| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2318  [Dalších 2108 >>]
Farah 15396

Re: Ahojky:o)

1.2.2008 17:18:06
Olgavo - to je přímo vynikající - doufám, že folikul včas praskne a někde cestou potká spermoně ~s~ Ovulace by mohla být tak v neděli nebo v pondělí - uvidíme - rozhodně Jorgose o víkendu čekají sexuální galeje... :-D
Farah 15396

1.2.2008 16:00:11
Tak jen pro info - 12DC, endometrium 8mm, vpravo 1 folikul 16mm - uf! R^
Farah 15396

1.2.2008 9:29:00
Diazko - tak přemlouvej, slibuj! Vždyť já toho vašeho klučíka ještě neviděla na vlastní oko. Kdybyste chtěli, můžete u nás i přespat, ať v jeden den nejezdíte sem a tam. Večer hodíme děti do pelechu a zavzpomínáme na náš velký mejdan ~k~

Za chvilku jdu na folikulometrii - jsem zvědavá, jestli se něco urodilo a jestli bude "plodný víkend" ~j~
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097

1.2.2008 6:37:24
ahoj,
no teda vy jste toho nakecali .). Ale jenom dobre :) aspon je co cist, ja uz myslela, ze pomalu tuto diskusi zrusi, jak to tu umiralo.
Jinak nejsem agent FBI, jen jsem si to precetlana snazilkach a tak jsem vam to napsala semka :). ale jinak prehled mam.

Jinak jestli si muzu tipnout a podle reakce farah bych vazne tipla, ze tehulka je flam :)) uvidime, jestli se pletu :)

Davca jde v pondeli na SPG, tak se modlim, aby to dopadlo co nejlip, abych mohla zkusit IUI :) uz v breznu :).

Jinak mi nedavno psala Sovicka s tim, ze materstvi je narocne, ale nadherne a mala ji dela obrovskou radost :) Tak se semka treba taky nekdy mrkne :)

Farah - diky za pozvani, ale u nas to nejakou dobu urcite nehrozi, myslim ty navstevy, ale potom vas rada uvidim u nas :). Zatim nebudu psat kdy, protoze se to neustale posouva :((.

vcera byl hrozny den, mela jsem tak silenou depku, chudak david, az si precte to co jsem mu vcera napsala na skype :((( me asi zabije :( vcera, nevim proc me furt vsechno mozne pripominalo tu davidovu nehodu na baraku, furt jsem brecela jak zelva a ten ze me byl furt tak rozhozeny :( chudacek :(. no nic, jdu makat, musim myslet i na jiny veci :) mejte se a spokojene tehulkovani :)
Diazka+2 16599

1.2.2008 0:54:59
Jůů, tady se dnes kecalo a já vás nezastihla;(( No, taky jsem hledala cestu.

Gratulace těhulkám~s~R^
Já teda těhulka nejsem;) se dobrovolně přiznám.

Fotky super.

Far,
my se chystáme v sobotu do Otrokovic, sestřence do kouta, taky má listopadovýho kloučka
~k~ Ale myslím, že dvě návštěvy asi nestihnem. Uvidíme v jaké náladě bude H.

Malinko,
jak jde škola? Já už bych ji asi s H. nedodělala, mám ho pořád za zadkem:-D

Farah 15396

31.1.2008 23:08:10
Taky valím do peřin. Dobrou noc a plodné dny vám všem (netěhotným)! ;) :-D
malinka 17620

31.1.2008 22:58:22
Holky já se pro dnešek loučím. Díky za skvělý pokec. Mám ještě nějakou práci. Zas někdy večer ;)

Farah :-D Velitelé se musejí poslouchat :-)

Dianko, takže vlastně největší chudák je Tádík :-D

Dobrou a pokud možno klidnou noc :-)
Farah 15396

31.1.2008 22:50:02
Diano - to je hrůza - já mám ty tvoje miláčky pořád za miminka a ono už to jsou pěkná batolata!

Malinko - to by J. asi nerozdýchal Rv
Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 21447

31.1.2008 22:49:03
Já brala oba dva mašinkou ;-)
A přežili to ;-)

Malinko, většinou je to naopak, Viktorka dost drsným způsobem rasí Tadýska....
malinka 17620

31.1.2008 22:47:59
Dianko, ty už jsou velcí :-) Jen jestli T. moc nepere V.? :-D Poslouchají Andulku?
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2318  [Dalších 2108 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.