| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 31153  [Dalších 30993 >>]
Mirek_ 118172
26.6.2018 21:57:34
"Zkus si ho nějak zprotivit."

Meluzínko, veškeré protivení, které tu navrhuješ (hajzlík apod.), se dá symetricky použít i na zakladatelku, takže jí nepřímo dáváš návod, jak si zprotivit sama sebe. S tím by se jí pak moc dobře nežilo.

Já bych to viděl spíš na snahu porozumět sobě samé, co jí bokovka dává, a s tím porozuměním tomu, co chce a jaké jsou cesty k naplnění jejích potřeb s ohledem na okolí.

Nakonec i manžel může být rád, že je jeho milovaná manželka štastná. (Ale není to běžný přístup, to chápu.)

Meluzínka 154946
26.6.2018 21:35:03
Prostě bez po práci primo domu za svým manželem,aby jsi nemusela řešit,ze se ti domu OD NEJ (souloznika)nechce.Na toho hajzlika souloznika se výbodni,nestojí za to. Připomen si pěkně chvilky s manželem a snaž se vymyslet nějaký rodinný den jen proti vas a vaše společně děti.Znovu se podívej na video z vaší svatby,kde jste byli šťastní.

A opakuj si je to hajzlík,hajzlik,hajzlík a ještě k tomu zloděj,krade si pro sebe v S co mu nepatří. Za každou soulož z prostitutkou by musel vysolit nejméně 2000 Kč a od tebe si to bere zadarmo a doslova za hubičku a za par lži,jak te miluje,ale jaky je charakter,co nemůže opustit svoji manželku a děti.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
26.6.2018 21:28:35
Ty jsi tedy číslo~8~
Máš poměr s manželem kámošky a zároveň s kamarádem svého muže. To je extra kalibr. Nechápu, jak to můžete dva roky tutlat.
Budeš trpět, to kažfopádně. Ať to dopadne jakkoliv. To vás vůbec nenapadlo, coby kdyby na to ti dva přišli?
Radu nemám, jen postřeh - až to skonční, a ono to skončí... už nikdy nebudete vy dva kamarádi - prostě ne. A bedeš ráda, když zároveň se vše neprovalí a ty jedním tahem nepřijdeš i o manžela..
Fakt ti za to stojí?
1kulička 119729
26.6.2018 21:25:20
No to taky jsi, v pasti. Ale úplně nechápu, jakou útěchu čekáš. Zamilovanost je z nejsilnějších lidských pudů (jak ji nazvat?), člověk je oblbnutej, vědci to přirovnali k účinkům drogy (nebuzení, euforie) - toho se prostě lehce nezbavíš a za daných okolností je to v podstatě vyloučené.
A navíc, ty se trápíš touhou, ne tím, že ubližuješ manželovi a kamarádce (ubližovat je slabé slovo nejspíš, celé to může způsobit rozvrat 2 rodin). Fakt je to hrozná situace.
Zkus k tomu přistupovat jako k té závislosti na drogách - co ti to přináší a co to způsobí v rodině?
K_at 121378
26.6.2018 21:19:01
Anonymni, to asi musi hlava zavelet. A vydrzet. Jinak nevim.
Anonymní identita 103782
26.6.2018 21:18:13
Ano, tohle jsem si omlela milionkrát v hlavě, máš pravdu. Proto nic měnit nehodlám. (Nehodláme.)

Mně spíš šlo o to citové odpoutání.
K_at 121378
26.6.2018 21:17:04
Meluzinko, zakladatelce. Sorry. Rozvijim tvou konstrukci. A bez rozmyslu jsem se prilipla. Sorry!
Meluzínka 154946
26.6.2018 21:15:00
Pokud mate děti společně v rámci nějakého dětského dne a on si hraje na hodného středu a "dovádí s nimi" je zase něco jiného,než kdyby se mel v každodenním životě jim věnovat denodenně a své vlastni by viděl jen jednou za 14 dni.

A jak se k tomu tedy staví on,mu vyhovuje soulozit se ženou kamaráda a pak si ve své vlastni rodině hrát na hodneho věrného manžela a milujícího otce,co by své vlastni děti někdy neopustil?
Perseida 8891
26.6.2018 21:14:04
Radim ti ukonci to.Ja to zazila a dopadlo to uplne nejhur.Prasklo to,manzel mi to v zivote neodpustil,zacal me psychicky deptat,pak me opustil.Neslo to uz dal,nikdy to neprekousl,ze s jeho kamaradem.....meli jsme z toho nejhorsi svedomi,stejne to neslo.Je to uz 13 let,ale nikdy v zivote uz bych to neudelala,zkazila jsem nam tim cely zivot a navic narusila tak dobre vztahy s hodne znamymi lidmi.blizkymi kamarady.Cas se vratit neda,ale opravdu nejlepsi je ukoncit a smytec.Ty nasledky pokud to praskne jsou nedozirne a tohle za to nestoji ani nahodou,i kdyz zamilovanost je krasna,cloveku se to zda,ale potom to stoji za to..........
Anonymní identita 103782
26.6.2018 21:09:08
Tak děti radši nezmiňovat, ty svoje máme oboje navzájem rádi, takže bychom je přijali bez výhrad. To je spíš plus, než minus.

Nicméně, téma být spolu není a nikdy nebylo na pořadu dne, víme, že bychom vše zničili. Já si proto projdu docela v pasti.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 31153  [Dalších 30993 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.