| Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 | 25097 |
|
|
Re: Ahojky:o)14.1.2008 7:59:25
ahoj vsem :)
adko - vitej :) dlouho jsem o tobe nic neslysela :) bobiku - ja uz nevim, myslela jsem, ze stihneme leden, ale david stale neco vymysli a tvrdi, ez az v breznu, me uz to zacina byt pomalu fuk, kdy to bude. jen aby to bylo jeste tento rok. rikala jsem si, ze pri nejhorsim na nase vyroci teda 5. se treba prestehujeme, toto vyroci je 31.3. |
| Aďka+Eliška 8/06,Adámek 9/08 | 24872 |
|
|
Re: Krásný ŠTĚDRÝ DEN11.1.2008 19:27:00
Ahojíky holky, moc vás zdravíme
Sovičce a ostatním co neznám gratuluju k miminkům a přeju hodně hodně zdravíčka Farah ta Vaše princezna (markétka)? se mi zdá je moc moc krásná a jak roste, to to letí Musím sse přihlásit do snažilek, opět:-)) dnes jsem 7DC a akorát na 12DC jsem objednaná k dr. tak se podívá,. ukážu ji všechny papíry a vrháme se do toho, i když mi řekla, že to nebude lehký a s mím PCO to jinak jak s CAREM opět nepůjde, tak jsem zvědavá co domluvíme. Ukážu ji manželům SPG a když uzná že to není tak strašné, tak to zkusíme 3měsíce u ní, protože má i vnitřní UZ tak bych chodila i na hormonální injekce k ní, protože u mě ovu sama není, ach jo. tak vám s Eliškou moc zdr avím, a jak bude čas, tak vám ukážu jak roste. Je to můj andílem |
| Bobík* | 31283 |
|
|
Ahojky:o)9.1.2008 17:21:21
Deni, no sem-tam tu zablúdim:) Mám sa v celku fajn. Neviem sa dočkať, kedy pôjdeme lyžovať, zatiaľ nemáme vôbec čas a to máme 5 celodenných lístkov na Raču:)))
V práci tiež dobre, som spokojná. Je s tými chlapmi niekedy veľká sranda:)) Inak sme na jeseň mali dosť fofry, robili sme múry na garáži aj strechu a momentálne čakáme na okná. Je z toho riadny "dom". Kedy tu máte tú lyžovačku?? A ty sa máš ako??? Dúfam, že Sovička už bude len a len v pohode. Hanul, kedy sa chcete sťahovať?? Fari, Markétka ja nádherná, bude z nej pekná slečna, keď hodí pohľadom na chalanov:))))))))) |
| Maťa. | 21117 |
|
|
Re: Ahoj,9.1.2008 13:58:18
Jo a ja vám holčinky tiež šmírujem denníčky:-)))) Kukám na všeckýýýý, len nestíham všade diskutovať:-))))))
A som koza, nie do 1/2008 ale OD 1/2008:-)))) Práve som včera ovulovala, síce sme sa strefili, ale to by bol zázrak, keby to vyšlo hneď:-) Ale samozrejme že som zvedavá:-)))) |
| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Ahoj,9.1.2008 13:07:33
Maťo, Kisi, Kris, ahojky holky!
Jen v rychlosti - Kris, koukni se na stránky Gestu - www.gest.cz - vedle odkazu "služby" je tlačítko "IVF" a potom vlevo "stimulační protokoly" - máš tam vypsané i graficky znázorněné 3 různé druhy protokolů ;-) Držím palce, přijď potom poreferovat. Maťo, držím palce ať všechno klapne! Kisi, rybník je na chalupě u našich ;-) Ale tady doma máme v lese taky rybníček, kde by se dalo bruslit... :-) Občas mrkám na vaše fotky, Lidušky už je pěkný kus! ;-))) |
| Maťa. | 21117 |
|
|
Re: Ahoj,9.1.2008 12:16:07
Ahoj dlouhánky:-) Tak najprv oznamujem, že som sa do 1/2008 ofico zaradila znovu medzi snažilky (len dúfam, že už nebudem zase dlhodobka:-) Vzťah klape už dlhšie, Filípek má v partnerovi tatínka aj parťáka a tak sme sa tak rozhodli začať poriaďovať pre malého súrodenca:-)Zažívame konečne šťastné obdobie s malým a dúfam, že už nikdy nebudem musieť zažiť to, čo s bývalým. Ale som optimista!
