| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1421  [Dalších 1281 >>]
Elly78+2x12/10 32788
26.4.2016 14:16:34
No to je fakt, že prát do sebe hned hormony je kravina, já si to ani neumím představit, bych si dala pauzu i kdyby byli dr jiného názoru ~j~

Deni hele já s tím začala a vůbec nevěřila, že bych to vydržela, přišlo mi, že jíst jen 3x denně je málo a že bez pečiva budu mít hlad, ale naopak se ukázalo, že je to naprosto v pohodě. Takže i ten můj přístup byl takový, že jsem si víno klidně dala, zase takový magor do whole nejsem, akorát časem zjistíš, že když sis dala večer tři dvojky a pohoda, tak po dvou už jí budeš mít jak z praku ~t~ stejně jako kašlu na pravidlo, že se nesmí jíst nic, co vypadá jako dezert...si dělám k snídani často palačinky 1 vajíčko + 1 banán na kokosovém oleji, pak na to dáš ovoce a to je problém, ale když si dáš vajíčko a k tomu nakrájíš banán a ovoce tak je to v pořádku...~a~

Romcinka 148248
26.4.2016 9:54:48
Martheen ted jsi mě pobavila~3~~3~~b~~b~~b~jasně je to fakt no každopádně se na to ted vrhnem a vidíme~:-D

Elly78 no jo no už s tím nic neudělám,ted si dáme pauzu a v létě to zkusíme znovu

Denuš vitamíny koupím,ten můj nekouří,nenosí trenky(ani v zimě)~t~ a pivo si tedy dá ale žádný jiný alkohol nepije, u něj je to z nervů,má firmu a měli dost velké problémy ted se to zlepšilo tak snad i spermie se budou mít k světu~:-D
Martheen+4 29517
25.4.2016 20:57:43
Romčinko, klídek, jen tak mmch.SPG mého manžela nebyl nikdy zrovna nejlepší a počali jsme už 5 dětí ~:-D, z toho 2 na první pokus, 1 z IUI a 2 neplánovaně omylem ~t~
Sengam 24288
25.4.2016 15:29:35
Elly a vydržela jsi to whole 30 i bez vína?:-)))

Romči, na spermio selen, zinek, nekouřit, nepít alkohol, volné prádlo, studené sprchy:-)
A z dražších Profertil.

Já myslím, že hlavně mezi IVF by měla být ta pauza, aby si tělo odpočinulo, je to přece jen záhul:-(

Elly78+2x12/10 32788
25.4.2016 13:27:47
Romči ~n~ to je mi moc líto chjoo si pak člověk uvědoví, že ač je v procesu, tak to ještě nic neznamená...moc přeju, ať to příště vyjde a třeba zrovna přirozeně, tělo je ještě plné hormonů, třeba se jedna silná spermie najde a i přes špatné spg se zadaří ~;((
Jsem netušila, že se čeká na další schválení 3 měsíce...já mezi pokusy musela na operace, tak jsem ten čas ani neřešila. Škoda, že se nepodařilo zamrazit, tak třeba ti v mezičase poradí IUI, asi moc šancí není, ale zase je tam výhodou ten správný čas, že neminete ovulaci...no uvidíš, co ti dr navrhne a taky do čeho budete mít chuť.

Já dnes byla na utz...pravý vaječník mrtvo, tomu už nepomůže nic ~a~ a na levém 4 kousky....takže další menopur dva dny, pak ovitrelle či co a v pátek OPU...transfer po/út...snad bude co ~d~ ale průběh stejný, výsledky stejné jako tenkrát, tak se nehodlám stresovat, buď to vyjde nebo se budou hledat jiné cesty ~;)

Deni mně bylo pořád blbě, po jídle, brala jsem léky na trávení a tak jsem si řekla, že je čas na změnu, že to není možný a začala jsem s whole 30 a za týden už jsem byla bez prášků a přestala být unavená, nafouklá..prostě super, evidentně mi nesvědčí pečivo a je jedno jestli z bílé nebo celozrnné mouky...no a ještě jsem u toho zhubla za 5 týdnů 3,5 kg...jako vůbec se mi nechce jíst znovu jako dřív, takže jak tohle skončí, tak se vracím, nejspíš nepůjdu už do tohoto, ale přejdu na paleo, což je v základu to samé, jen třeba vaříš z kokosové, mandlové mouky a tak.
Romcinka 148248
24.4.2016 20:11:17
Martheen no jasně že se budeme snažit už se oba těšíme,ted jsme měli pauzu díky ET a následné MS,horší je žeten můj má šílený spermiogram,naordinuji mu nějaké vitamíny.

Holky nemáte zkušenosti z nějakými???vitamíny???Na zlepšení~d~~8~
Martheen+4 29517
24.4.2016 15:26:22
Milko a jak se máš??? Povídej, přeháněj!!
Martheen+4 29517
24.4.2016 15:24:56
Milko, to jsi ty?? ~e~~e~~e~~t~
Ahojík a děkuji ~:-D, takový letošní malý šok... no spíš hodně velký šok ~t~~p~
Černej fous 149588
23.4.2016 21:36:06
Martheen? gratuluji! Milka
Martheen+4 29517
23.4.2016 20:27:44
Romčinko, ale ty 3 měsíce se budete snažit normálně přirozenou cestou, takže šance jsou a ne zas tak malé!!!! ~;(( Sněhuláků je mi líto, to jsem nevěděla, že nevydrželi, no co naděláte :-(
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1421  [Dalších 1281 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.