| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
27.6.2018 8:21:41
To je sice chvályhodné, zamyslet se nad sebou, ale co z toho plyne?
Má dvě možnosti podle mě-buď to ukončit a svoji energii věnovat raději rodině a manželovi, což se tady na rodině očividně považuje za něco děsně staromódního a ponižujícího. Nebo být dle Eppe a kambaly děsně cool, vztah táhnout dál a najít si nějaký důvod, proč je lepší být nevěrná. Jen jsem zvědavá, jestli ji ten nadhled vydrží až to praskne a jestli ty důvody manžel pochopí a chytí se za nos. Fakt bych to nenechávala tak jak je, protože to dřív nebo později praskne, což asi zakladatelka nechce. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
27.6.2018 8:10:32
Manko, myslím, že je zbytečné radit. Osobně bych radil se zamyslet sama nad sebou a nad tím jaký jsem právě teď člověk a jestli takový jsem chtěla být. Třeba z toho něco vypline.
|
|
|
27.6.2018 8:04:57
A co bys tedy poradil ty?
|
|
|
27.6.2018 8:03:40
Jestli máš lepší nápad jak situaci zakladatelky řešit, tak se pochlub.
Pošklebovat se druhým dovedu taky. O strašném tyranovi doma zakladatelka nepsala ani slovo, jediné co napsala je, že se nechce rozvádět a hledá sílu k ukončení poměru s milencem. Takže na mě to působí tak, že tohle je nevěra tak trochu z nudy v manželství (což chápu, jak jsem už psala), ale nějak se to vymklo kontrole. A co teď? |
| Z+2 | 109449 |
|
|
27.6.2018 7:58:10
manko, ale ony zrovna konce podbných vztahů jsou hodně rizikové. Kolem nich se toho může stát spoustu co nikdo vlastně nechtěl a nečeká.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
27.6.2018 7:57:15
no, jestli rady jak z letáku z 19. století zaberou, máš bod
![]() |
|
|
27.6.2018 7:54:28
Ach jo, proč se vůbec píšu s takovým sálodlouhým příspěvkem, když se z toho nakonec vytrhnou jen dvě věty a kolem nich se bude točit dalších padesát příspěvků a celý zbývající obsah bude ponechán bez povšimnutí.
![]() Zakladatelka chtěla poradit jak se odmilovat, tak jsem jí poradila, stručně řečeno, ať si představí ten hukot až to praskne a ať ten čas věnuje raději dětem. Sice nepsala, že se s milencem schází dvakrát týdně, ale pokud je nekriticky zamilovaná jako patnáctka prožívající svou první lásku (což tak vypadá), tak těžko taková zamilovanost vznikne a hlavně se udržuje ze dvou ojedinělých úletů spáchaných před x měsíci. Takže to s ním musí táhnout intenzivněji. A vy na to napíšete, že scházením se s milencem každý týden rozhodně o nic rodina nepřichází, a zetko dodá, že dneska už ji za to nikdo odsuzovat nebude. To jsou skvělé rady pro někoho kdo chce poměr ukončit a hledá pádné důvody. ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
27.6.2018 7:50:34
"No jejda, já dělám mnohem horší věci, třeba si dovoluji chodit cvičit, na koncerty, do divadel, dokonce i na víno si zajdu a to všechno bez dětí. Moje děti tedy musí trpět."
Jejda, to je lepší hláška než Montina diskuze o tričkách. ![]() Zakladatelka se může uklidňovat "sice spím s kamarádem svého chlapa, ale zas nechodím po koncertech, do divadel......... to jsem vlastně vzorná matka." ![]() |
|
|
27.6.2018 7:44:06
No jejda, já dělám mnohem horší věci, třeba si dovoluji chodit cvičit, na koncerty, do divadel, dokonce i na víno si zajdu a to všechno bez dětí. Moje děti tedy musí trpět.
No, pokud tyto činnosti považuješ za horší věci než běhání za milencem, tak to mi tedy spadla čelist a asi není dál o čem debatovat. ![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
27.6.2018 7:42:35
a to manky kazani o nevytizenosti matky, je padly na hlavu. jak pise epepe, pro spoustu zenskych je to naopak unik.
osobne nic takovyho nepacham, ale vim, co mi rikaji klientky ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.