo. Právě se bojím, že po tomto dávkování hormonů to nebude jiné, můžu se zeptat na vaše zkušenosti, co už máte za sebou darování nebo zrovna jste v průběhu darování?Změnila se vám váha a taky jak se cítíte, když máte v sobě, tak najednou tolik vajíček, mi totiž stačí to jedno vajíčko,vždy před menstruací jsem taková nafouklá a přeplněná.Je to horší nebo jak to prožíváte? Děkuju moc za odpověď a rady a všechny dárkyně moc obdivuju a všem čekajícím přeji hodně štěstí.
|
| Martina a holky 02,08 | 85406 |
|
|
4.9.2009 9:27:32
Jani, tý jo 30, to jsi dobrá
A co břicho, máš větší kdyý máš takových vajuch? Držím palečky a dej zase vědět![]() |
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
3.9.2009 16:06:48
Marti, dobrý
Myslím si, že tak nejdéle do měsíce začneš se stimulací. Já půjdu zřejmě v pondělí na odběr, v sobotu jdu na další UZ, tak podle toho. Dneska jsem byla na UZ a mám 30 folikulů, takže je ze mne docela dobrá kvočna ![]() Cítím se v pohodě, tak doufám, že to bude setrvalý stav ![]() |
| Martina a holky 02,08 | 85406 |
|
|
3.9.2009 15:53:24
Ahojky,
tak už mi přišly výsledky z genetiky a výsledek je - VHODNÁ DÁRKYNĚ Teď čekám na telefon |
| Mazlenka | 45814 |
|
|
1.9.2009 17:21:23
Ahoj, no já už to zvládla 3x ale teď končím - kvůli věku :))) jinak musím říct, že mi to dělalo spíš dobře, než že bych měla pocit nějakého rozhozeného organismu. A peníze? no je to lepší než zadarmo, to je pravda, ale u mě to bylo spíš tím, že nebýt někoho, kdo daroval spermie, tak bychom dvojčata taky neměli ... Tak jsem si říkala, že to prostě třeba někomu vrátím :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.