Radka, presne jak píše Diana, aj pri kojení sa treba chrániť, pretože ovulácii nastopro ani kojenie nemusí zabrániť - može, ale nemusí. Takže Cerazette, alebo vnútromaternicové teliesko...napríklad. Kris, záleží od toho, či Ti dajú dlhý alebo krátky protokol. Každopádne všetko záleží hlavne od toho, ako budeš na stimuláciu reagovať, či Ti porastie pekne folík a kopu vecí okolo toho súvisiacich. Dlhý protokol sa (v skratke) začína ku koncu cyklu a pokračuje sa v novom cykle, krátky protokol začína stimulácia až na začiatku nového cyklu. V ideálnom prípade by ti mal folikul narásť do správnej veľkosti (aj sliznica děložní) do toho 14-teho až 18-teho dňa od začiatku menses. Ale ako píšem, je to velice polopatisticky napísané a velice zbežne. Každý sme človek a čo človek, to iná reakcia tela... |
| Kris | 24503 |
|
|
Ahoj,9.1.2008 10:36:54
zdravím všechny a přeju úspěšný tento rok (i když je už 9.1.).
Taky jsem se chtěla zeptat, kolik dní cca trvá stimulace před IVF? Čeká nás to (doufejme) už teď (začátek stimulace koncem ledna) a manžel dost cestuje, tak abychom věděli, kdy by si měl zařídit pobyt doma. Sice jde prý ICSI i ze zamražených sp., ale jsou lepší čerstvé a navíc se to platí... |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
Re: Barborka9.1.2008 8:49:16
Ahoj, taky jsem vás přišla navštívit po dlouhé době.
Dianko, fotky jsou fakt supr, rybník závidím, u nás nemáme žádné rovné stojaté vody, které by mohly zamrznout, leda tak zimní stadion, ale to je u mě složitější, musela bych si koupit brusle já i Jiřík, a pak ještě zařizovat hlídání Lidušky...no prostě jenom komplikace. Akorát ty nemoce jsou potvory. Pobyt v nemocnici taky nic moc. No hlavně ať už je jaro, to se už bude líp fungovat. Jiřík mi začal chodit do školky, uvidíme, ještě má čůrací nehody a dneska zase brečel (moje vina, moc dloho jsem tam s ním byla) A Liduška tu teď na břiše pivotuje a hraje si. Manžel leží a je na smrt nemocný :-D Farah, takže za 14 dní očekávám radostnou novinku, snad to tentokrát klapne. Nějak nemám přehled, ale registruji, že už pár měsíců chcete Markét pořídit sourozence. Zkooukla jsem včera fotky a malá je fakt rozkošná. Na jedné fotce celá ty. No na Jorgose se podoba těžko soudí, musel by shodit vous :-DDD Jinak zdravím další dlouhánky, vidím, že se to tu už jhemží samýma maminkama a těhulkama. Deno, jak pak ty ?? tak se mějte a někdy zase na přečtenou. Ve svém albu mám odkaz na stránky, kam teď dávám fotky, tak se jukněte když budete chtít. pa |
| Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 | 21447 |
|
|
Re: Barborka8.1.2008 11:12:40
Ahojky :-)
Radko, gratuluju ke Karolínce, přeju vám spoustu krásných společných chvil a hlavně ať jste, holky, zdravé! Názor, že antikoncepci nepotřebuješ, dokud plně kojíš, je NAPROSTO ZCESTNÝ!!! Pokud Tvůj dr. tento názor zastává a propaguje, uvažovala bych o změně doktora! Kojení sice je jistá "překážka" otěhotnění, ovšem nijak spolehlivá, a takových holek, které otěhotněly třeba hned po šestinedělí a při plném kojení, je spousta! Takže pozor na to a určitě se chránit, ať už antikoncepcí (vhodnou pro kojící matky) nebo jinak. |
| Radka*+Karolínka 26/11/07 | 17937 |
|
|
Re: Barborka8.1.2008 7:21:45
Ahojky všem,
tak předem opožděné ooobr gratulace novopečeným maminkám k miminků,ať prckové krásně rostou,jsou zdraví a maminkám dělají jen samou radost. O nás podávám hlášení,že jsme v pořádku,včera bylo Karolínce přesně 6 týdnů a po čtvrteční poradně víme,že měří 53,5 cm a váží 4,85 kg.Sice poslední dny nějak hůž usíná,ale pořád vstává v noci jen jednou,což pokládáme za malý zázrak,takže si toho patřičně považuju:-))).Já byla včera na kontrole po šestinedělí na gyndě a taky všechno v pořádku,jen mě doktor překvapil,když mi sdělil,že antikoncepci nepotřebuju dokud plně kojím,co si o tom myslíte? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.