Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Phalaneopsis | 146691 |
|
26.3.2015 14:51:19
jsme se do toho nějak zamotaly
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 14:49:14
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
26.3.2015 14:47:55
Uz ti moc nerozumim. Unavena manzelka si rada odfrkne a na chvili posle manzela do naruce milence, kterou on nasledne lehkovazne a opravnene odkopne a vrati se k manzelce, ktere si vazi? Ona mu pak sdeli, ze uz mu neveri a spokojene ziji spolu az do smrti?
Mozna jsem to jen blbe pochopila ![]() |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:46:57
v případě sedmnáctileté spolupisatelky ne
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 14:46:18
Lexi a co si chceš rozmýšlet například patnáct let předem?Když nevíš,jak to za těch patnáct let bude?Ve chvíli,kdy si ženská bere chlapa,věří že on ji miluje stejně jako ona jeho,že si budou věrni až do smrti a budou nejideálnější rodina na světě.Žije tím,co je zrovna v tuhle hodinu.Kdo pod závojem romantické zamilovanosti přemýšlí v tu chvíli nad tím,že si ho brát nemá a nemá s ním plodit děti,protože on ji třeba za pět let opustí?No,možná nad tím někdo i přemýšlí,problém je že věří tomu,že se to nestane.
|
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:45:45
Rodinova, je to o volbě. Do takové situace se buď dostaneš nebo ne. Člověk se potká se spousta lidma v životě, do kterých by se mohl zamilovat. I manžel má plno sympaťáků kamarádů, ovšem to je o tom rozhodnutí a o těch hodnotách. Ne neudělala bych to a jestli bych se zamilovala (o čemž momentálně pochybuji, protože miluji svého muže už 15 let), tak bych to utla hned v počátcích a jestli by to nešlo musela bych se rozhodnout a věř mi, raději se rozhodnu jít s pravdou ven, než lhát roky a pak to rozhodnutí stejně muset udělat. Zamiloval si se, v pořádku, ale nedělej ze mě blbce. Je to jen epizoda fajn, tak mi dej šanci na to reagovat, odpustit či odejít. Chápeš ? Ty si zářných příkladem toho, že si se rozhodla být milenka a čekala si něco a věřila jeho kecům a ono to všechno bylo možná úplně jinak. On se rozhodnout neuměl a neumí. Umí jen lhát
![]() |
|
26.3.2015 14:45:17
milenka není unavená věkem, dětmi a praním špinavého prádla?
|
|
26.3.2015 14:43:35
ty mluvíš jako nějaká učebnice. Jako kdyby existoval nějaký vzor podle kterého se tahle situace vždycky přesně odvíjí.
|
| ALL | 4469 |
|
|
26.3.2015 14:37:50
![]() |
| Janička1 | 79261 |
|
|
26.3.2015 14:36:58
Ona totiž možná i podvedená manželka dokáže pochopit,proč si její muž na chvilku odfrknul u jiné, když ona je unavená z dětí, věkem a praní jeho špinavých věcí,ale odkopnutá milenka, která čekala něco víc a ono to nepřišlo je na tom mnohem hůř. Lepší je tak házet vinu na manželku,která ho nechce pustit než si připustit, že on jít nechce a jen milenku využíval po nějaký čas. Ve většině případů nevěrník je doma spokojený, sexuálně doma činný a své ženy se právě váží natolik,že od ní neodejde. Oproti milence, kterou odkopne bez mrknutí oka, třeba si najde jinou je to pro něj lehčí cesta. Kdybych já přišla na nevěru svého manžela, orodovat bych nikam nešla, ale dala bych na vybranou přímo jemu s tím, že nevim, jestli bych mu už vůbec někdy věřila. Spíš ne a většinou to tak je a přesto manžel zůstane u své ženy i když má doma po nějakou dobu dost práce, aby se vše urovnalo. Přesto ji dá přednost. Proč asi ?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.