| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 17:18:06
Olgavo - to je přímo vynikající - doufám, že folikul včas praskne a někde cestou potká spermoně
Ovulace by mohla být tak v neděli nebo v pondělí - uvidíme - rozhodně Jorgose o víkendu čekají sexuální galeje... ![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 16:00:11
Tak jen pro info - 12DC, endometrium 8mm, vpravo 1 folikul 16mm - uf!
![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 9:29:00
Diazko - tak přemlouvej, slibuj! Vždyť já toho vašeho klučíka ještě neviděla na vlastní oko. Kdybyste chtěli, můžete u nás i přespat, ať v jeden den nejezdíte sem a tam. Večer hodíme děti do pelechu a zavzpomínáme na náš velký mejdan
![]() Za chvilku jdu na folikulometrii - jsem zvědavá, jestli se něco urodilo a jestli bude "plodný víkend" ![]() |
| Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 | 25097 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 6:37:24
ahoj,
no teda vy jste toho nakecali .). Ale jenom dobre :) aspon je co cist, ja uz myslela, ze pomalu tuto diskusi zrusi, jak to tu umiralo. Jinak nejsem agent FBI, jen jsem si to precetlana snazilkach a tak jsem vam to napsala semka :). ale jinak prehled mam. Jinak jestli si muzu tipnout a podle reakce farah bych vazne tipla, ze tehulka je flam :)) uvidime, jestli se pletu :) Davca jde v pondeli na SPG, tak se modlim, aby to dopadlo co nejlip, abych mohla zkusit IUI :) uz v breznu :). Jinak mi nedavno psala Sovicka s tim, ze materstvi je narocne, ale nadherne a mala ji dela obrovskou radost :) Tak se semka treba taky nekdy mrkne :) Farah - diky za pozvani, ale u nas to nejakou dobu urcite nehrozi, myslim ty navstevy, ale potom vas rada uvidim u nas :). Zatim nebudu psat kdy, protoze se to neustale posouva (.vcera byl hrozny den, mela jsem tak silenou depku, chudak david, az si precte to co jsem mu vcera napsala na skype (( me asi zabije vcera, nevim proc me furt vsechno mozne pripominalo tu davidovu nehodu na baraku, furt jsem brecela jak zelva a ten ze me byl furt tak rozhozeny chudacek . no nic, jdu makat, musim myslet i na jiny veci :) mejte se a spokojene tehulkovani :) |
| Diazka+2 | 16599 |
|
|
Re: Ahojky:o)1.2.2008 0:54:59
Jůů, tady se dnes kecalo a já vás nezastihla
No, taky jsem hledala cestu.Gratulace těhulkám ![]() ![]() Já teda těhulka nejsem se dobrovolně přiznám.Fotky super. Far, my se chystáme v sobotu do Otrokovic, sestřence do kouta, taky má listopadovýho kloučka Ale myslím, že dvě návštěvy asi nestihnem. Uvidíme v jaké náladě bude H.Malinko, jak jde škola? Já už bych ji asi s H. nedodělala, mám ho pořád za zadkem ![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)31.1.2008 23:08:10
Taky valím do peřin. Dobrou noc a plodné dny vám všem (netěhotným)!
|
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)31.1.2008 22:58:22
Holky já se pro dnešek loučím. Díky za skvělý pokec. Mám ještě nějakou práci. Zas někdy večer
![]() Farah Velitelé se musejí poslouchat ![]() Dianko, takže vlastně největší chudák je Tádík ![]() Dobrou a pokud možno klidnou noc ![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Ahojky:o)31.1.2008 22:50:02
Diano - to je hrůza - já mám ty tvoje miláčky pořád za miminka a ono už to jsou pěkná batolata!
Malinko - to by J. asi nerozdýchal ![]() |
| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Ahojky:o)31.1.2008 22:49:03
Já brala oba dva mašinkou ;-)
A přežili to ;-) Malinko, většinou je to naopak, Viktorka dost drsným způsobem rasí Tadýska.... |
| malinka | 17620 |
|
|
Re: Ahojky:o)31.1.2008 22:47:59
Dianko, ty už jsou velcí
Jen jestli T. moc nepere V.? Poslouchají Andulku? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.