| Romcinka | 148248 |
|
|
24.3.2017 9:30:24
Elly ahojky no mi ted nebojujeme,nakonec jsem vše odložili.Jdu znovu na imunologii tak se uvidí.Ted jsem rozhodla hubnout ,tak makám a dávám očistnou kůru.A vypadá to že půjdeme až koncem léta na 4 IVF a třeba se stane zázrak a půjde to samo no....
|
| Amab+3 | 80545 |
|
|
19.3.2017 0:17:32
Ahoj holky!
Po strašné době se hlásím. Doufám, že si na mě ještě vzpomínáte My nakonec máme ještě třetí dítě, ale cesta byla taková trnitější, mezitím jsem párkrát potratila a při tom posledním potratu jsem málem přišla o život. Fakt jsem se bála, že to manžel vzdá, ale nevzdal. Nakonec se ukázalo, že je problém v imunitě, takže jsme docházeli do Podolí k Madarovi a cca půl roku po přeléčení se mi podařilo znova otěhotnět a tentokrát donosit a porodit. Nicméně našemu nejmladšímu pokladu (holčičce) už budou v červnu tři roky, takže se pomalu chystám do práce. Sice by se mi líbilo ještě čtvrté dítko, ale za prvé manžel už nechce, za druhé už jsem stará a za třetí už se nechci cpát žádnýma lékama.Elly, to je super, že jdete do třetího§ Mám radost. Já se několikrát sháněla po tom, jak se máš, ale nějak jsi mi zmizela z FB a já si nemohla vpomenout na jméno, abych tě opět našla ![]() |
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
14.3.2017 11:29:30
Tak u nás nic nového
ale počítám, že v květnu dáme nativ a uvidíme ![]() Na jednu stranu do toho chci jít a na druhou už mám svůj klid, dvojky jdou do školy, jsou hodně samostatné, já můžu chodit do práce a jak to bude potom...už jsem si dost odvykla ![]() Mar jaké to je, mít doma zase mimino? ![]() Romči co ty...jak bujujete? ![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
8.1.2017 19:47:10
Martheen ahojky,jsi moc hodná,ráda žezlo s Elly přeberem
![]() No já stále doufám v zázrak,zítra jdem zkusit IUI i když tomu moc nedávám ale nějaká šance stále je ![]() ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
1.1.2017 8:04:49
Ahoj holky, všem Vám ještě jednou přeji pohodový rok 2017
![]() ![]() ![]() Romčinko a Elly, Vám oběma přeji stejné překvapení v roce 2017 jako mě potkalo tak nečekaně v roce 2016!!!! Předávám Vám pomyslné žezlo a věřím, že to klapne ![]() ![]() ![]() ![]() Romči, já jsem ještě starší, takže pořád je hoooooodně času, i když Ti to tak asi nepřijde, ale je to tak! ![]() ![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
26.12.2016 20:25:37
Ahojky všem ,nejprve popřeji všem krásné vánoce.
No holky ani 3IVF nevyšlo,odebrali mi nakonec 3 vajíčka a k PGS bylo vhodné jen jedno a to bohužel nedopadlo ,mělo špatný chromozom tak mi ho nemohli vložit. Jelikož mi bylo 8.12 39 let tak už jsme samoplátci tak zatím nevím co dál,možná zkusíme minimálku a tak v květnu ještě IVF.Ted se budu snažit zhubnout a nemyslet jen na dítě nebo se z toho zblázním. Deni ano vyšetření je dost drahé ale v Gennetu to dělají na pojištovnu po 35 roku:o) Elly to je smutné že jsi nebyla s holkama ale určitě jsi si to vynahradila ted po vánocích.A co u vás jdete do dalšího IVF? |
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
29.11.2016 11:59:57
Mar děkuju za fotky, teda než já si vzpomněla na heslo u mailu, ale malá je teda nádherná a ty vůbec nevypadáš, že jsi porodila, je to vůbec možný
![]() ![]() Romči tak co.... Jak se chystáte na Vánoce? já dodělávám koupelnu, víc práce, víc peněz než jsem čekala...děs, ale už to snad konečně bude..letos budou děti 24.12. u tatínka, tak to bude smutný, poprvé s nimi nebudu...vůbec se na to netěším, ale co už, nenadělám nic ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
20.11.2016 19:09:40
Romčinko, tak co??????????
![]() ![]() ![]() ![]() Holky, poslala jsem vám konečně ty fotky i dvě pidi videjka . Pumo, na tebe nemám ten mejlík . Naše beruška už má 7 týdnů, je to velký rachot zkoordinovat tak velikou rodinu, ale snažím se to nějak ukočírovat všechno. No nic zas pádím ![]() ![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
9.11.2016 20:09:56
Romči aha
![]() My totiž imunitu léčili v Praze až 3 měsíce:-( Prednison, kondom a pak kontrola :-( A kolik ti včera odebrali embryí? Budete je vyšetřovat všechny a ty co jsou OK zamrazíte? Ta metoda je dost drahá,ne?:-( |
| Romcinka | 148248 |
|
|
9.11.2016 11:30:27
Deno výsledky máme již v pořádku měli jsme trochu zvýšenou alergii na spermie,jinak vše ok,beru Prednison a sex jen s kondomem(2-3 týdny)to jsme dodrželi,hlavně u nás asi bude až další měsíc KET pokud budou embryjka výborné kvality,máme schválenou metodu PGS.
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.