| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 1645  [Dalších 775 >>]
Moncaka 56657
28.8.2009 13:37:57
Nabízím jiný pohled.
Co bude s tím tvým vajíčkem? Buď odplave při MS do kanálu, nebo mu dáš šanci na život.

Problém s dárcovstvím může nastat i normálně. Já, manžel a děti máme navzájem neslučitelné krevní skupiny, jako potenciální dárci jsme pro děti, podle mne, automaticky vyloučení. Darovat si mohou jen děti navzájem.

Rozhodnutí je těžké, ale já sama za sebe se přimlouvám k dárcovství. Já už nemohu, překročila jsem věkový limit.
Martina a holky 02,08 85406
28.8.2009 13:37:09
Ahoj, taky jsem nad tím chvíli uvažovala, že vlastně někde bude běhat "moje" dítě. Přečetla jsem si různé příběhy žen co jinak děti mít nemůžou a hned jsem se rozhodla darovat.
Teď jen čekám na výsledky genetiky jestli jsem vhodná dárkyně. Budu ráda když pomůžu jiným párům k dítěti. Nedokážu si představit, že bych neměla nikdy děti.
Já do toho jdu~g~
Edvi+1+1 46083
28.8.2009 13:34:49
Každopádně obdivuju každou ženu, která se do toho pustí a vajíčka daruje. Myslím, že je to neskutečný čin. A ta příjemkyně ji musí být neskutečně vděčná.
raadka 49488
28.8.2009 13:34:07
Vzhledem k mému věku to není aktuální, ale taky bych do toho nešla.
Prostě vědomí, že někde běhá moje dítě...,sice jen z půlky.
Obdivuju ty které to dokážou,je mi líto když se těhotnění nedaří.
Ale prostě já bych to nezvládla
Žžena 83005
28.8.2009 13:32:26
Susann,
ale rodiče krev dětem nemůžou darovat celkem běžně, a to i vlastním, máme krevní skupiny a ty mohou mít děti a rodiče různé... např. otec A, matka B, dítě AB, nebo i 0 je možno, a darovat dítěti krev stejně žádný z rodičů nemůže...
zuni 81393
28.8.2009 13:28:15
Mně mrazí při představě, že dejme tomu to dítě, které z tvého vajíčka vznikne, někdy v budoucnu onemocní nebo se prostě z nějakého důvodu zjistí, že třeba jeho rodiče mu nemůžou darovat krev a proč mu jí nemůžou darovat... Nechá si ve vzteku nad zjištěním udělat testy DNA, zjistí že "není jejich"... "Proč jste mi to neřekli"... Myslím že může nastat nepříjemná situace. ~d~ Viděla jsem, že se snad podepisuje, že V ZÁJMU dítěte budou rodiče "o původu" (pardon, používám jen zjednodušená slova, pospíchám...) mlčet, nevím, to mě děsí... Podepisovat i mlčenlivost (je to tak stále...?)
Petulqa a Martínek 03/09 86384
28.8.2009 13:25:43
Je pravda, že jediné co by byla má zásluha je to vajíčko..těhotenství, porod a následný život a ZODPOVĚDNOST už na mě není...jenže bez vajíčka nebude nic...~d~
Sylva2
  • 
28.8.2009 13:22:47
Já nad tím takhle neuvažuju. Mé dítě je to, ke kterému v noci vstávám a které si pak přijde vlézt ke mě pod peřinu. I kdyby se mnou biologicky nemělo nic společného. Si myslím, že se s tou biologií moc nadělá...
Hanulinka
  • 
28.8.2009 13:20:45
Nešla bych do toho ze stejného důvodu. Vím, že je to kolikrát jediná šance, ale... Nemohla bych.
Edvi+1+1 46083
28.8.2009 13:19:58
Petuldo já nad tím právě přemýšlím z druhé strany.~d~Chystám se na ivf a co budu dělat v případě, že nepůjdou odebrat mé vlastní.~d~
Každopádně je to od tebe hodně chvályhodné.~R^~s~
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 1645  [Dalších 775 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.