| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Ahojky:o)5.2.2008 8:41:40
Ahojky babizny!
Teda já zírám, jak to tady včera žilo! A já to propásla - byla jsem uvázaná u práce ![]() Far, doufám, že jste TO včera (nebo až dnes? ) zvládli dobře a za 2 týdny se objeví // výsledek! ![]() Malinko, já si snad kvůli Tobě zapnu ICQ, páč mě to aspoň upozorní, když se nááááhodou dostanu hvězdy a planety do té správné konstalace a Ty se objevíš na netu ![]() Diazko, z nenočníkování si nic nedělej, našim "miminům" budou za měsíc 2 roky a Viky na nočník nebo záchod chodí jen občas (nicméně kakání je stále do plínky) a Tádík obojí vytrvale (a zatím zdárně) ignoruje.... Ale než půjdou do školy, času dost ![]() U nás se nudlí, Viktorka má rýmu jak trám, v noci začala i pokašlávat.... Tádík zatím jen večer kýchal.... tož uvidíme, co se z toho vyvrbí.... obávám se ale, že nic pěkného, my i z obyčejné rýmičky umíme udělat parádní zánět průdušek ![]() Tak nám držte palečky.... |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:57:06
Malinko - no však nás už se v CAR taky nemůžou dočkat - mám ještě jednu příležitost doma a když nic, valíme na IUI - asi tak koncem jara - uvidíme...
Tak dobrou i tobě, já jdu do sprchy, plodit a spát. Pá ![]() |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:44:04
Farah sociálku na vás
, ale mám pro vás pochopení u nás to nebývalo jiné když J. spal po O ![]() ...tak já jdu dnes vyjímečně před půlnocí taktéž do postele, a přeji příjemné plození. Není nad to, když tu práci za tebe odvede někdo jiný ![]() ![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:20:07
Malinko - Markéta přes den nespí někdy od konce léta. ALE dneska si dala vyjímečnou hodinku poO, čímž se večerní spaní odsouvá na neurčito. Zatím ještě bdí, ale už aspoň nelítá jak hejno čertů. Za chvilku ji půjdu zkusit položit.
Diazko - dobrou noc ![]() |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:13:32
Diazko dobrou
Máme v plánu v červnu, ale víš od čeho jsou plány, viď? ...![]() Farah, že by už tedy při pohledu na hodiny u vás byl klid? ![]() ....B. má stále 2 spánky přes den a je to vždy znát, když ji jeden seberu. Noční spaní je daleko tvrdší...však ono se to podá ....depkám zatím nepropadám ![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:07:23
Mali - no ona spí celou noc už od toho léta, ale to ještě chodila spát s řevem (nenene hají) kolem půlnoci - až teď od Vánoc usíná bez protestů do 21. hodin - paráda
![]() |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:07:09
Holky,
jdu chrnět. Mali, kdy pojedete na Moravu? |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 22:00:43
Farah po 2 letech? Tak to mám ještě pár měsíců o zábavu postaráno
|
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 21:57:31
Já jsem M. v noci krom koja nic pít ani jíst nedávala - s odstavením žádné náhražky - přes noc hlady ani žízní ještě nikdo neumřel. A vyplatilo se. Markéta spí obvykle celou noc bez probuzení - po 2 letech hotový balzám!
![]() |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 21:53:50
Farah zrovna ten pořad jsem viděla, ale nevím jestli by tato kombinace surovin zabrala doma u hochů
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.