Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
18.3.2013 13:33:25
ahoj holky
![]() teda vy máte věci Am držím moc palce, ať to vyjde![]() a proč tu dnes jsem... Deni velká gratulace k Barunce ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
12.3.2013 22:44:50
Am, já měla problémy s anovulací, první vůbec nešlo až clostibegytem, další bylo neplánované, ale s velkou radostí jsem // našla skoro na své narozeniny, o týden později masivní krvácení, byla jsem úplně na dně, koupili jsme si štěňátko a přestala jsem to řešit, ten potrat mi stačil, na podzim, či-li půl roku po potratu jsem to nedostala, dala test, jako // úplně vyšité a já se bála jít k Dr....stejně to neklapne, jeli jsme na hory, já lyžovala, paráda, ms furt nic, najednou krev a já...a je to tady..zase....byl to hemeroid ( omlouvám se), po novém roce jsem šla k dr...a on...my nestihneme ani screeaning snad, vy jste ve 12.tém týdnu ....dnes nám vážil v 7 a půlměsících náš Honzíček 9280 g
takže tak, šance si myslím umírá poslední a já si počkám až napíšeš, že za pár dnů rodím ![]() |
| Amab+3 | 80545 |
|
|
26.2.2013 14:04:33
Kudatko, tak to je taky docela drsny
U me je problem vzdy od uplneho zacatku - vyviji se to strasne pomalu. Dlouho trva, nez se vyloupne embryo a na srdicko nakonec ani nedojde... |
| Kudátko+3 | 26452 |
|
|
22.2.2013 14:20:07
ahoj všichni,
Am, já jsem potratila 3x....vyšetření spoustu, krev údajně v pořádku....až loni v dubnu jsem měla trombózu a přišlo se na to, že mám středně vysoký lupus, což způsobuje krevní sraženiny v těhotentví, laicky řečeno, krevní sraženina ucpe přívod živin plodu z placenty. Za celou dobu se na to nepřišlo, až teď. Takže já jsem se dvěmi dětmi skončila a stačí. Teď už mám doživotně léky na ředění krve. |
| Amab+3 | 80545 |
|
|
22.2.2013 9:49:18
Já věřím v lepší zítřky. Bude dobře. Jen to možná bude běh na dlouhou trať a to jsem chtěla mít děti brzo po sobě
Ale uvidíme, co nám řeknou v Podolí. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
21.2.2013 22:52:44
Am, tak to mě mrzí, já zažila potrat jednou a stačilo :( určitě vám to vyjde, věřím na to, že když člověk něco moc chce a dělá proto všechno, že to přijít musí
![]() ![]() Adri, vám moc gratuluji a ať jde vše v pohodě ![]() |
| Veroničák | 27433 |
|
|
20.2.2013 11:05:33
Já už jsem po tom posledním fyzicky v pohodě, ale psychika trošku zlobí
Třetí časem ale určitě chceme, tak uvidíme, co tomu řekne tělo ![]() |
| Amab+3 | 80545 |
|
|
20.2.2013 9:18:55
Veroničáku, takže do toho jdem spolu, jo
Kéž by. Já se na to teď nijak nesoustředím a dávám se dohromady. Tak nějak jsem to už vstřebala a smířila se, teď se dát dohromady ještě fyzicky... |
| Veroničák | 27433 |
|
|
19.2.2013 21:12:12
Am, taky doufám, že v tomhle směru už mám vybráno... Drž se
ty se dáš dohromady a mimčo si cestičku najde a hlavně už se udrží ![]() ![]() ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
19.2.2013 19:24:02
Verun děkuji
![]() Am to si piš, že to už bylo naposled, právě jsem se ještě chtěla zeptat kolikrát už si o mimi přišla ![]() Mám kamarádku, která je na tom podobně a taky má už dvě zdravé děti, fakt divné... Držím palce ať se další těhotenství už vyvede a mezitím ať se dáš co nejvíce dopořádku ![]() Hýčká jo? Ale asi ano, ale já chodím normálně do práce, takže odpočívat teprve budu Ale v práci jen sedím, takže fyzicky jsem více v klidu ještě než doma. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.