| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1421  [Dalších 1131 >>]
Elly78+2x12/10 32788
18.3.2013 13:33:25
ahoj holky:-)
teda vy máte věci~:( Am držím moc palce, ať to vyjde~;((

a proč tu dnes jsem...
Deni velká gratulace k Barunce~s~~s~~s~~s~~s~

Andrýsek + 2 109157
12.3.2013 22:44:50
Am, já měla problémy s anovulací, první vůbec nešlo až clostibegytem, další bylo neplánované, ale s velkou radostí jsem // našla skoro na své narozeniny, o týden později masivní krvácení, byla jsem úplně na dně, koupili jsme si štěňátko a přestala jsem to řešit, ten potrat mi stačil, na podzim, či-li půl roku po potratu jsem to nedostala, dala test, jako // úplně vyšité a já se bála jít k Dr....stejně to neklapne, jeli jsme na hory, já lyžovala, paráda, ms furt nic, najednou krev a já...a je to tady..zase....byl to hemeroid ( omlouvám se), po novém roce jsem šla k dr...a on...my nestihneme ani screeaning snad, vy jste ve 12.tém týdnu ....dnes nám vážil v 7 a půlměsících náš Honzíček 9280 g :-) takže tak, šance si myslím umírá poslední ~;(( a já si počkám až napíšeš, že za pár dnů rodím ~;((
Amab+3 80545
26.2.2013 14:04:33
Kudatko, tak to je taky docela drsny ~7~

U me je problem vzdy od uplneho zacatku - vyviji se to strasne pomalu. Dlouho trva, nez se vyloupne embryo a na srdicko nakonec ani nedojde...
Kudátko+3 26452
22.2.2013 14:20:07
ahoj všichni,
Am, já jsem potratila 3x....vyšetření spoustu, krev údajně v pořádku....až loni v dubnu jsem měla trombózu a přišlo se na to, že mám středně vysoký lupus, což způsobuje krevní sraženiny v těhotentví, laicky řečeno, krevní sraženina ucpe přívod živin plodu z placenty. Za celou dobu se na to nepřišlo, až teď.
Takže já jsem se dvěmi dětmi skončila a stačí. Teď už mám doživotně léky na ředění krve.
Amab+3 80545
22.2.2013 9:49:18
Já věřím v lepší zítřky. Bude dobře. Jen to možná bude běh na dlouhou trať a to jsem chtěla mít děti brzo po sobě ~7~ Ale uvidíme, co nám řeknou v Podolí.
Andrýsek + 2 109157
21.2.2013 22:52:44
Am, tak to mě mrzí, já zažila potrat jednou a stačilo :( určitě vám to vyjde, věřím na to, že když člověk něco moc chce a dělá proto všechno, že to přijít musí~;)~;((

Adri, vám moc gratuluji a ať jde vše v pohodě ~R^~;((
Veroničák 27433
20.2.2013 11:05:33
Já už jsem po tom posledním fyzicky v pohodě, ale psychika trošku zlobí ~7~ Třetí časem ale určitě chceme, tak uvidíme, co tomu řekne tělo ~;)
Amab+3 80545
20.2.2013 9:18:55
Veroničáku, takže do toho jdem spolu, jo ~R^ Kéž by. Já se na to teď nijak nesoustředím a dávám se dohromady. Tak nějak jsem to už vstřebala a smířila se, teď se dát dohromady ještě fyzicky...
Veroničák 27433
19.2.2013 21:12:12
Am, taky doufám, že v tomhle směru už mám vybráno... Drž se ~6~ ty se dáš dohromady a mimčo si cestičku najde a hlavně už se udrží ~s~~;)~;((
adriM+M+N 55217
19.2.2013 19:24:02
Verun děkuji ~x~
Am to si piš, že to už bylo naposled, právě jsem se ještě chtěla zeptat kolikrát už si o mimi přišla ~n~
Mám kamarádku, která je na tom podobně a taky má už dvě zdravé děti, fakt divné...
Držím palce ať se další těhotenství už vyvede a mezitím ať se dáš co nejvíce dopořádku ~;((
Hýčká jo? :-) Ale asi ano, ale já chodím normálně do práce, takže odpočívat teprve budu :-) Ale v práci jen sedím, takže fyzicky jsem více v klidu ještě než doma.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1421  [Dalších 1131 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.