| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 1645  [Dalších 815 >>]
Jana + 3 rošťáci 62541
29.8.2009 21:15:56
Náhradní mateřství bych nezvládla, nosit dítě a pak porodit a pak odstrčit, i když by valstně nebylo moje, ale ty pocity, že kope a hormony .... ty jsou moje. A díky za podporu, celkem dost mě to mrzí, ale nebudu už o tom s manželem mluvit, stačilo jednou a málem bylo doma "dusno", takže to enchám plavat, bohužel... Ale ještě chci skusit alespoň dát krev, při třetím porodu jsem dostala dvě dávky, tak bych ji chtěla "vrátit", snad to půjde...tedy aspoň ta krev, dkyž ne vajíčka ~d~
Violet
  • 
29.8.2009 20:34:15
Tak to já se přiznávám, že prvotní motivace finanční byla, mlaďoučká školačka už sice nejsem, ale jako dlouho studující s volnočasovou dobrovolnickou prací si na školné nevydělám:-( Kdybych teď nedostávala tolik kolik dostávám, asi bych do toho nešla. Na druhou stranu odběry snáším dobře a klidně po dostudování budu darovat i za mnohem menší peníz, ten pocit něčí naděje, který za svým vajíčkem cítím, je super věc;-)
Violet
  • 
29.8.2009 20:30:22
Též jsem darovala dvakrát...a též jsem naprosto nerozhozená..neměla jsem ani jeden den bolesti, MS sice přišla v jednom případě o 5 dní dřív, ale to se mi kolikrát stane i normálně (neberu HA a mám relativně dlouhý cyklus). Jistě, existuje hyperstimulační syndrom, ale věřím, že na klinice, kde daruji, mě dostatečně hlídají.
Iwuska 57105
29.8.2009 17:27:12
PRO JANU BUDILKU
Iwuska 57105
29.8.2009 17:25:55
Podle toho co píšeš jsi sama vajíčka nedarovala,proto myslím že nevíš o reakci na hormonální kůru kterou podstoupíš před odběrem vůbec nic.Já jsem vajíčka darovala organismus mi to nerozhodilo a neměla jsem ani žádné problémy během aplikace hormonů.Je to ale individuální a myslím,že každý reaguje jinak.Možná by bylo dobré nešířit jedna paní povídala když sama s tím zkušenosti nemáš.
barkula 43044
29.8.2009 16:43:34
tím,že je to tak kvůli nám,jsem myslela,že asi proto chlap není proti,o)))ví už co to obnáší,nejhorší je neinformovanost,či takové "jedna paní povídala",o))))
barkula 43044
29.8.2009 16:40:31
no tak na to naštěstí máme s chlopem stejný názor,je to mé tělo,né jeho,o)))))a jinak teda mě to nerozhodilo nikdy nic,o))))mrcha chodí jak hodinky,i vše ostatní je jak bylo předtím,o))
možná je to taky tím,že jsme to vše podstoupili už pro sebe a ted jen "zabíjím" čas,než půjdem do posledního pokusu,ale u mě jde hlavně o to,že když nemůžu být já po tolika letech snahy šťastná,tak proč neudělat šťastnou jinou ženu,když já mít děti můžu,problém je v manžovi,o)a sobecky doufám,že když uvidí chlop,že já jsem ochotná dát druhým šanci,on bude pak souhlasit s dárcem,abych se nemusela celé případné těhu trápit,jestli neporodím postižené dítě~a~
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
29.8.2009 13:45:05
Jano-byla jsem darovat dvakrát.Nic mi to nerozhodilo. MS mám pravidelnou-a to neberu HA. Nebylo to vůbec nic hrozného,zvládla jsem to naprosto v poho.
Není to povinnost-ale kdyby nebylo těch žen co obetují na pár dní své pohodlí,nebylo by stovky šťastných maminek,které by jinak zůstaly bez miminka..
Jsem šťastná,že jsem jednou z těch žen co můžou pomoct~x~
applee 84637
29.8.2009 12:08:19
Jani,když je manžel proti,tak to vážně nemá cenu.Já bych šla i do náhradního mateřství(jsem o tom vnitřně přesvědčená-a je mi úplně jedno,co si o tom myslí ostatní ~j~ ),ale s tímto zase bohužel nesouhlasí můj manža.Dárcovství vajuch mu na štěstí neva :-) ,tak aspoň,že tak.Také bych to proti jeho vůli nedělala.
Jana + 3 rošťáci 62541
29.8.2009 10:07:13
Začala jsem hodně uvažovat o tom, že bych se stala dárkyní, ale manžel je totálně proti. Prý mi to za to nestojí, nechat do sebe píchat hormony, rozhodit si organismus vlastně pro nic... Je mi to trochu líto, mám kamarádku, která má dvě děti, říká jen otec je jistý... bez dárkyně by neměla ani jedno. Jenže když je manžel tak hodně proti, tak to budu muset vzdát, proti jeho vůli bych do toho nešla, i když mě to mrzí.... A penízky by se také hodily, ale manža říká, že za ty "útrapy", které by mě čekaly, to není odpovídající ohodnocení, že je to něco jiného, když bychom my sami nemohli mít dítěa to vše podstoupili pro vlastní miminko, ale pro cizí neeee, škoda ~n~
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 1645  [Dalších 815 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.