| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 21:03:23
Čauky Diazko, ale chytla jen občas mrkám na televizi, hledám něco na netu atd
![]() |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 20:46:27
Hmmm, tak nechytla
![]() |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 20:43:25
Olgavo,
taky moc gratuluju:o))))) To je super Denynko, a tobě taky:o)) Těhotní to tu jedna radost, takže Far, musíš taky zapadnout:o))))) |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 20:41:59
Hoj Malinko,
konečně jsem tu někoho chytla ![]() |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 20:17:38
.... dočteno, tak mohu pokračovat
Máťo, Filípek je už dost velký aby tě nechal chvíli oddychnout. Však po druhém roce je už to opravdu dovolená v tom pravém slova smyslu. Musíš využít každou volnou chvilku k odpočinku a vykašli se na nějaké gruntování či kuchtění Diazko, školu zvládám dokonce s lepším prospěchem než-li v dobách bez B. Ale chce to velkou přísnost na sebe a disciplinu . Když se chce tak jde všechno ![]() |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 20:05:57
Ahojky:o)
Far držím palce ...a doufám, že brzy doplníš řadu těhulek ![]() Dianko, o Hejkalce nic nevím. Bohužel. Před cca rokem (toto letí) nám dávala info Švestka, ale nic příjemného to nebylo, takže bych o tom nerada psala zde. Olgavo, velká gratulace. A opatruj se. A více jsem jako obvykle neudržela... |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)4.2.2008 15:57:20
O Hejkalce bych taky ráda slyšela - pokud možno dobré zprávy. Už jsem jí teda dlouho nepsala, ale před časem na SMS neodpovídala (nejen mně). Tak nevím, snad má jen jiné číslo a není v tom nic jiného...
|
| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Ahojky:o)3.2.2008 15:37:40
Maťo, pěkné fotečky
![]() Filípek už je velký kluk! Hrůza, jak to utíká..... Far, Malinko, máte někdo zprávy, co je s Hejkalkou? Ta už se tady taky strašně dlouho neukázala..... Poslední, co jsem zaregistrovala (snad si to s někým nepletu), bylo, že už se taky vrhli na snažení... (tak ta nová tajná těhulka by mohla být ona, že? No, ať je to, kdo je to, moc držím palce, ať je všechno OK! ) |
| Maťa. | 21117 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 18:35:16
No Far, slušný folík
i sliznice![]() Inak zlatunké detičky ![]() ![]() jojo sú to naše zlatíčka!Som tiež zvedavá, z ktorej sa vyvrbi tá těhulenka ![]() Inak som odrovnaná, únava aj z Utroušu (jak u Filípka, tam som tiež prvý trim. furt spala), ale holt, malý mi už spinkať nedá, že jo ![]() Došli mi bomba těhu džíny do pasu a těhu kapsáče ))) som nadšená, lebo u Filípka som nemohla na svoju výšku zohnať a od Formes som zrovna nemusela Tak som mala núdzovo lacláče, ale tie mi teda moc nesluší. Tak teraz sa budu cítiť i hezčí těhulka Už mám normál břuško..strašne skoro, ale to bolo detto u Filípka, proste som taká (a to "nežeru" ![]() ![]() ). Za celé těhu som vtedy pribrala 6 kg (malý mal 4), ale prvé 4 kg za prvé dva mesiace... holt, na niekom to nie je vidieť dlho, na niekom hneď Asi to dlho neutajím..A pridávam do galerky ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 18:22:59
Kuk ;-)
Far, tak mačkám palce! ![]() Hmmm, to jsem toho moc nenapsala - už tu mám Vikuli.... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.