Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
10.1.2016 11:53:26
Lassie, ale jo, mluvila jsem kdysi s jedním starým pánem a ten mi říkal, že jednou budu litovat hříchů, které jsem nespáchala. Asi to tak měl, že litoval, že si v životě více neužil. Ale netroufala bych si to stavět jako univerzální pravidlo.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
10.1.2016 11:50:33
Danulu, souhlasím s divou bárou, že je to věc nátury a přístupu: někdo má potěšení z toho, že si užije, jiný má potěšení z toho, že se dokáže ovládnout a být věrný partnerovi i v těžším období. Každý potřebuje pro svou duševní rovnováhu něco jiného.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
10.1.2016 11:46:02
Danulu, nejsou to moc silná slova? "Co si všechno promarnila"? MYslíš, že si někdo na smrtelný posteli vyčítá, že si před x lety nevrznul s masérem? Já bych řekla, že mnoho lidí na smrtelné posteli něčeho lituje, ale jen pro málokoho je sex univerzálním měřítkem.
Nevdávala jsi se moc mladá? |
| Liškodlak | 36760 |
|
|
10.1.2016 9:54:04
Hele, v 50 svobodnej, to je určitě nějakej divnej, ne?
(Snažím se znechutit) Mám dojem, že se to stává - zamilovat se do učitele, kněze, maséra, psychoterapeuta. Co to je psychologicky? Nějaká projekce nebo co? |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.1.2016 9:40:28
Nemusí. Ale může to "prasknout" a rozvede se s ní manžel. Nebo ztratí hlavu a začne pálit mosty.
Ta rizika tam jsou. Sama píše, že manžel už něco poznal... |
| 123 |
| • |
10.1.2016 9:31:19
To je trochu přehnané tvrzení, že je chlap v 50 starý, ne? Kolik je tobě? Kolik je tvému manželovi???
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.1.2016 9:24:10
No tak právě proto je lepší si nevznout. Nebo se zbytečně rozvede a za pár let si řekne, že to nemělo cenu...
|
| janna001 | 59890 |
|
|
10.1.2016 9:19:01
Já jsem ze čtvrtiny Němka!
|
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
10.1.2016 7:04:27
je starej... v 35 má možnost lovit 25ti letý svoboďky a ne dědky!
|
| Dari79 | 114243 |
|
10.1.2016 6:54:36
Souhlasím. Buď je impotent nebo naopak spí s každou druhou, která k němu chodí na masáže... V horším případě bez ochrany, kdo ví, co bys chytla.
Hele, se mnou taky občas cloumne hormon (teda, co mám dítě, tak se mi to už nestalo, asi mám hormony změněný na mateřský), tak s tím umím pracovat. Jestli se to tobě stalo poprvý nebo poprvý po hódně dlouhý době, tak jsi z toho zmatená. Uvědom si, že to se prostě stává. A ano, přejde to, i když se s ním nevyspíš. Ale i já bych doporučila kontakt omezit, jinak z toho může být průser. Přestaň se dívat na jeho facebook a chodit k němu na masáže. Já mám dosud ve snech jen jednoho svého bývalého, se kterým byl sex boží, občas koketuju s myšlenkou, že jen sex (z obou stran, bo oba jsme zadaní a dětní) by byl fajn si zopáknout, ale zaháním to: a) děsí mě potenciální průser, kdyby to z jakéhokoli důvodu prasklo (a i se snahou o max. utajení z obou stran, náhoda je blbec) b) obávám se, že po těch letech by to už tak dobrý nebylo a že by mi pak bylo líto, že "kvůli tomuhle" jsem byla nevěrná c) nic není spolehlivé na 100% a přestava, že bych náhodně otěhotněla a nebylo to s mým mužem, tý vole, to by byl průser jak vrata Moc si přestavuješ, jak úžasné by to bylo a málo realisticky si představuješ tyhle tři varianty... U tebe ještě hůř, jestli on nemá stabilní vztah, o který by se bál, nemůžeš mít jistotu, že by se to taky snažil utajit stejně jako ty, tj. varianta a) je o dost víc riskantní. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.