| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 31153  [Dalších 30563 >>]
Lexi. 141305
26.3.2015 15:46:15
"No,máš pravdu,že v sedmnácti člověk ještě hledá sám sebe,natož nějaké sebevědomí"
- no jo, to musí být radost když se člověku přimotá do života takové hledající se tele

".Ale jinak mi jaksi uniká rovnítko mezi "sebevědomí" a "prožití pěkné chvíle.""
- něco na ten způsob, proč se pokoutně tahat se zadaným chlapem, když existují i nezadaní
Rodinová 140078
26.3.2015 15:43:45
Ja jsem si nenalhavala, ze si nemuzu pomoct a ze za vsechno muzou hormony:-) a dusledku - vsech, vcetne pocitu moralniho selhani a viny - si byla vedoma. Neco jsem si pripoustela vic a neco min. Riskovala jsem a verila cloveku, co si to asi nezaslouzil. A furt mi tu necpete, ze vam se neco takovyho stat nemuze, muze. Taky jsem si to myslela.
Limai 91448
26.3.2015 15:42:41
Napsal někdo,z koho mluví závist,že to není on sám,kdo si může vybírat,kdo komu dá kopačky ~6~.To je život,Juillet,víš.Někomu je dopřáno že si může vybírat podle libosti,jiný se musí spojit s tím co kde zrovna odpadne a vzít za vděk alespoň tím,protože víc možností nemá.
Phalaneopsis 146691
26.3.2015 15:38:02
ano, já si našla podobně postiženého....Sice ženatý, ale v manželství spokojený nebyl. Stejně jako já jsem v manželství spokojená nebyla. Nešlo jen o "užívání si života"
Lexi. 141305
26.3.2015 15:36:44
"a co si chceš rozmýšlet například patnáct let předem?Když nevíš,jak to za těch patnáct let bude?Ve chvíli,kdy si ženská bere chlapa,věří že on ji miluje stejně jako ona jeho,že si budou věrni až do smrti a budou nejideálnější rodina na světě.Žije tím,co je zrovna v tuhle hodinu.Kdo pod závojem romantické zamilovanosti přemýšlí v tu chvíli nad tím,že si ho brát nemá a nemá s ním plodit děti,protože on ji třeba za pět let opustí?No,možná nad tím někdo i přemýšlí,problém je že věří tomu,že se to nestane."

- Limai, ty nám tady pořád cpeš nějaké zamilování, romantiku a ideály a nedokážeš pochopit, že o tom to vůbec není. Idea romantické lásky v manželství v našich oblastech funguje nějakých 50 let. Před tím bylo velmi dlouhé období, kdy manželství bylo vlastně majetkovým paktem (v podstatě neexistovalo, aby si sedlák vzal děvečku) a manželská věrnost byla vyžadována z náboženských důvodů.
Zkus se na rozvod a nevěru podívat čistě pragmaticky, přes peníze. Představ si, že se dvě firmy (muž a žena) dohodnou na spolupráci a uzavřou spolu smlouvu (manželství). Po nějaké době představitelé jedné z firem začnou jednat s úplně jinou firmou, přestane plnit některé body smlouvy, až ji nakonec předčasně vypoví. Jejich původní partneři z toho, eufemisticky řečeno, nemají radost a požadují kompenzaci finančních ztrát, které jim způsobilo předčasné ukončení smlouvy....
Manželství samozřejmě nemusí být na doživotí, lze se z něj vyvázat, ale je potřeba počítat s tím, že protějšek to nebude kvitovat s nadšením a možná bude chtít na rozloučenou i nějaké peníze, popř. majetek...
Janička1 79261
26.3.2015 15:19:11
a jestli vám to klapalo jsem myslela s tím nevěrníkem. Psala jste, že když chlap svou ženu podvádí, tak jim to neklape. Vás podváděl se svou ženou a přesto jste psala, jak vám to klapalo. Omyl, milenky jsou většinou jen na sex, ego a občas je potřeba asi přidat i tu polívčičku okolo. Kterou bohužel ženy většinou jedí ještě horkou a ještě si pomlaskávají a přidají. A až to nevěrníka přestane bavit, jde vařit jinam. Vyžehlila jsem, uvařila a jdu vyzvednou děti ze škol a školek, dnešní dovču jsem propsala zde na rodině a měla jsem jen dobrou vůli dát vám jiný pohled. Je to o volbě. Vy volíte a rozhodujete se, jestli vám to za to stojí. Nevěrník bude vždycky jen ulhaný nevěrník a tím, že ho v tom podporujete a schvalujete mu to si jeho lásku a úctu nezískáte. Opravdu byste mu v budoucnu mohly věřit vy dámy ? Jak jsem již psala. Bez obecenstva se divadlo hrát nedá. Hodně štěstí nám všem ~s~
.....
  • 
26.3.2015 15:16:37
Jani..
...a nebo je to o volbě, chci mít s někým nezávazný vztah, tak hledám podobně postiženého....a to je ve většině případů - ženatý muž.
Inaaa 119752
26.3.2015 15:16:33
Takže vlastně taková doktorka vztahu...~t~
Inaaa 119752
26.3.2015 15:14:48
Mmch když jsem jednomu takovému psala nějaké dopisy, za pár let, to už jsme byli jen kámoši, jsem četla, co mu zase psala nějaká další, bylo jich spousta, a bylo to to samé přes kopírák, holky s ním mívaly ty stejné pocity, celkem sranda, co v druhých vzbudí jedna osoba.
Inaaa 119752
26.3.2015 15:12:58
Člověk se těma scénama sice uklidní, ale ve finále to ničemu nepomůže...lepší stav je ten, když je klidnej a ten druhej je mu úplně ukradenej, ne aby do něj ještě investoval čas a energii ve formě něčeho takového.

No taky jsem se dopustila lecčeho, ale ta druhá situace je lepší, že mi nikdo za něco takového nestojí...
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 31153  [Dalších 30563 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.